Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky budem se stěhovat do Tábore (jihočeský kraj) je tu nějaká maminka která je odtamtud nebo aspon neví jestli tam jsou jesle? mám RD jen na 2 roky kvůli penězům musím pak jít do práce tak potřebuju zjistit jestli tam jsou nějaké jesle. na internetu nemohu najít. mockrát děkuji
Jé, já jsem myslela, že někde jezdí už jesle na tábor
asi jsem přepracovaná ![]()
teda že lezu do diskuse… zkoušela jsi volat na městský úřad? ti by určitě poradili. a nebo bych hledala nějaké soukromé miniškoličky, ty většinou berou od těch dvou let
@pavlanatlinka státní jesle v Táboře nejsou. Ale město dotuje soukromé a ty tak vychází asi na 2000,– měsíčně. Jmenují se Mufík (nejde sem vložit odkaz).
Taky jsem myslela že to bude o tom, jestli máš poslat dítě v jeslích na tábor
ale jinak když to zadám do vyhledávače, tak mi to nic nenajde ![]()
@orlik teda soukromé za takové peníze
? Já jsem ze Zlíne a moje dcera chdí do státních a stojí se stravou 4500 kč ![]()
@orlik píše:
@pavlanatlinka státní jesle v Táboře nejsou. Ale město dotuje soukromé a ty tak vychází asi na 2000,– měsíčně. Jmenují se Mufík (nejde sem vložit odkaz).
moc děkuji už jsem nato koukala ![]()
@katulka.k ony původně stály přes 6000,– Ale asi byl zájem o státní jesle a město by je při asi 10 žádostech muselo zřídit, tak radši začalo dotovat tyto soukromé. Vyjde jim to levněji a pro maminky to není tak hrozná částka.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.