Maminky kamarádky - Kolín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1416
10.1.15 14:24

Jee ty máš Lauru, to je krásný, tohle jméno jsme měli vyplněné v porodnici, protože si nebyli jistí jestli je to holka nebo kluk :D strašně se nám líbí :))) hmm ten most nevím přesně který myslíš, ty názvy mi dělají ještě problém :D..my bydlíme, na sídlišti, nevím jak to tady pojmenovat ale kousek je Kaufland :D tak snad budeš vědět takto alespoň přibližně. Na ty vláčky bychom se rádi někdy přidali, malý totiž miluje vlaky a jak říkáš, všechno co jede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.1.15 14:55

Vím :) My tam chodívali na hřiště. Není to od nás nijak daleko. Na vláčky se určitě můžete přidat. Napiš mi sz, kdy se vám bude chtít a my můžeme přijít na sídliště a společně jít na vlaky. Popř. kontakt na fb nebo tel. Svoje ti napíšu do SZ, jestli se mi to podaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.1.15 11:40

Také hledám nějakou maminky na pokec pro mě a mojí skoro 17m holčičku. nejsme přímo z kolína, ale jsme mobilní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
27.1.15 10:05
@Verukuc píše:
Také hledám nějakou maminky na pokec pro mě a mojí skoro 17m holčičku. nejsme přímo z kolína, ale jsme mobilní ;)

Také jsme kouzek od kolína a miminko se nám každou chvilku vyklube. Kromě toho máme 3 letou roštandu a 6 letého kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.1.15 11:04

@bamino to je dětí jako smetí :) my plánujem už jen jedno a i to mi příjde dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.12.15 01:40

Ahoj maminy ja vim o čem mluvite taky sem tady sama naš tata je o vykendu z kamošma a ja z holkou doma na hřišti nebo v praci. Kamoška se my odstehovala a ja nemam ke komu ani na sluvko a kafe dojit. Rodina je na Slovensku a mit tady tak nekoho…spřizněnu duši na radost i starost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.2.16 17:09

@Eviku30 ahoj, a odkud jsi?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.2.18 08:07

Ahoj je tato diskuze jese aktualni? mam klucinu 20 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.4.18 23:19

:roll: hm spatne se hleda…diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.10.18 15:03

v koline asi nikdo nikam nechodi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.6.19 14:35

Nekdo novy?

Ahoj holky, nejaka maminka, ktera nema v okoli kamosku s mimcem? Ja 27, mimco rok a kousek 😊 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.7.19 17:12

@KMarkett já 25 a 7 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.7.19 18:48

@Kackaxx super :) a odkud presne si? Ja bydlim na sidlisti u sachovnice 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.7.19 20:14

@KMarkett další ze sídliště to je k posrani :D já na zalabi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.7.19 21:25

@Kackaxx jeziiiiis…ale tak nevadi 😂 😅 tak nechces zajit v pondeli na kafe? Muzem se sejit na namku.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová