Kaše ve 3 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A co dát spíš víc mléka? Kojíš? Na trhu jsou UM, co jsem extra sytící.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Májinkaa proč myslíš, že mu mléko nestačí? Nemá růstový spurt? CO na to říkala doktorka? Takhle malému miminku bych kaši nedávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych teda tříměsíčnímu nic jiného než mléko rozhodně nedávala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak se pozná, že mléko nestačí? Dítě je kojené nebo na UM?
Ve 3 měsících je typický růstový spurt, kdy by dítě jedlo pořád. Že mléko nestačí bych brala ve chvíli, kdy dítě hubne a to už bys stejně řešila s pediatričkou a ne tady ![]()
Z toho mi plyne, že kaše není potřeba. A 3m miminku bych ji opravdu nedala, ona i starší mimča kaši často tráví špatně a může je bolet bříško, natož tříměsíční…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A důvod? Pokud k tomu není pádný důvod tak bych to nedělala. Trávicí systém dětí není úplně vyvinutý a cpát jim něco co nemusí bezpodmínečně mít mi přijde divné.
Nikam ho to neposune, neznamená to že jednou vstuduje Harvard. Miminko je miminko, a ty pijí hlavně mléko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Májinkaa píše:
Máme um
v tom případělze uvažovat i o změně UM, četla jsem tu od maminek, že jim dítě jednoho UM vypilo hodně a stejně furt ječelo a u jiné značky vypilo přiměřeně a bylo syté, ani extrasytící to být nemuselo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakládala jsem tady nedávno podobnou diskuzi a byl to očistec
na dávání kaší a příkrmů jsou tady háklivý https://www.emimino.cz/…m-co-158427/, každopádně mě v motole poradili aby malá nepila čaj ale vodu a opravdu jen maličko od té doby mi mléko pije pořádně
- Citovat
- Upravit
To bude spurt, za par dni by se to melo uklidnit, neprikrmovala bych. Pokud kojis, mezery mezi jidlem alespon hodku a pul, aby se nemichalo cerstve mlicko s natrvenym, z toho muze bolet brisko jak hrom..Ja to takhle udelala v dcerinych 2 mesicich, myslela jsem si, ze mam malo mlika, ze ma hlad, tak jsem ji davala co pul hodiny, druhy den rano jsem letela k doktorce - prorvala mi skoro celou noc a doktorka po zjisteni co jsem udelala mi rekla, ze ji proste silene boli brisko, napsala mi kapky na prdiky, ja kojila minimalne po hodine a pul a byl klid..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ikyki ano, jsem háklivá na podávání příkrmů a kaší před uvedeným věkem bezdůvodně. Akorát se tím přetěžuje nedozrálý trávicí systém.
Pokud je to doporučeno LÉKAŘEM tak o. k
(diskuzi v odkazu jsem nečetla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus jiné mlíko, ale kaši mu nedávej i v šesti měsích jí děti často tráví špatně, bolí je bříško, mají tuhá hovínka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus koupit takové to mlíčko s kaší v krabičce, má to např. nestle nebo sunar, vypadá to jako malé pitíčko, prostě malá krabička v balení jsou dva kusy. malá to milovala, krásně to zasytilo a neublíží to. moje malá na to najela asi týden před 4. měsícem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník zrovna tahle mléka v krabičce jsou pěknej humáč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neublíží mu to mléko mu nestačí a na diskusích jsem četla že jí některé maminky dávaly od 3 měsíců