MAMINKY Z AŠE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
9.12.08 14:05

aha :oops: :lol:
Kubík tam vyzera taký veliký :lol: Snaď satam raz tiež dostaneme :?

Idem sa "naobedovať kým Samík spí,lebo pak mi zas nedovoli pohnuť sa od neho :lol: Chcela som isť von,ale dnes šiel spat až o 13:30,tak neviem či sa niekam dostaneme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.12.08 14:07

Přeju dobrou chuť :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
9.12.08 20:13

Tak Samuľo spal len 45min.Zobudil sa s blbou náladou,taže nicmoc :( Teraz usnul,tak utekem žehliť.Ak to preschnuté prádlo ešte pojde vyžehliť :lol: :roll:

Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.12.08 23:48

Já dnes taky žehlila a rozmrazovala ledničku :roll: :roll: tak jsem měla večer o zábavu postaráno :?
Dobrou noc :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.12.08 08:13

Dobré ránko

Tak Samík spal asi 30min.Pak usnul až pred 22h.Nejaky puperťaci nam tu hadzali pod okna petardy,tak ho samozrejme hneď zobudili :twisted: .Unul až kolem polnoci.V noci bol asi 10× naprsu.Je to šialene

Tu chladničku ti nezavidim :lol: .Moja sa odmrazuje sama :D .Odmrazujem,tak 2× do roka,keď zle zavriem mrazák.Ten sa sam neodmrazuje.Škoda :lol: .

Dnes ideme ku kamoške čo ma stejne starého chlapčeka ako ty.Pujčila som jej šicí stroj,tak idem povedať aby mo ho o víkendu priviezli.Chcem neteri ušiť pod stromček kapsar.Som zvedavá ako to so Samikom zvládnem :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.12.08 11:09

Ahojky :srdce:

Tak nám dnes konečně sundavají lešení, nejlepší zpráva dne :potlesk: :potlesk:

Nám se taky rozmrazuje lednička sama, ale právě ten mrazák :twisted:

Ty šiješ? No to jsi šikulka :potlesk: určitě to se Samíkem zvládneš, když to vezmu podle nás tak Kubu by určitě koukání na někoho kdo šije na stroji náramně zajímalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.12.08 12:16

Chtěla jsem se zeptat, ja dlouho žiješ v Aši :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.12.08 20:50
LucineCZka píše:
Chtěla jsem se zeptat, ja dlouho žiješ v Aši :?: :?: :?:
Už ani neviem presne niečo cez 4 roky.Musela by som najsť zmluvu z prace.Robila som na ramienkach,keď to tu ešte bolo

Jo šijem.Som vyučená krajčirka.Zvladnuť to budem musieť,keď bude Samik spať,lebo on mi furt ťaha kabely :roll: :lol:

Vonku dnes bolo pekne hnusne,čo?Zastihlo ma poriadne sneženie.Prišla som domov zmoknuta jak myš.

Jo dnes Samík taky usnul o 20h 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.12.08 20:56

Na ramínkách:D dole v Ohaře? tam jsem chvilku pracovala taky 8O :lol:

Dnes bylo hrozné počasí, jsme byli v Chebu a cesta hrozná.
Kubík už taky chrní, odpoledne mi nechtě ani za nic spát, tak teď usnul jak špalek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.12.08 21:24

Jo jo tam.Hoď sm svoju fotku.Možno ťa aj poznam :lol: .Ak ju tu nechceš mať,tak ju pak vymažeš :wink: :)

Čo ste boli v Chebe?Už nakupovať Ježiška??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.12.08 21:36

Ježíška máme už koupeného…naštěstí:))

Tak to jsem já :D
http://imb.lide.cz/…433A0000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.12.08 21:38

Nie,nepoznam Ťa.Mňa tam vidiš pod nickom :wink:

Krásna fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.12.08 21:39

Já tebe myslim také neznám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.12.08 21:39

Jo a čo si kupila malemu?Ja ešte namam skoro nič.Len oblečenie.Musim ešte nejake hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.12.08 21:42

Máme toho už spoustu, koupili jsme malému postel aby už nespal v postýlce a boby…tohle už dostal ale dřív :oops: a pod stromečkem si rozbalí ještě motorovou pilu, takovou dětskou autodráhu,plyšáka Bořka a ještě další hračky už si ani nevzpomínám co tam všechno má :oops: :oops: my kupujem dárky už od září aby to finančně pak nebyla moc velká zátěž, takže my vypadlo co tam ještě je :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová