Jesle Tábor

22.1.13 20:08

jesle tábor

Ahojky budem se stěhovat do Tábore (jihočeský kraj) je tu nějaká maminka která je odtamtud nebo aspon neví jestli tam jsou jesle? mám RD jen na 2 roky kvůli penězům musím pak jít do práce tak potřebuju zjistit jestli tam jsou nějaké jesle. na internetu nemohu najít. mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21560
22.1.13 20:24

Jé, já jsem myslela, že někde jezdí už jesle na tábor :mrgreen: :mrgreen: asi jsem přepracovaná :mrgreen:
teda že lezu do diskuse… zkoušela jsi volat na městský úřad? ti by určitě poradili. a nebo bych hledala nějaké soukromé miniškoličky, ty většinou berou od těch dvou let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
22.1.13 20:30

@pavlanatlinka státní jesle v Táboře nejsou. Ale město dotuje soukromé a ty tak vychází asi na 2000,– měsíčně. Jmenují se Mufík (nejde sem vložit odkaz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.1.13 20:31

Taky jsem myslela že to bude o tom, jestli máš poslat dítě v jeslích na tábor :mrgreen: ale jinak když to zadám do vyhledávače, tak mi to nic nenajde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
22.1.13 20:58

@orlik teda soukromé za takové peníze 8o? Já jsem ze Zlíne a moje dcera chdí do státních a stojí se stravou 4500 kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:03
@orlik píše:
@pavlanatlinka státní jesle v Táboře nejsou. Ale město dotuje soukromé a ty tak vychází asi na 2000,– měsíčně. Jmenují se Mufík (nejde sem vložit odkaz).

moc děkuji už jsem nato koukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
22.1.13 21:05

@katulka.k ony původně stály přes 6000,– Ale asi byl zájem o státní jesle a město by je při asi 10 žádostech muselo zřídit, tak radši začalo dotovat tyto soukromé. Vyjde jim to levněji a pro maminky to není tak hrozná částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin