Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jee ty máš Lauru, to je krásný, tohle jméno jsme měli vyplněné v porodnici, protože si nebyli jistí jestli je to holka nebo kluk
strašně se nám líbí
hmm ten most nevím přesně který myslíš, ty názvy mi dělají ještě problém
..my bydlíme, na sídlišti, nevím jak to tady pojmenovat ale kousek je Kaufland
tak snad budeš vědět takto alespoň přibližně. Na ty vláčky bychom se rádi někdy přidali, malý totiž miluje vlaky a jak říkáš, všechno co jede ![]()
Vím
My tam chodívali na hřiště. Není to od nás nijak daleko. Na vláčky se určitě můžete přidat. Napiš mi sz, kdy se vám bude chtít a my můžeme přijít na sídliště a společně jít na vlaky. Popř. kontakt na fb nebo tel. Svoje ti napíšu do SZ, jestli se mi to podaří ![]()
Také hledám nějakou maminky na pokec pro mě a mojí skoro 17m holčičku. nejsme přímo z kolína, ale jsme mobilní ![]()
@Verukuc píše:
Také hledám nějakou maminky na pokec pro mě a mojí skoro 17m holčičku. nejsme přímo z kolína, ale jsme mobilní
Také jsme kouzek od kolína a miminko se nám každou chvilku vyklube. Kromě toho máme 3 letou roštandu a 6 letého kluka.
@bamino to je dětí jako smetí
my plánujem už jen jedno a i to mi příjde dost ![]()
Ahoj maminy ja vim o čem mluvite taky sem tady sama naš tata je o vykendu z kamošma a ja z holkou doma na hřišti nebo v praci. Kamoška se my odstehovala a ja nemam ke komu ani na sluvko a kafe dojit. Rodina je na Slovensku a mit tady tak nekoho…spřizněnu duši na radost i starost…
Ahoj holky, nejaka maminka, ktera nema v okoli kamosku s mimcem? Ja 27, mimco rok a kousek 😊 😁
@Kackaxx super
a odkud presne si? Ja bydlim na sidlisti u sachovnice 😁
@Kackaxx jeziiiiis…ale tak nevadi 😂 😅 tak nechces zajit v pondeli na kafe? Muzem se sejit na namku.😊