Kaše ve 3 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
6.8.13 11:37
@Žirafátko píše:
Spurt snad děti na UM nemají, ne?

Myslíš, že i na UM nerostou skokově :lol:? Ale mají. Jenže na UM prostě uděláš o 30 ml víc a nemusíš řešit řvoucí hladový uzlík. Mamky na MM při spurtu řeší, jak ho nakrmit, mamky na UM v tomhle období zase jak nepřekrmit ;)

Příspěvek upraven 06.08.13 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki

@Májinkaa nejdřív si psala že nechce UM ale ty mu dáváš příkrm…jestli dáváš nějaké ovoce nebo zeleninu kaši na noc bych už nedávala

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy

Ahoj, pokud ti dítě nepřibírá a neprospívá, zkus změnit značku UM, některá mléka jsou dle reakcí maminek více sytivá, případně pak existují vyloženě sytivá mléka pro malé hladovce. Ale pozor na ně, kamarádka si vykrmila z těchto mlék z holčičky opravdovou kuličku a pediatra jí tohle mléko „zatrhla“.

Kaši bych nedávala, proč zatěžovat organismus, který na to není připraven.

• Citovat
  • Upravit
41882
6.8.13 11:38

Tak jestli už dáváš přesnídávky, tak pak už jsou tu rady nejspíš zbytečné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262

@lyrica však jasně, jak píšeš každá si to udělá podle svého ;) pokud nemáš potřebu někoho urážet že dává umělko, kaše, pampersky, skleničky atd. tak je to v pohodě, já se ale často setkávám na netu s tím že někde řeknete že nekojíte a hned jste případ pro sociálku:-)) můj názor je že stejně se jednou zodpovíme jen a jen našim dětem, až budou velké a budou mít nějaké zdrav. problémy u kterých se dokáže že jsou ze špatné stravy v dětství tak stejně to budeme nést na bedrech my a nikdo jiný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy

Co dáváš ve třech měsících za příkrm?

• Citovat
  • Upravit
7201
6.8.13 11:39
@Májinkaa píše:
Přesnádávky mi baští a na noc jsem mu chtěla dávat kaši ;)

mě by jenom opravdu zajímalo co tě k tomu vedlo. Jestli nuda že už si chtěla mít „velkého“ kluka co jí jídlo nebo proč?

nemusí se to projevit hned, nemusí se to projevit za měsíc, může se to projevit kdykoliv v životě. Alergie, citlivé střeva, Cronova choroba, celiakie a téměř cokoliv co se týká střev.
Jestli vám to je jedno, tak hurá, opravdu jste matky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
@lyrica píše:
Tak jestli už dáváš přesnídávky, tak pak už jsou tu rady nejspíš zbytečné :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Májinkaa
@ikyki píše:
@Májinkaa nejdřív si psala že nechce UM ale ty mu dáváš příkrm…jestli dáváš nějaké ovoce nebo zeleninu kaši na noc bych už nedávala

nanoc mi vypilje 210 um a nestačí mu to proto jsem chtela tu kasi zkusit na noc ;) v lekarne mi poradili nemlecnou ;)

• Citovat
  • Upravit
41882

@martulkasloník nene, mě je to vážně jedno. Kojila jsem asi týden, malej byl taky na UM, mě to nepohoršuje. Jen to složení je teď taková moje úchylka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

@kotyk no asi jo, když měla malá ten třítýdenní, tak jsem kojila jak vzteklá, někdy kolem měsíce jsme přecházely na UM a pak už si spurt nepamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.8.13 11:40

@kotyk to je pravda, přidá se víc umělka :mrgreen: mě malá pila jen sunar, ostatní jí nedělali dobře a ty které i seděli tak málo sytili, např. hipp a hami, sunar byl nejlepší nejsytější aspoň pro mojí malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.13 11:41
@Májinkaa píše:
nanoc mi vypilje 210 um a nestačí mu to proto jsem chtela tu kasi zkusit na noc ;) v lekarne mi poradili nemlecnou ;)

210 8o ježišmarjá to naše nevypije ani teď a to jsou jí skoro 4 měsíce

• Citovat
  • Upravit
41882

Nášmalej pil v necelých 4m 1500ml UM denně, mrkev už byla nutnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: By byl jak pořez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@Májinkaa píše:
nanoc mi vypilje 210 um a nestačí mu to proto jsem chtela tu kasi zkusit na noc ;) v lekarne mi poradili nemlecnou ;)

Jak mu to nestačí? Chce pít víc nebo se budí v noci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko