Kaše ve 3 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ikyki píše:
ve vývoji hraje roli prý každý den, malá měla to samé, nejedla mi a dr řekla ukončený 4 měsíc a začít obědem i večeří tj. kaše…sto lidí sto názorů
když už jsme u toho, když je někde napsaný od uk4.měsíce, tak to znamená 4+, že jo? příkrmy dětí na UM od uk.4.měs. = od čtyř měsíců. je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Májinkaa píše:
Proste chce pít vícneřešte to už sem volala dr a tady už se radši nebudu na nic ptát už
některý jste jak diví
že dáváte vy svému dítěti něco jiného neznamená že i to moje je stejné spíše dotaz byl směrovaný maminkám které psali v jiných diskuzích že kašičku od 3m dávají
To jsi měla napsat v úvodu, že chceš aby jsem psaly jen ty co ti budou pochlebovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Májinkaa píše:
Proste chce pít vícneřešte to už sem volala dr a tady už se radši nebudu na nic ptát už
některý jste jak diví
že dáváte vy svému dítěti něco jiného neznamená že i to moje je stejné spíše dotaz byl směrovaný maminkám které psali v jiných diskuzích že kašičku od 3m dávají
tak proč si neoživla tu starou diskuzi? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
@Májinkaa třeba má žízeň kvůli teplu a proto to chce zahnat mlíkem, kašli na rýpalky, udělej to jak to cítíš a co ti řekne doktor
jj kašlu na ně to víš že jo
ať se třeba poserou svoje dítě miluju a ať si kecají co chtějí děkuju ti ![]()
- Citovat
- Upravit
@Májinkaa
tak mi napiš PROČ mu dáváš příkrmy dřív než je stovkami odborníku doporučené? PROČ?
zkusila si mu dát vodu, čaje? zkusila jsi ho zabavit, třeba se nudí a proto pláče. Né, ty mu raději vrazíš jídlo které mu může udělat pěknou neplechu se zažíváním.
nenádavej bez argumentů, to dělají hloupé puberťačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty vole, že já se vůbec namáhám poradit. Zeptám se na pár věcí, zakladatelka nezodpoví nic a pak nás ještě hromadně vyfuckuje.
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy píše:
Ty vole, že já se vůbec namáhám poradit. Zeptám se na pár věcí, zakladatelka nezodpoví nic a pak nás ještě hromadně vyfuckuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč si někdo takový zakládá diskuze?
Když nechce vlastně poradit? A ještě za pravdu tu nadává do krav ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prcek88 píše:
Proč si někdo takový zakládá diskuze?
Když nechce vlastně poradit? A ještě za pravdu tu nadává do krav
těší mě, jsem Kráva
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, nezodpověděla jsi dost podstatné dotazy, ale pokud dáváš děcku přesnídávky (nepíšeš jaké, takže se můžeme domýšlet ovozel) a plánuješ kaše, to vše ve třech měsících, tak to není úplně v pořádku. Nad jídlem svého dítěte trošku přemýšlej a něco si nastuduj, vycházet můžeš z diskuzí zde, je jich tu tuna plus www.kojeni.net.
- Citovat
- Upravit
@Májinkaa ještě jen tak mimochodem, když si volala doktorce, co ti řekla? a ví o tom, že dáváš přesnídávky (oběd nebo ovoce?)? jako jestli máš doktorku, co ti u tříměsíčního dítěte řekne, přesnídávky ok, kaše ok, jen dejte, tak to bych se dost divila (a doufám, že tak neradí i ostatním maminkám)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako sorry ale davat tak malemu mimcu ovocne presnidavky plus kasi je dost nezodpovedne. Nastuduj si podavani prikrmu.Na zadne jsem nevidela podavat od 3 mesicu. Akorat tomu decku znicis traveni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prcek88 píše:
Zkus jiné mlíko, ale kaši mu nedávej i v šesti měsích jí děti často tráví špatně, bolí je bříško, mají tuhá hovínka
to je pravda, já kojím + na noc kaše + kojení a stolice je jiná a už musí i tlačit (přitom to nejsou bobky) a má problém s kaděním, někdy nekadí i tři dny a to už je pak vidět, že ho to tlačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit