Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Tuhle diskuzi zakládám pro ty, které o Vánocích čekají ovu stejně jako já a doufají, že po Novém roce najdou //. Pojďme si povídat ![]()
Já se přiznávám já ted pod stromkem každou chvíli asi najdu mimi
…Ale přeju vám hodně štěstí aby se vám to povedlo jako mě
![]()
Chtěla jsem mít k vánocům //, což neklaplo..tak uvidíme co nám přinesou svátky
..přeji vám i sobě s Novým rokem // ![]()
@natiova Jé tak to moc gratuluju
já mám dnes pravděpodobně ovu, včera jsme to pojistili protože přítel dnes dělá do večera a nevím jak by se mu chtělo ![]()
@Aldamor díky
..už se snažíte dlouho? A už nějaké dítko máte?
Ahojky. Tak i já doufám v //, snad se s příchodem nového roku zadaří a přijde i „nové“ miminko
Přeji ať se brzy zadaří! ![]()
@Deníííí Snažíme se od dubna a zatím nic, před dvěma měsícema to už vypadalo, že jo ale mimi to asi nezvládlo. Je to naše první a už se moc těšíme ![]()
@Aldamor píše:
@Deníííí Snažíme se od dubna a zatím nic, před dvěma měsícema to už vypadalo, že jo ale mimi to asi nezvládlo. Je to naše první a už se moc těšíme
tak to chápu, že se „víc“ těšíš
, my máme doma už mimi skoro 4 leté
a snažíme se druhý měsíc..chtěla jsem ve znamení panny, což by znamenalo tento měs počít, tak uvidíme ![]()
@Deníííí aspoň nemáš čas na to myslet se čtyřletým rošťákem
já zas doufám, že mimi dostanu k zářijovýň narozeninám
a proč chceš zrovna znamení panny? ![]()
@Aldamor píše:
@Deníííí aspoň nemáš čas na to myslet se čtyřletým rošťákemjá zas doufám, že mimi dostanu k zářijovýň narozeninám
a proč chceš zrovna znamení panny?
jsem ujetá na znamení
..né můj partner je panna, já jsem štír..ty dvě znamení se hodí..malá je ryba a taky dobrý..to jen experiment, když nebude panna, tak se nic neděje ![]()
@Deníííí tak já jsem váhy a přítel blíženec, to se hodí nebo ne?
já si třeba čtu horoskop každý den a většinou to sedí ![]()
@Aldamor nóó, tak pokud se budeš „řídit“ partnerem, tak to půjde..což půjde, páč váha je váhavá a je ráda když ji někdo popostrčí a určí směr, či jako by „přikáže“..blíženci jsou náladový
, takže pokud není po jejim, tak
..pokud spolu plánujete mimi, tak vám to klape, tak je to dobrý! ![]()
@Deníííí no tak to sedí
kdyby za mnou sám nepřišel s tím, že by už chtěl mimi, tak se ho na to ještě pár let bojim zeptat
ale klape nám to, vždycky se shodneme jak v prkotinách tak v důležitějších věcech ![]()