Jet s dvouletým hodinu autobusem?

4.6.22 05:21

Jet s dvouletým hodinu autobusem?

Jeli by jste s dvouletym skoro hodinu busem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5016
4.6.22 05:26

Ano. Nevidím v tom problém. :nevim:
Píše se,,byste".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.22 05:30

@Yasmina21 děkuju, já už mám z toho hrůzu, když tam nejsou ty dětské sedačky :D jedu autobusem po sto letech, děkuji za opravu chyby, to já samozřejmě vím, že se píše byste :D ale jak jsem rozespalá tak jsem napsala kravinu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.6.22 05:35

Hodinu autobusem jsem jezdila i s kojencem. Takže s dvouletým bych jela úplně v klidu.

• Citovat
  • Upravit
4.6.22 05:50

@Pitaya1 no my právě jedeme tím zájezdovým autobusem ale tak snad to teda bude v pohodě :D :D říkala jsem si, že když jezdí maminky s šátkem, tak on už sedí tak dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.22 05:52
@TerezaLade píše:

Pokud neblinká, klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.6.22 05:57
@TerezaLade píše:
@Pitaya1 no my právě jedeme tím zájezdovým autobusem ale tak snad to teda bude v pohodě :D :D říkala jsem si, že když jezdí maminky s šátkem, tak on už sedí tak dobrý :D

Tak já i s kojencem jezdila autobusem, kde nebylo místo na kočárek a zvládli jsme to. S dvouletým už je to úplná pohoda

• Citovat
  • Upravit
23967
4.6.22 06:13
@TerezaLade píše:

Pokud bych ho nemusel dávat do zavazadlovýho prostoru, tak klidně… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.6.22 06:29

Na tak dlouhou vzdálenost bych volila a dělala jsem to vlak. Ale já měla v tomhle věku všechny tři děti bez plenky. Kočár ve vlaku problém není. V autobuse mi vadila absence WC. Děti jsou v tomhle nevyzpytatelné a hodinu vydržet zrovna nemusí. To je zákon schválnosti.
Běžně jsem sama se třemi jezdila vlakem.
A plenou bych jim pro cestu autobusem nevrátila. Takže jsem volila vlak na cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
4.6.22 07:03
@bse.pedro píše:
Pokud bych ho nemusel dávat do zavazadlovýho prostoru, tak klidně… 8) 8) 8)

Nemelo to byt spis „Pokud bych ho mohl dat do zavazadloveho prostoru, tak klidne“? To by byla pohoda :mrgreen: :mrgreen:.

Jinak zakladatelko, hodina busem s dvouletakem je uplne v pohode. Dulezite je se dobre pripravit. Pokud je cerstve bez plen, muzes vzit prebalovaci podlozku, tu ja davala takhle detem, dokus si nebyly s curanim 100pro jiste.

@Kelsey Ja taky jezdila vlakem, se tremi detmi jsme zvladli i cestu, ktera se protahla na 6 hodin. Ale hodina v buse je nic, 2r dite da vycurat nekde na travnik nebo kanal tesne pred odjezdem a bude to.

edit fuj, hrubka :oops:

Příspěvek upraven 04.06.22 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23967
4.6.22 07:10
@Hobitka píše:
Nemelo to byt spis „Pokud bych ho mohl dat do zavazadloveho prostoru, tak klidne“? To by byla pohoda :mrgreen: :mrgreen:.

Jinak zakladatelko, hodina busem s dvouletakem je uplne v pohode. Dulezite je se dobre pripravit. Pokud je cerstve bez plen, muzes vzit prebalovaci podlozku, tu ja davala takhle detem, dokus si nebyli s curanim 100pro jiste.

@Kelsey Ja taky jezdila vlakem, se tremi detmi jsme zvladli i cestu, ktera se protahla na 6 hodin. Ale hodina v buse je nic, 2r dite da vycurat nekde na travnik nebo kanal tesne pred odjezdem a bude to.

No tak jsem se překlep, když nejsem ještě probuzenej a ty z toho hned naděláš… :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
4.6.22 07:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9291
4.6.22 07:21

Jela bych ;)

• načítám...