Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jesle Honzík mají v Praze asi pět poboček, stojí 4.900Kč za měsíc, ale mají tam i nějaké akce na školné, takže když si to pohlídáš, můžeš mít i slevu ![]()
Za sebe bych doporučila raději nějakou dobrou soukromou MŠ, je jich spousta, je potřeba zapátrat, ale většinou mají i třídu prcků, kde je pí. učitelky (narozdíl bez chův bez vzdělání v jeslích) podpoří v dobrém rozvoji, bývá mnohem menší počet dětí na učitělku, kolem 5-6 místo 15-25 jako ve státních jeslích… Nevím, jestli to tak je všude, ale na P 4 osobní zkušenost :-/
Maminky, nevíte jak jsou na tom jesličky Průhonická labuť? Budu ráda za nějaké zkušenosti.
@StrakovaStana píše:
Maminky, nevíte jak jsou na tom jesličky Průhonická labuť? Budu ráda za nějaké zkušenosti.
To by mě taky zajímalo, dívala jsem se zatím jenom na webové stránky a to prostředí mají opravdu krásné.
Prostředí tam mají krásné, to bez pochyby i učitelky mi přišly velmi sympatické. Líbí se mi ty možnosti, že je tam angličtina a jiné kroužky.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.