Příprava UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
14.3.16 10:22

@Leha82 Se savičkou dvojkou si syn vystačil od 7 do 19 měsíců, kdy jsem mlíko v lahvy zrušila. Dcera má od 10. měsíce taky savičku dvojku, problem s tím nemá. Lahev avent natural. Kojené děti jsou zvyklé si máknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
14.3.16 10:35

Protřepávám to normálně a pěna tam je, ale jak se otočí, tak ta pěna je „na dně“ a než se k ní malá dostane, tak se rozpustí… a teda je dobrý dodržovat tu teplotu, kterou píšou, že se to má zalívat, ani teplejší a ani o moc studenější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.16 11:00

Musis to protrepat pomalu, ne jak kdyz delas koktejl, aby tam zadna pena nebyla, nebo to promychej krouzivymi pohyby, taky si muzes vzit plastovou lzicku nebo tu ze stary krabice nutrilonu. Rozpousti se hlavne krasne samo po chvili. Pokud zakaslala po dopiti tak se zadavila, savicka je asi moc velka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
14.3.16 11:05

@Makronka222 Taky to tak dělám, zakroužím a pak třeba 2× jen obrátím dnem vzhůru, netřepu. Ale já to dělám, protože se mi jinak to mlíko nalepí na savičku, než se stihne rozpustit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.3.16 11:43

@Leha82 je třeba to nějak rozmíchat.. protřepávám celkem zběsile, nikdy žádný problém.. spíš změň savičku - u nás na mléko stále ta nejmenší, jinak strašně hltal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
14.3.16 12:44

Hezky den. Jakpak to holky delate s UM venku? Myslim, kdyz nekam jedete, a musite pripravit mliko? Ja sebou bravam termosku s horkou prevarenou kojeneckou vodou, v malych nadobkach od UM z porodnice mam odmereny prasek a na miste micham do pripravene lahvicky. ALE: nedokazu vychytat teplotu vody v termosce pri priprave doma tak, abych nemusela na vychladnuti, kdyz mi mala krici hlady uprostred obchodu nebo ve vlaku, cekat moc dlouho. Mate na to nejakou fintu? Studene mliko mi mala vyplivuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
14.3.16 14:08

@LucianS Finta je druhá termoska se studenou vodou :-)

• Citovat
  • Upravit
631
15.3.16 09:32

@ferret Hm. Neuveritelne, kolik toho takovy maly tvorecek potrebuje na jeden maly vylet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová