Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj holky,
Příští týden bych měla s dvěma dcerami nastoupit do lázní, tento týden se tam ale vyskytl covid, sice hned poslali ty pozitivní domu, ale stejně se ptám, jely byste…?děkuji moc
A kde teď není covid? Já se tím nakazila při nákupu v obchodě… Pokud jste rizikoví, tak buďte doma, pokud ne, jeďte.
To já bych jela hned. Je to snad jediná legální možnost ke změně prostředí, sportu, odpočinku..
Já bych teď měsíc dva nikam nejela. S ohledem na současnou situaci je to velmi riskantní.
@dagb píše:
Ahoj holky,Příští týden bych měla s dvěma dcerami nastoupit do lázní, tento týden se tam ale vyskytl covid, sice hned poslali ty pozitivní domu, ale stejně se ptám, jely byste…?děkuji moc
A ve vasem meste/obci, kde bydlite, covid nemocni nejsou? ![]()
To záleží na tom, jak nutné je ze zdravotních důvodů do lázní jet.
Pokud ano, jela bych, pokud ne, tak bych prostě nejela.
Měli jsme podobný případ nedávno- volali z lázní- uvolnilo se konečně místo- zajásali jsme, ano pojede ( příbuzný 74let - po 1/2 ročním pobytu po nemocnicích) Těsně než měl odjet volali- výskyt covidu u 2 lidí- odjel. Za týden měli covidové celé patro, on mezi nimi, 10dnů karanténa, zákaz vycházení z pokoje, ležet. Hlídali je hodně- měřili teplotu, saturaci kyslíkem- on bezpříznakový. Po karanténě opět procedury, prodloužili mu pobyt o dobu karantény.