Jet do lázní, kde se vyskytl covid..?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jet do lázní,kde se vyskytl covid..?
Ahoj holky,
Příští týden bych měla s dvěma dcerami nastoupit do lázní, tento týden se tam ale vyskytl covid, sice hned poslali ty pozitivní domu, ale stejně se ptám, jely byste…?děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
A kde teď není covid? Já se tím nakazila při nákupu v obchodě… Pokud jste rizikoví, tak buďte doma, pokud ne, jeďte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To já bych jela hned. Je to snad jediná legální možnost ke změně prostředí, sportu, odpočinku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych teď měsíc dva nikam nejela. S ohledem na současnou situaci je to velmi riskantní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@dagb píše:
Ahoj holky,Příští týden bych měla s dvěma dcerami nastoupit do lázní, tento týden se tam ale vyskytl covid, sice hned poslali ty pozitivní domu, ale stejně se ptám, jely byste…?děkuji moc
A ve vasem meste/obci, kde bydlite, covid nemocni nejsou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To záleží na tom, jak nutné je ze zdravotních důvodů do lázní
jet.
Pokud ano, jela bych, pokud ne, tak bych prostě nejela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měli jsme podobný případ nedávno- volali z lázní- uvolnilo se konečně místo- zajásali jsme, ano pojede ( příbuzný 74let - po 1/2 ročním pobytu po nemocnicích) Těsně než měl odjet volali- výskyt covidu u 2 lidí- odjel. Za týden měli covidové celé patro, on mezi nimi, 10dnů karanténa, zákaz vycházení z pokoje, ležet. Hlídali je hodně- měřili teplotu, saturaci kyslíkem- on bezpříznakový. Po karanténě opět procedury, prodloužili mu pobyt o dobu karantény.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Do kolika hodin můžou ještě přijít výsledky na Covid?
- Lázně při onemocnění ledvin u dětí
- S dítětem do lázní a manžel doma s druhým dítětem?
- Posunutí termínu očkování na covid
- Jak dlouho nejít do práce po těžším covidu?
- Vliv očkování proti covidu na botox
- Přijímačky na Jihočeskou univerzitu - forma v době covidu
- Výpověď a covidové kompenzace