Příprava UM

187
23.9.11 08:08

příprava UM

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat. Jak se připravuje UM. Když si převařím vodu a dám si ji někam do nádoby. A když ji budu potřebovat, tak tu vodu musím nejdřív ohřát a pak tam dát UM. Nebo můžu rozpustit UM ve studené vodě (s pokojovou teplotou) a pak dát do ohřívačky. :zed: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
23.9.11 08:15

Můžeš to udělat oběma způsoby. :palec: Já nejdřív ohřívám vodu, potom dávám UM. :-D

• Citovat
  • Upravit
75
23.9.11 08:18

Dělám to tak, že převařím vodu v konvici (s předstihem, aby mi schladla) a pak míchám s UM. Používáme Bebu HA a tam píšou, že se míchá s vodou cca 40st. Ale myslím, že na tý teplotě zas až tak nezáleží. Naše malá právě nemá moc ráda mlíčko teplé, takže u nás se míchá v podstatě se studenou nebo hodně vlahou :nevim: Spíš asi vyzkoušet, jestli se třeba bude mlíko ve studený dobře rozpouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.9.11 08:20

Já míchám ve studené a pak ohřívám, ale zase když někam jdu a beru termosku, tak míchám v teplé vodě z termosky, takže opravdu můžeš tak i tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.9.11 08:24

právě jsem nevěděla jestli se ve studené mlíčko rozpustí. A jestě vy mě zajímalo jesli se dělá mlíčo hypoalergení které obsahuje probiotika, aby nás nebolelo bříško :nevim: :nevim: Ale sou nám už 4měs tak by už snad nemělo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
23.9.11 08:28

Ja mam v lahvicce pripravenou schladlou prevarenou vodu a v termosce horkou a pred papanim to vzdycky smicham tak, aby to bylo tak akorat teple :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.9.11 08:54

Mně se to rozmíchává ve studené stejně jako v teplé, ty probiotika nevim, já je dávám zvlášť v kapkách, ale taky nevim do kdy je dávat, malýmu už bude půl roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
23.9.11 09:11

HA s probiotiky je buď Beba HA Premium nebo Hipp Bio Combiotic HA (to obsahuje i prebiotika)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.9.11 09:44

Příspěvek upraven 21.06.16 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.9.11 10:04

Já doma dělám půl napůl, zaliju horkou doleju studenou a je to :palec:
Při ohřívání jsem na to vždy zapomněla a bylo to pak horké :roll: Pak jedině dát do hrnečku se studenou vodou no..

Venku dělám i studené, ale většinou mám horkou i studenou vodu sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.9.11 10:50

Natočím vodu z filtru, strčím do mikrovlnky nasypu mléko a hotovo. Celé to trvá 55 sekund… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.9.11 16:17

holky děkuju, včera jsem to unařila. Uděla jsem mlíčkoé od Hippu, ale uspěch se nekonal, s obroským řevem a nechutenstvím. Dneska jsem zkusila hypo. sunar a taky ho s brekem odmítla. A přicucla se k prsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.10.11 16:44

ahoj holky,

jsem tu nováček a chtěla jsem se zeptat jak s UM a ohřívání v mikrovlnce? Mám holčičku 3týdny starou a bohužel jsme na UM od narození. Chtěla bych to urychlit v noci, mám dopředu připravenou UM v lednici, normálně ohřívám v hrnku s teplou vodou, ale to je na dlouho, proto mě napadla mikrovlnka. V návodu ale píšou neohřívat v Mikr.troubě… na druhou stranu v porodnici jsme měli taky příkrm Bebu a ohřívali jí tam v mikr. troubě…tak teď nevím… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.10.11 16:47

Příspěvek upraven 21.06.16 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.10.11 16:55

takže je to jenom kvůli tomu rovnoměrnému ohřevu? já měla strach, aby to jako nekazilo to mlíko nebo tak něco. Jsme to zkusila jednou, nechala chviličku, pak protřepala a bylo to hned, v noci fakt úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová