Kaše ve 3 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barushe
6.8.13 13:25
@janica252 píše:
@Májinkaa ještě jen tak mimochodem, když si volala doktorce, co ti řekla? a ví o tom, že dáváš přesnídávky (oběd nebo ovoce?)? jako jestli máš doktorku, co ti u tříměsíčního dítěte řekne, přesnídávky ok, kaše ok, jen dejte, tak to bych se dost divila (a doufám, že tak neradí i ostatním maminkám)

jestli nema stejnou dr jako Ornella a Quentin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12262
6.8.13 14:07
@Barushe píše:
jestli nema stejnou dr jako Ornella a Quentin :mrgreen:

proč? ornella taky dávala kaše a přesnídávky nebo jen proto že dobrovolně nekojila? já jsem nekojila, čekáme druhé opět neplánuji kojit a faaakt stejného dr. s Ornellkou nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
6.8.13 14:26
@martulkasloník píše:
proč? ornella taky dávala kaše a přesnídávky nebo jen proto že dobrovolně nekojila? já jsem nekojila, čekáme druhé opět neplánuji kojit a faaakt stejného dr. s Ornellkou nemám :mrgreen:

http://www.super.cz/…ar-maly.html ;)

• Citovat
  • Upravit
4672
6.8.13 14:37

No, teda smysl dotazu jsem taky nepochopila - zřejmě to chtěla jen odkývat. Od kdy tak může ty přesnídávky dávat? Od 2.měsíců? A od 3.měsíců kaše? Nezdá se mi, že by to dítě mohlo mít hlad. Pokud by trpělo hlady nepřibývalo by a o tom se zakladatelka vůbec nezmínila - ona vlastně nezmínila vůbec nic :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
6.8.13 14:56

Tak by ma zaujimalo, co jej na to povedala doktorka :think:.Davat kase takto malemu dietatu by ma ani nenapadlo, a ta presnidavka taky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.8.13 15:09

@Barushe no jo ornellka :nevim: ale zase kdoví co je pravda a co si novináři domyslí, já na fotkách mám taky malou třeba sedět na klíně ve 4 měs. aleto tak na pár sekund kvůli fotky a pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.8.13 17:09

Ha, uživatelka zrušila emimino, no teda, to si za tím asi moc nestála 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
6.8.13 17:14
@janica252 píše: