Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
až budeš na Slovensku tak určitě trochu odpočineš ne?:) kdy vlastně odjíždíš?
LucineCZka píše:ani nie.Mame velky barak a sestra ma 3m mimčo,tak je furt čo robiť. ja som pred chvilkou dorazila domou.Jeje Samik mi to tu už začina mačkať![]()
až budeš na Slovensku tak určitě trochu odpočineš ne?:) kdy vlastně odjíždíš?
Prišlo mi čosi zo Slunička,že sa tam robia nejake akcie pre deti s maminkami.Nechodiš tam?Ja by som chcela od nového roku
chystám se chodit do tělocvičny na Keller,to je taky od Sluníčka, je to každej čtvrtek od deseti, ale ještě mi to nevyšlo,vždycky to něco překazí, ted jsme byli nemocní
a od února bych chtěla malého dávat do Sluníčka do houbiček, je to na dvě hodky týdně a byl by tam sám s ostatními dětmi…myslim že je to docela dobrý způsob jak ho připravit na školku ![]()
To je fakt dobry sposob.A ono sa mu tam bude s detičkami pačiť.Ja som bola teraz u kamošky.Ma trochu o mesiac staršieho kluka ako je Kubik.Samik si ma ani nevšimol.Furt za nim liezol a bral mu hračky ![]()
jj
já si taky myslim že se mu tam bude líbit, my kolem sebe moc malých dětiček nemáme a když náhodou někdě nějakého vrstevníka potkáme, tak by si s nim hned chtěl hrát
![]()
to znam moc dobre.No nič idem niečo uvariť na večeru.Ale len pre seba
Tatik nam už maka
.A pak Samikovi kašu,koupel… ![]()
Zatim PAPA ![]()
Ahoj Luci ![]()
Tak už som týždeň v Aši,ale nejak to sama bez chlapa nezvladam.Dnes kym som umyla koupelnu a WC,tak Samik mi zlikvidoval obyvak.Už som na to nemala nervy,tak sme šli von.Potrebovala som do krámu pre baterky do hračiek,aby sa na chvíľu zabavil.Cely čas nespal až 100m pred barakom usnul.Jak furt
Teraz sa hra s vysavačom.Hlavne že som za tie baterky vysolila 200,–
Čo nového v Aši?
A Kubík je zdravučky?Ja mám rýmu,ale Samík je našťastie zdravý
![]()
Ahojky…tak jak jste se měli??? užili jste si výlet?
jakej byl mikuláš? měli jste doma čertíka,asi ne co…ještě jste maličký
my jsme měli a bylo to docela fajn akorát byl malej takovej celej zaraženej a ani s nima nekomunikoval. Nezávidim ti že jsi s prckem takhle sama, kdy se ti manžel vrátí?Jinak jsme zdraví,zatim naštěstí ![]()
tak se zatim mějte a papík ![]()
Čertika sme nemali.Nemal kto.Samik by sa nebal.Niekedy mam pocit,že sa nebojí ničoho.Bolo celkom fajne.Tatik nam pride 19. a to jedeme zas na SK.Bol doma len na víkend,tak to bolo o ničom,lebo bolo treba všetko poprať,požehliť a zas zbaliť.Už tu po mne lezie prcek a peekne smrdí
![]()
zase pofrčíte na slovensko???? nebudete doma na Vánoce? hehe:) smrdí
máš prcka ještě vzhůru?to ten náš už pěkně chrní
![]()
jo na Vanoce ideme tam,lebo tu to nie je ono,bez celej rodiny.
Nespi.Ide ma z neho poraziť.Kedysi sa o 19:30 vykupal a hneď šiel spať.Ja som mala čas požehliť.Teraz nehrozí.Nejak sa mu to posunulo.Včera usnul o 22h.Usína u prsa,tak čim je starší tým to trvá dlhšie.No moja chyba,ja som ho to naučila
![]()