Jet sama do Egypta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
1.8.21 09:57
@Ou píše:
Sexuální turistika pro olezlé impotenty funguje v Thajsku. Zoufalky mají afriku.

Obojí je wtf, funguje tam obchod s lidmi a je to plné pohlavních chorob.

Jako pokud jde o bezpečnost, tak klasická lokálné prostituce v ČR s kondomem je lepší a levnější volba.

Příspěvek upraven 01.08.21 v 09:49

Olezlej impotent nejsem, zoufalka taky ne, tak asi dám na tvoji radu a zůstanu v ČR :mrgreen:

BTW proč by impotent jezdil za kurvama? Prohlížet si je jako pyramidy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.8.21 09:59
@lucenka píše:
Ale tak to jsi snad věděla, že tam bude vedro, ne? :think: aneb takhle to dopadá, když člověk jede do země a nic si o ní předem pořádně nezjistí.

Vidíš, a přesto spousta lidí z ČR jezdí v létě do Dubaje, protože je to cool a levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
1.8.21 10:21
@Prof. Farnsworth píše:
Vidíš, a přesto spousta lidí z ČR jezdí v létě do Dubaje, protože je to cool a levný.

v Dubaji vedro nezažiješ…tam se neopouští klimatizovaný prostor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15480
1.8.21 10:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, právě jsem zjistila, že sestřenice odletěla sama do Egypta. Není to moje starost, ale logicky si klepu na čelo, vždyť to není úplně bezpečná země… Reálně, prosím, hrozí ji nějaké nebezpečí? Je dost naivní a každému skočí na hezké slovo, už si kvůli tomu vytrpěla…

Já si zas klepu na čelo nad takovými :poblion:, které tady dáváš. :roll: Je to každého věc, kam jede a nejede.
Taky jsem byla v Egyptě. Bez cestovky, na vlastní pěst. A mám k tomu své důvody proč. Uvedu jen ten, že se mi ta země líbí a pojedu zase.
Ty buď tak hodná a nese. r se lidem do života a neřeš cizí životy. Hnij doma, popřípadě jeď jen s ck busem do Chorvatska, jestli aspoň na to máš. A o ostatní se nestarej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.8.21 10:50
@Ou píše:
Sexuální turistika pro olezlé impotenty funguje v Thajsku. Zoufalky mají afriku.

Obojí je wtf, funguje tam obchod s lidmi a je to plné pohlavních chorob.

Jako pokud jde o bezpečnost, tak klasická lokálné prostituce v ČR s kondomem je lepší a levnější volba.

Příspěvek upraven 01.08.21 v 09:49
:lol: :lol: :mrgreen: hustej stěr :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
19388
1.8.21 11:05

@ZuzaM ona jen slušně, Lilith, vyjádřila svoje dojmy. Nepostrehla jsem, ze by se z toho hroutila a litoval, ze tam byla.
A dojmy z místa přece dopředu nezjistí, ne?
To už se musi člověk bát sdělit sve dojmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.21 13:10

Třeba neletěla sama. Jen to nepřiznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
12.8.21 17:09

Já bych klidně sama jela. A cestuju zásadně bez cestovky. Ale zase se nepovažuju za naivku, co naletí na milý ksicht. Taková bude v nebezpečí všude. Nech to na ní, třeba se cestou něco naučí. To myslím v dobrém smyslu, ne že se jí něco stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí