Jesle v Praze

5555
27.5.06 20:51

Jesle v Praze

Ahoj holky. Možná bych mohla nastoupit místo kamarádky zpátky do práce, ale na podstatně placenější a zajímavější místo, ale než si dám meetikg se šéfkou, tak bych potřebovala vědět, kolik stojí v Praze jesle?? Třeba i nějaké soukromé? A jaká je šance, že se ještě někam od září podaří prcka upíchnout?? A poslední otázečka - dávaly jste 16ti měsíční dítko do jeslí? Jak to snášelo??
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
28.5.06 10:28

Ahoj treba v Praze Rasnovce - Praha 1 stoji vetsinou cca 3-4 tisice a strava, zalezi take, jestli jsi z Prahy, pripadne primo z Prahy 1, vsude berou vetsinou od 1 roku. Taky jsou jesle skoro na kazdem obvode, ja vim, ze jsou treba i na Praze 5. Vzdy stoji nejmin pro lidi, co jsou z te dane Prahy, vic pro lidi z jineho obvodu v Praze a nejvic pro mimoprazske. Ja zatim mimi cekam, ale pujde take do jeslicek, mam dobrou praci a pracovat potrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
28.5.06 12:21

Hrůzičko, díky moc. Tak nějak jsem si tu cenu myslela. A nevíš, kde konkrétně na té Praze 5 jsou?? Vím o jedněch na Barrandově… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.5.06 15:33

Na Barrandove jsou jedny a druhe jsou : Na Hřebenkách 3, Praha 5 …je to vlastne v tech serpentynach, jak se jede od Vltavy Holeckovou na Strahov , a tel cislo je : 257221454

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
28.5.06 20:17

Hrůzičko, moc děkuju, já tam chodím teď s malým na rehabku, ani mě nenapadlo, že tam jsou jesle - myslela jsem, že to je jen školka… A díky i za telefon :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.6.06 14:43

Ahojky
to jsem na sla na netu

Jesle v ul. Naskové v Praze 5

OÚSS Praha 8
Denní dětské zařízení - jesle
Mirovická 1282
Tel: 284 68 50 87

Spojení: autobusy 102, 144, 152, 177, 186, 200, (187 do 9h) stanice Písečná nebo autobusem 175 stanice Mirovická. ÚHRADA PÉČE

• stravovací jednotka 30 Kč/den (stravování 4× denně) + 1200 Kč/měsíc paušál (možná sleva)
  • pro děti nebydlící trvale v Praze 8 je stravovací jednotka také 30 Kč/den (stravování 4× denně) + 5.000 Kč/měsíc paušál
     http://ouss8.misto.cz/_MAIL_/deti.htm

DĚTSKÝ KOUTEK POHÁDKA
JESLE
Mezivrší 309 / 58, Praha 4, Psč 147 00
GSM: 723 051 569×737 333 356
 http://www.volny.cz/…k/jesle.html

a tady
http://search.centrum.cz/s-5900043-jesle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
27.6.06 14:51

Re: Jesle v Praze

Pomlenka píše:
Ahoj holky. Možná bych mohla nastoupit místo kamarádky zpátky do práce, ale na podstatně placenější a zajímavější místo, ale než si dám meetikg se šéfkou, tak bych potřebovala vědět, kolik stojí v Praze jesle?? Třeba i nějaké soukromé? A jaká je šance, že se ještě někam od září podaří prcka upíchnout?? A poslední otázečka - dávaly jste 16ti měsíční dítko do jeslí? Jak to snášelo??
Díky moc

Ani nevíš, jak se máš, že jsi z Prahy. V Olomouci stojí jesle 5 500 na měsíc, a pokud je dítě nemocné méně než 10 prac dnů v kuse, nic nevrací :evil: A na 100 000 obyvatel jsou tu celé jedny.
Moje dcera chodí do jeslí 1× týdně a je tam moc spokojená, asi od 1,5 roku, ale je společenská a proto je jí tam fajn, já jsem jí doma nemohla nabídnout tolik zábavy a hraček.
Ale připrav se, že bude hned nemocné, my marodíme s přestávkama od podzimu.
Ale jinak si myslím, že je to fajn, děti si pohrají, má to pestřejší, docela je tam vedou k samostatnosti, umí básničky, mívají mikuláše a tak, kdyby to nestálo tak moc, chodila by denně.
A co mi vadí nejvíc je, že končí v 16:15, takže musím z práce sprintovat a vodí ji tatík, jina bych musela nadpracovávat v sobotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kadliska
8.2.10 22:28

Dětský koutek POhádka

Máte někdo zkušenost s tímto dětským koutkem?

• Citovat
  • Upravit
1045
12.4.16 23:16

Muzete nekdo doporucit jesle/skolku (v zari 21mesicu) v Praze (idealne 5,6,centrum), kde skolkovne nebude stat vic, nez cely plat?

Rada bych zacala od zari pracovat cca na 2 - 3 dny v tydnu ale kdyz jsem koukala na ceny, vypada to, ze za to clovek spis jeste doplaci z rodicaku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.4.16 23:30

Zkus státní jesle, u nás na P3 jsou, a mají zápisy někdy teď v dubnu…myslím že budou i na praze 5, 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
13.4.16 00:48

@tara3 : jenomže do státních nevezmou na 2-3 dny v týdnu, navíc jí seberou rodičák

Syn chodil do projeslecz, dcera teď chodí do RC Honzík a oboje super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.4.16 06:09

@cell rodicak se sice zastavi, ale ve 2 letech ditete se zazada na pracaku o doplaceni zpetne do vyse 220 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
13.4.16 20:16

@Vickee My chodíme do RC Chameleon při Plzeňské, nejlevnější cena je myslím 52/hod. (mají různé permanentky). Jsme tam moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.16 09:38

Vyšehrad Monsters bere deti od 18 mesicu. Jeste maji volna místa. Je to anglická outdoorova školka. Holky které to založily jsou moc fajn a ví co dělají. Doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
22.6.16 13:06

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to s RP a Jeslemi? Potřebovala bych malého dát jen na 2-2,5 hodinky od PO-PÁ, pak by ho vyzvedával tatínek z práce. Jestli se to smí na tak krátkou dobu nebo se musí přerušit ten RP. A taky bych se chtěla zeptat, jestli nevíte o nějakých cenově přijatelných jesličkách od 1 roku věku dítěte v Praze. Spíš ta 8, 9. Díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin