Jí málokrát za den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Billi - Donutit jíst víc? No to bych mohla dát akorát větší porci. Probudí se, nají se, pak blbne a když by teoreticky mohla přijít řada na další jídlo, tak chce spát (když vidím, že chce spát a mne si očička, tak přece nebudu cpát jídlo, nejspíš by to ani neprošlo). Když usne, tak přece nebudu budit, když se probudí, tak zase jídlo a opět se to opakuje. No a dneska spí od 7 hodin a na jídlo to už nevypadáPo jakém čase dáváte jíst? Já vždy nejdříve po 3 h.
Taky jsem davala po 3 hodinach, driv se nehlasil, ale ja ho hodne uspavala u prsa, takze po probuzeni jidlo a pred usnutim znova
Ja se snazila udrzet 5 jidel za den, protoze nikdy nebyl super pribyvaci typ.
- Citovat
- Upravit
@Billi já myslím, že to není klika, prostě z jídla nedělám vědu, navařím nandám jez nebo nejez a odchod ![]()
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
To mas kliku. Chlap si z detstvi prinesl navyk, ze ji 2× denne a to je podle me problem, protoze 1× ji kolem 16:00 a pak ve 22:00 nez jde spat.
Ono je otázkou jestli je to návyk z dětství… já jako dítě jedla pravidelně 5× denně, bydleli jsme s babičkou a ta to pečlivě hlídala… a od té doby, co jsem bydlela sama, tak mám podobný model jako tvůj chlap ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka píše:
@Billi já myslím, že to není klika, prostě z jídla nedělám vědu, navařím nandám jez nebo nejez a odchod
Tak to delala tchyne. Navarila, nabidla. Chces, nechces. Nechces, tak mas smulu. Oni nechteli, ale vecer meli hlad a ona jim dala zbytky od obeda, tak se dojedli a dostali i veceri. Moje mamka to delala podobne, ale tak, ze bylo proste nabidnuto 5 jidel za den (odpoledne treba ovoce na talirku) a tim se ridim. S nadvahou jsme doma problemy nemeli.
@j.a.n.i1 píše:
Ono je otázkou jestli je to návyk z dětství… já jako dítě jedla pravidelně 5× denně, bydleli jsme s babičkou a ta to pečlivě hlídala… a od té doby, co jsem bydlela sama, tak mám podobný model jako tvůj chlap
Navyk z detstvi to je, ma to on i svagrova a kdyz jsem se ptala tchyne, tak to tak fungovalo…
- Citovat
- Upravit
@sophinka píše:
no tak to bych třeba dítěti nikdy neudělala nutit ho do jídla. Jako to to do něj nacpeš jako do husy?
no s tím souhlasím ja do malého nacpat násilím jídlo tak mi to vyhodí, on ráno vypije mlíko a pak vydrží do oběda, po těch 2 hodinách od probuzení většinou vždycky usne a spí do oběda, a budit ho na jídlo tak začne řvát, proč ho nenechám spát
však kdyby měl hlad tak ho nakrmím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moje 6měsíční miminko hamá podle mě moc málo. Jí málokrát - většinou 4krát denně (někdy 5krát, ale to není moc často). Dneska třeba ale jen 3krát a včera 4krát, protože jsem to 4. hamání vyloženě vnutila. Dneska to je 400 ml a 120 g příkrmu. Mám dávat menší porce? To se nejspíš bude zlobit, že má málo.
Ahoj, já v šesti měsících jen kojila
Po dvou až třech hodinách…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre, spatne jsem to napsala. Necpu to do nej pod tlakem, ale nabizim mu to. On je porad necim zamestnany, tak mu to, ze ma hlad nedojde, az treba i po 7 hodinach, kdy by me sezral i s botama, ale ve vysledku toho snedl mene, protoze hltal a poblil se, proto ho nutim, aby jedl 5× denne.