Kaše ve 3 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
6.8.13 11:31

@Prcek88 Nikdo se tu dohadovat nechce…jen my to tu nevyřešíme, problémy s mlékem a jídlem u dětí tu těžko vyřeší drbny…to chce doktora ;)

• Citovat
  • Upravit
12262
6.8.13 11:31

No joo holky, ženský/matky jak jde o děcka tak se měníme na hysterické čarodejnice schopné se pohádat do krve i kvůli kravině. boj o kojení, příkrmy, chodítka, nočník…toto nikdy neskončí, chodím na bazárek na fcb a tam stačí napsat mamina dotaz kde mají zrovna akci na umělko a už přiletí min. jedna chytrá hlava aby jí poučila že kojení je nejlepší, když se zeptá na chodítko jestli někdo nenabízí tak min. dvě chytračky přijdou poučit o tom jak to děcku zničí záda a ona je špatná matka:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.8.13 11:32

@Májinkaa Ve třech měsících bych mu kaši necpala. Pokud se to projevuje posledních pár týdnů, tak je to nejspíš kombinace vedra a růstového spurtu. Když mu nacpeš kaši, akorát ho bude bolet břicho a nejspíš mu zavaříš i na pěknou zácpu. Jak často a kolik teď jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201

@lyrica týden a 4 týdny jsou v otázce trávení miminka dost zásadní rozdíl ;) týden bych neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@Májinkaa píše: Člověk se zeptá a vy se na něj snesete jak vosy ach bože ženský ;)

Ale, to ne

Příspěvek upraven 06.08.13 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@Becky00 jj, tak jsem to právě taky myslela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
@lyrica píše:
@ikyki hele my jsme třeba začali s příkrmy asi týden před 4m, jsem přesvědčená, že ten týden roli nehraje. Že si organismus najednou v ten den D neřekne, ááá, teď jsem připraven přijímat mrkev. Ale začínat zrovna kaší se mi zdá pro to bříško docela šok.

ve vývoji hraje roli prý každý den, malá měla to samé, nejedla mi a dr řekla ukončený 4 měsíc a začít obědem i večeří tj. kaše…sto lidí sto názorů

• Citovat
  • Upravit
12262
6.8.13 11:33

@lyrica psala jsem že já jsem to dala týden před 4 měsícem na radu doktorky, myslím že ty střeva nemají časovat a týdenní rozdíl nejspíš výrazně nepoznají:-) ze začátku mojí malé stejně stačilo troška. o složení jééé, dle toho co jsem si za roky na emiminu a MK přečetla je moje odsouzeno k smrti už jen proto že je nekojené neboť v umělku je tolik svinstva takže kaše? to už jsem ani neřešila :mrgreen: malá má 3,5 roku a očividně mlíčkokaše přežila bez úhony a to je pila hooodně dlouho na večeři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@ikyki no ale dát kaši ve 3m ti přijde normoš? Pak je to ale na hlavu postavený, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa

Přesnádávky mi baští a na noc jsem mu chtěla dávat kaši ;)

• Citovat
  • Upravit
12262
6.8.13 11:34
@ikyki píše:
ve vývoji hraje roli prý každý den, malá měla to samé, nejedla mi a dr řekla ukončený 4 měsíc a začít obědem i večeří tj. kaše…sto lidí sto názorů

no vidíš a mě řekl pediatr že týden nehraje rozdíl v tom stravování a sám mi řekl ať začnu klidně o pár dnů dřív se zeleninkou i tou kaší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.13 11:35

@martulkasloník jak píšu, je to každýho věc co dítěti dá nebo nedá. Mě to zaímá, co mu dávám, proto se mu snažím (jasně, ne vždy se podaří) dávat věci, co nemaj ve složení takové parády, co mi jsou prosti srsti a sama je nejím. 8)

Dřív taky děti prospívaly od miminka na guláši, že..? :mrgreen: :P :P takže ať si každej dělá co chce, jen píšu jak to beru já 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.13 11:35

@lyrica nn ve 3 měsících asi ne ale pakliže by jako kort dítě nejedlo je dobrá nemléčná ryžová kaše do UM tak aby to proteklo dudlíkem

• Citovat
  • Upravit
ikyki
6.8.13 11:36

@martulkasloník znova opakuji STO LIDÍ STO NÁZORŮ ;)

• Citovat
  • Upravit
Májinkaa
6.8.13 11:36
@ikyki píše:
@lyrica nn ve 3 měsících asi ne ale pakliže by jako kort dítě nejedlo je dobrá nemléčná ryžová kaše do UM tak aby to proteklo dudlíkem

práveže sem koupila nemléčnou ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí