jídelní židlička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
19.1.06 22:04

Ahoj, máme obyčejnou dřevěnou židližku z Bambule, jmenuje se Agnieszka, dá se rozložit na stoleček a židličku. Výborná byla cena - 799,– Kč. Slyšela jsem občas nějaké stížnosti, že jsou nestabilní, ale podle mě to není pravda, sedí na zemi jako přišitá a malé se v ní pohodlně jí. Myslím si, že není nutné pořizovat nic moc dražšího - alespoň u nás by se to nevyplatilo. Ale to může být všude jinak. Tak pa, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.06 13:00

Ahojky

máme Peg perego prima papa rocker( stejně dobrá může být i bez přípony rocker- trochu jiný podvozek a je levnější) a jsem velmi spokojená, má polohování do zadu 4 poz. a hodí se když chceš mimi dát do židle a vytáhnout, a dávám ji ve sklopené pozici pít, alespoň nemusí tak zaklánět hlavičku, dále má středovou týč mezi stehýnky- je velmi dobrá protože když není ,tak když dítě tam dáváš může se ti propnout a propadnout skrz židli, pominu takové věci jako pětibodové pásy, s pozicemi, sklápěcí šlapka na nohy( hodí se když je dítě starší) jeden oddělávací půltík navíc, možnost snížení až dolu k zemi. u Rockeru funguje židlička i jako houpačka ale to tam bylo, já jsemto nepovažovala za nutnost, spíše příjemná věc. Má i jiné výhody.
Přeji ti dobrý nákup

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.06 20:29

my mame drevenou z tonu www.ton.cz rozlozitelnou na zidlicku a stolecek, super, kuba v ni sedi od 6ti a pul mesice, janca

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure