15měsíční jí jenom ovoce

493
8.8.13 20:43

Jí jenom ovoce..

Ahoj všem,

dcera je nejedlik a prsomil.. nechce jist skoro nic.. vždycky jenom par lžiček.. ale když ji dam třeba broskev tak to je schopna snist 2 napočkani.. nebo dneska jsem byli sbírat ostružiny.. a to snědla skoro celou vaničku..

myslela jsem, že je to tim, že to ma v ruce a sni si to sama.. ale když ji dam do ruky třeba zeleninu, brambor nebo těstovinu.. tak to zkusí odhodí a vyplivne.. :(

EDIT: dcera ma 15měsíců, 10kg 83cm

asi s tím nic neudělám, že..? jsem rada, že jí aspoň něco.. takže za den sní třeba i 4-5broskvi.. nevadí to?

Příspěvek upraven 08.08.13 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
8.8.13 20:44

A prozradíš věk??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.8.13 20:45

Moje 1í-ti měsíční je a jogurtech a tvarohu, nic jiného nechce :zed: a škube rybíz s angreštem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.8.13 20:48

A kolik jí je,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.8.13 20:49

Můj syn nejí žádné ovoce, zeleninu, nevezme to ani do ruky, tak si pak vyber :zed: haranti rozcapený, hladomor na ně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
8.8.13 20:51

Já malýmu už ani nedávám přesnidávky ovocný, je sezona ovoce, zeleniny za den sní spousty..
Je mu 14měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.8.13 21:00

@Malvajs náš nejí ani jogurty, přesnídávky prostě nic :zed: já jen tvaroháčky a občas ten puding se šlehačkou, jinak vůbec :roll: jediný co jako sní s chutí je omáčka s rýží, vše ostatní je boj :zed: je mu 3.5 :lol:
Od září má jít do školky, jsem zvědavá jak to bude tam :roll: jo a taky se nechává rád krmit, jinak prostě nejí a fakt vydrží nejíst :roll: taky se odmítá oblékat a svlékat, asi budu muset platit dvojité školkovné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
8.8.13 21:02

Tak je to už velká slečna, ale jsou vedra já malýmu nedávám ani druhý, má na oběd jen polívku..
Vlastně jak jsou ty vedra jí hlavně ovoce a zeleninu, ráno má chleba s lučinou a zeleninu, do oběda baští sem tam švestku, nektarinku, merunku, mrkev apod pak má polívku, razíme ven dá si zmzku, ovoce, nějakej ten koláček pak veča a mlíko a jde spát, když je zima jí zase jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.8.13 21:04
@Jasněnkaa píše:
@Malvajs náš nejí ani jogurty, přesnídávky prostě nic :zed: já jen tvaroháčky a občas ten puding se šlehačkou, jinak vůbec :roll: jediný co jako sní s chutí je omáčka s rýží, vše ostatní je boj :zed: je mu 3.5 :lol:
Od září má jít do školky, jsem zvědavá jak to bude tam :roll: jo a taky se nechává rád krmit, jinak prostě nejí a fakt vydrží nejíst :roll: taky se odmítá oblékat a svlékat, asi budu muset platit dvojité školkovné :mrgreen:

Tak to máme podobný, malej jí jenom vařený, ostatní nechce
Oblíkání je hrozný!!!To je řevu, já ho oblíkám a přebaluju za chuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.8.13 21:17

Může to být i tím horkem, že raději jí ovoce, je šťavnaté, dodá dost tekutin, zasytí taky. Zkusila bych nabízet normální jídlo a jestli opravdu chce jen ovoce, tak bych dala víc ovoce, no co aspoň něco sní :lol:.
My máme teda doma o něco starší 23 měs. ale ona je jedlík, sní vše co před ní přistane, taky jde od září do mini školky, mám strach, že tam bude ujídat ostatním děckám :pankac: :mrgreen:.
Zkusila si dát jídlo na talíř a nechat někde, aby se sama obsloužila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
8.8.13 21:24

Muj 16m, 10kg, ji rad ovoce, ale syrovou zeleninu (krom rajcete) bych mu musela nacpat az do zaludku, nechce..dostava varenou a ovoce co hrdlo raci, jsem rada, ze aspon to mu chutna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.8.13 21:28

@Malvajs můj nejí ani ty kaše :lol: ale vypadá dobře, tak asi žije ze vzduchu :nevim: má asi 16.5 kg ;)

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
8.8.13 21:38

Nase mala dnes mela jenom mliko. odmitla obed, svaciny. Takze kojim jak o dusu. 11mesicu

• Citovat
  • Upravit
3348
8.8.13 21:39

Přijde mi to jako lepší alternativa k neteři, ta dlouho jedla jen rohlíky a suchý těstoviny - běda když byli „špinavý“ (bylo na nich trochu omáčky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 21:40
@Jasněnkaa píše:
Od září má jít do školky, jsem zvědavá jak to bude tam :roll: jo a taky se nechává rád krmit, jinak prostě nejí a fakt vydrží nejíst :roll: taky se odmítá oblékat a svlékat, asi budu muset platit dvojité školkovné :mrgreen:

Ahoj jako bys mluvila o tom mém, co se sebe obslužnosti týče, jí teda velice dobře jen normální jídla, ovoce a zeleninu by do ruky nevzal a na krmit se taky nechá rád :mrgreen: a ano hladomor na ně by pak koukaly jak by jim okurka bodla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí