Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, mozna je to zbytecna starost, ale mam pocit, ze mi mala zacala po ockovani malo jist (byly jsme na nem pred deseti dny). Pred ockovanim vypila 6× za den 150 a po ockovani je to tak 80-90, 150 snad jenom v noci, mely jste to tak nekdo, bro nas netrapi a nemocni nejsme taky, tak ja nevim.
Ahoj, my máme 4. měsíce a malý taky moc nesní
třeba párkrat sní přes den 150, ale jen když třeba usne a mezi jídlem je víc jak 4 hod
Jinak ale sní 100-130. V noci může vyjímečně vypít 200, ale to třeba se nají před spánkem v 9 h večer a pak ráno v 5 až ![]()
Prostě asi nemá takový hlad ![]()
Mohla mít reakci na očkování,mě děti taky nechtěly moc jíst.A nebo nemá takový hlad.U těch dětí se to mění pořád stím jídlem ![]()
no za cely den mi zatim vypila petistovku, ale to doufam, ze si jeste jedno krmeni strihne okolo jedenacte a to da tak tech 120, aspon fakt doufam
Ahoj, jestli ti to pomůže, tak naše mimčo má teda 2 měsíce, ale jí pořád kolem stovky, někdy si veme víc ale někdy i míň.
Ahojky mala ma taky 3 mesice a vypije 5krat 150ml uz nema 6davek ale 5 tak jak napsane na obalu a dodrzuje to v 8 vecer,v 6 rano,v 9 ,pak kolem 1,2h pak 4,5h a vecer v 7,8h a spi az do tech 6rana
Bara97 píše:
Ahojky mala ma taky 3 mesice a vypije 5krat 150ml uz nema 6davek ale 5 tak jak napsane na obalu a dodrzuje to v 8 vecer,v 6 rano,v 9 ,pak kolem 1,2h pak 4,5h a vecer v 7,8h a spi az do tech 6rana
Tak to mas ukazkove mimi, my v noci jime tak dvakrat a sni max 120
Jj ona je jak podle knizky
ona si sama i urcila z 6 davek 5 ani sem to nepostrehla v noci ani nepobroukne vubec doufam ze se ji to pak neotoci a bude to naopak ![]()