Ježíšek do bříška :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
241
23.12.12 09:57

Ježíšek do bříška :)

Ahoj holky. Tuhle diskuzi zakládám pro ty, které o Vánocích čekají ovu stejně jako já a doufají, že po Novém roce najdou //. Pojďme si povídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1424
23.12.12 10:06

Já se přiznávám já ted pod stromkem každou chvíli asi najdu mimi :lol:…Ale přeju vám hodně štěstí aby se vám to povedlo jako mě :hug: :andel: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
23.12.12 10:07

Chtěla jsem mít k vánocům //, což neklaplo..tak uvidíme co nám přinesou svátky :mrgreen:..přeji vám i sobě s Novým rokem // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.12.12 10:16

@natiova Jé tak to moc gratuluju :) já mám dnes pravděpodobně ovu, včera jsme to pojistili protože přítel dnes dělá do večera a nevím jak by se mu chtělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.12.12 10:17

@Deníííí Už sis popřála :D ale i já ti přeju // v novém roce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
23.12.12 10:23

@Aldamor díky :mrgreen:..už se snažíte dlouho? A už nějaké dítko máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.12.12 10:30

Ahojky. Tak i já doufám v //, snad se s příchodem nového roku zadaří a přijde i „nové“ miminko :D Přeji ať se brzy zadaří! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.12.12 10:30

@Deníííí Snažíme se od dubna a zatím nic, před dvěma měsícema to už vypadalo, že jo ale mimi to asi nezvládlo. Je to naše první a už se moc těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.12.12 10:32

@Monika92 Budu držet pěsti ať se i tobě mimi zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
23.12.12 10:37
@Aldamor píše:
@Deníííí Snažíme se od dubna a zatím nic, před dvěma měsícema to už vypadalo, že jo ale mimi to asi nezvládlo. Je to naše první a už se moc těšíme :)

tak to chápu, že se „víc“ těšíš :D, my máme doma už mimi skoro 4 leté :D a snažíme se druhý měsíc..chtěla jsem ve znamení panny, což by znamenalo tento měs počít, tak uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.12.12 10:41

@Deníííí aspoň nemáš čas na to myslet se čtyřletým rošťákem :D já zas doufám, že mimi dostanu k zářijovýň narozeninám :) a proč chceš zrovna znamení panny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
23.12.12 10:48
@Aldamor píše:
@Deníííí aspoň nemáš čas na to myslet se čtyřletým rošťákem :D já zas doufám, že mimi dostanu k zářijovýň narozeninám :) a proč chceš zrovna znamení panny? :)

jsem ujetá na znamení :mrgreen:..né můj partner je panna, já jsem štír..ty dvě znamení se hodí..malá je ryba a taky dobrý..to jen experiment, když nebude panna, tak se nic neděje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.12.12 10:55

@Deníííí tak já jsem váhy a přítel blíženec, to se hodí nebo ne? :D já si třeba čtu horoskop každý den a většinou to sedí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
23.12.12 11:00

@Aldamor nóó, tak pokud se budeš „řídit“ partnerem, tak to půjde..což půjde, páč váha je váhavá a je ráda když ji někdo popostrčí a určí směr, či jako by „přikáže“..blíženci jsou náladový :?, takže pokud není po jejim, tak :lol:..pokud spolu plánujete mimi, tak vám to klape, tak je to dobrý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.12.12 11:06

@Deníííí no tak to sedí :D kdyby za mnou sám nepřišel s tím, že by už chtěl mimi, tak se ho na to ještě pár let bojim zeptat :D ale klape nám to, vždycky se shodneme jak v prkotinách tak v důležitějších věcech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí