Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@TeriPac státní jesle v Praze?
to je dobrý vtip
obecní jesle v jsou v Praze jen na Praze 4 a na Praze 14. Na Praze 4 je měsíční školné 10000,– na Praze 14 je školné tuším kolem 4000-6000,–. Ceny bez stravy ta je zvlášť 100,–/den
@roba18 no bože, tak obecní proboha. Za mě se říkalo „státní školka“, „státní škola“ apod., no nic. Za zbytek komentáře díky.
@TeriPac píše:
@roba18 no bože, tak obecní proboha. Za mě se říkalo „státní školka“, „státní škola“ apod., no nic. Za zbytek komentáře díky.
Asi jsi nepochopila co jsem tím chtěla říct… Vůbec o žádné pojmy nejde. Ale o to, že v celé Praze, je obecních jeslí minimum. A to právě jen ty dvě,. které jsem zmínila. Něco mají snad ještě na 12. Ale tam jsou nějaké specifické podmínky. Jinak nic.
@roba18 píše:
Asi jsi nepochopila co jsem tím chtěla říct… Vůbec o žádné pojmy nejde. Ale o to, že v celé Praze, je obecních jeslí minimum. A to právě jen ty dvě,. které jsem zmínila. Něco mají snad ještě na 12. Ale tam jsou nějaké specifické podmínky. Jinak nic.
Aha. Omlouvám se, ale člověk něco někam napíše a většinou se setkám vždy jen s nějakými rýpancemi nebo chytrými „opravami“, tak proto mě to nadzvedlo
Rozumím, zkrátka v Praze nic víc, než to co zmiňujete… právě, že když to člověk googlí, tak nachází jen ty klasické soukromé, teď už chápu.
@TeriPac píše:
Aha. Omlouvám se, ale člověk něco někam napíše a většinou se setkám vždy jen s nějakými rýpancemi nebo chytrými „opravami“, tak proto mě to nadzvedloRozumím, zkrátka v Praze nic víc, než to co zmiňujete… právě, že když to člověk googlí, tak nachází jen ty klasické soukromé, teď už chápu.
Jasný chápu
no v Praze těch obecních/státních (to je jedno jak se to nazve) je hrozně málo. Městské části tohle vůbec nepodporují. Nebo pak ty soukromé, ale to je od 6000,– nahoru. Když jsou levnější tak kvalita nic moc.
Zdravím holky, mám dotaz: existují v okolí pražských Pitkovic nějaké státní jesle, ideálně Uhříněves, Průhonice, Křeslice, Čestlice? Nebo jen soukromé? Něco jsem vygooglila, ale nejsem z toho moc moudrá… Napište mi prosím i zkušenost s jakýmikoliv jesličkami z těchto míst, pokud máte, budu moc ráda
A taky v kolika jste tam dítě dali. DĚKUJI!