Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, právě jsme se přistěhovali do Kocandy. Bydlíme v těch nových baráčkách za benzínkou. Mám dva kluky, jednomu jsou skoro 3 roky a druhému dva měsíce. Nechtěli by jste se někdy sejít? hledám nějakou maminku na procházky a hlavně kamarády a kamarádky pro prcky. ![]()
@Ilona4 Ahoj, jsem z Jesenice a miminu jsou také dva měsíce. Kam chodíte na procházky?
Ahoj, oživuji diskuzi. Mám skoro dvouletého kloučka, bydlíme 4km od Jesenice. Moc ráda bych našla maminku z okolí na procházky, posezení u kafe s podobně starým dítkem. Ráda bych si třeba zašla i zaběhat či zacvičit ![]()
@Elenočka ahojky, pokud jsi pojízdná - já bohužel nemám řidičák, tak tě moc rádi poznáme… a cvičit mám také v plánu a partačka by se rozhodně hodila… ![]()
Zdravím holky ![]()
omlouvám se, že Vám sem lezu, ale chtěla bych se poradit, jak se bydlí v Jesenici. Máme nabídku na pěkný dům, ale bohužel jsem si o Jesenici moc nenašla, jen že je tam cca 7500 obyvatel…jak je to s obchody, takovými běžnými? pekařství, řeznictví, potraviny, drogerie, oblečení apod.? Škola a školka je tam jenom jedna? to bude asi plná, že?
Máme dvě školní dcery, takže bysme asi museli jezdit do Phy ![]()
děkuju moc za jakoukoliv informaci ![]()
@Ilona4 my take bydlime v barazcku za benzinkou na Kocande ![]()
@Hejhulka25 nevim, zda to je aktualni, ale vse co jsi vyjmenovala tu je, snad az na to obleceni, to nevim, kde jsi zvykla nakupovat ![]()
Ahoj
, sice nejsem z Jesenice, ale bydlím v Psárech. Což je kousek. Přestěhovali jsme se z Prahy a už bych neměnila. V Jesenici seženu, téměř všechno. CKdyž ne zajedu do Prahy, což je kousek
Školky tam jsou myslím dvě.
Ahoj:¨jsem taky z Jesenice, ale mimi čekam až v listopadu. Jesenice na bydleni je fajn. bydlim tu rok, tak snad se pak až bude mimi seznamim s ostatnima mamčama. nevite jak je to v jesenice s doktorama pro mimi? jestli berou? nebo kam chodite? diky moc
Ahoj, já chodím s dcerou k dr. Pobudové tady v Psárech, ale Po, St, Čt, Pá ordinuje v Jesenici. Má tam krásnou ordinaci a nemůžu si na ní stěžovat. Ochotná, milá, má pěkný přístup k dětem… http://mudrpobudova.webnode.cz/
@razdva Ahoj, jsem taky z Jesenice, chodíme k Pobudové a paráda. Určitě už klidně teď zavolej a domluv se.
Holky, nechodíte někdo do MC Pohádka na páteční dopo cvičení miminek? Chtěla bych tam zajít a trochu socializovat sebe i dítě, jsem v Jesenici jako kůl v plotě ![]()
@jsem.to.ja Dobrý podvečer. Koukala jsem na stránky a nic mne tam nezaujalo
. Doma mám sedmi měsíční princeznu.
Nechtěla byste se přidat na plavání v Kamenici?
@jsem.to.ja http://m.klubkapicka.cz
Instruktorka je úžasná a ceny má lepší než v Jesenici. Zaplatily jsme si teď druhý kurz a pokud se bude plavání dcercebi nadále líbit, zůstaneme u Kapičky.
Pak chodíme ještě cvičit, ale to už je v Praze. Nenašla jsem totiž u nás cvičení kojenců do jednoho roku ![]()
@jezzz píše:
@jsem.to.ja http://m.klubkapicka.czInstruktorka je úžasná a ceny má lepší než v Jesenici. Zaplatily jsme si teď druhý kurz a pokud se bude plavání dcercebi nadále líbit, zůstaneme u Kapičky.
Pak chodíme ještě cvičit, ale to už je v Praze. Nenašla jsem totiž u nás cvičení kojenců do jednoho roku
Děkuji, ale bohužel - náš prcek měl v úterý teprve 3 měsíce, takže na Kapičku si musí ještě počkat…v MC Pohádka je cvičení miminek, ale zase je od 2 do 6 měsíců, takže do toho se pro změnu nevejdete vy :/