Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aha
![]()
Kubík tam vyzera taký veliký
Snaď satam raz tiež dostaneme ![]()
Idem sa "naobedovať kým Samík spí,lebo pak mi zas nedovoli pohnuť sa od neho
Chcela som isť von,ale dnes šiel spat až o 13:30,tak neviem či sa niekam dostaneme. ![]()
Tak Samuľo spal len 45min.Zobudil sa s blbou náladou,taže nicmoc
Teraz usnul,tak utekem žehliť.Ak to preschnuté prádlo ešte pojde vyžehliť
![]()
Dobrou noc ![]()
Já dnes taky žehlila a rozmrazovala ledničku
tak jsem měla večer o zábavu postaráno ![]()
Dobrou noc
![]()
Dobré ránko
Tak Samík spal asi 30min.Pak usnul až pred 22h.Nejaky puperťaci nam tu hadzali pod okna petardy,tak ho samozrejme hneď zobudili
.Unul až kolem polnoci.V noci bol asi 10× naprsu.Je to šialene
Tu chladničku ti nezavidim
.Moja sa odmrazuje sama
.Odmrazujem,tak 2× do roka,keď zle zavriem mrazák.Ten sa sam neodmrazuje.Škoda
.
Dnes ideme ku kamoške čo ma stejne starého chlapčeka ako ty.Pujčila som jej šicí stroj,tak idem povedať aby mo ho o víkendu priviezli.Chcem neteri ušiť pod stromček kapsar.Som zvedavá ako to so Samikom zvládnem
![]()
Ahojky ![]()
Tak nám dnes konečně sundavají lešení, nejlepší zpráva dne
![]()
Nám se taky rozmrazuje lednička sama, ale právě ten mrazák ![]()
Ty šiješ? No to jsi šikulka
určitě to se Samíkem zvládneš, když to vezmu podle nás tak Kubu by určitě koukání na někoho kdo šije na stroji náramně zajímalo
![]()
LucineCZka píše:Už ani neviem presne niečo cez 4 roky.Musela by som najsť zmluvu z prace.Robila som na ramienkach,keď to tu ešte bolo
Chtěla jsem se zeptat, ja dlouho žiješ v Aši![]()
![]()
Jo šijem.Som vyučená krajčirka.Zvladnuť to budem musieť,keď bude Samik spať,lebo on mi furt ťaha kabely
![]()
Vonku dnes bolo pekne hnusne,čo?Zastihlo ma poriadne sneženie.Prišla som domov zmoknuta jak myš.
Jo dnes Samík taky usnul o 20h
![]()
Na ramínkách:D dole v Ohaře? tam jsem chvilku pracovala taky
![]()
Dnes bylo hrozné počasí, jsme byli v Chebu a cesta hrozná.
Kubík už taky chrní, odpoledne mi nechtě ani za nic spát, tak teď usnul jak špalek ![]()
Jo jo tam.Hoď sm svoju fotku.Možno ťa aj poznam
.Ak ju tu nechceš mať,tak ju pak vymažeš
![]()
Čo ste boli v Chebe?Už nakupovať Ježiška??? ![]()
Ježíška máme už koupeného…naštěstí:))
Tak to jsem já ![]()
http://imb.lide.cz/…433A0000.jpg
Jo a čo si kupila malemu?Ja ešte namam skoro nič.Len oblečenie.Musim ešte nejake hračky ![]()
Máme toho už spoustu, koupili jsme malému postel aby už nespal v postýlce a boby…tohle už dostal ale dřív
a pod stromečkem si rozbalí ještě motorovou pilu, takovou dětskou autodráhu,plyšáka Bořka a ještě další hračky už si ani nevzpomínám co tam všechno má
my kupujem dárky už od září aby to finančně pak nebyla moc velká zátěž, takže my vypadlo co tam ještě je ![]()
![]()