Pravidelnost menstruace při kojení ?

1292
2.1.06 21:16

Pravidelnost menstruace při kojení ?

Ahoj maminy

Chtěla bych se Vás zeptat na pravidelnost menstruace při kojení. Mám 8m. syna a do 6m. jsem ho jenom kojila. Pak jsem začala pozvolna s příkrmem a za 14 dní jsem TO!!!! dostala. Ach jo…, ta idylka skončila. Teď je to už skoro 7 týdnů co mam zase klid. Jenomže pořád čekám a trnu hrůzou kamkoliv jdu kdy TO!!!! zase přijde. Jaký máte zkušenosti? Jinak kojím docela ještě často. Prcek nějak odmítá čaje a šťávy, takže kojením dost zapíjíme. Kojím tak 2-3 v noci, 2× dopoledne a tak 2-3 odpoledne. Ještě jsem zapoměla dodat, že vzhledem ke křečovým žilám nemůžu brát antikoncepci, ale s manžou si dáváme JÓÓÓ extra pozor. Dík za vaše názory a Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
879
2.1.06 21:21

Já mám stejně staré mimi a taky jsem to dostala.Kojím tak 5× v noci :( , ve dne 1-2×.Beru antikoncepci, ale taky jsem byla docela překvapená, že UŽ!!!Nějak jsem si zvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.1.06 21:55

Já kojím ještě pořád malýmu je něco přes půl roku a dostala jsem to hned měsíc po šestinedělí a mám to pravidelně, ale neberu žádnou antikoncepci........holt závidím těm které to dostaly až třeba po roce od porodu :( Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
2.1.06 22:02

Ahojky,

já jsem po prvním porodu dostala MS po 9 týdnech (plně jsem kojila) a měla jsem ji naprosto pravidelnou. Po druhém porodu jsem ji dostala po 15 měsících, také jsem ještě kojila a nejprve jsem ji měla nepravidelnou, ale už se to ustálilo.
Moje gyndr. mi říkala, že při kojení buď vůbec nemusí být, nebo je nepravidelná, no tak já ji měla víceméně pravidelnou :) .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.1.06 22:18

Tak doufám že se nemusím obávat. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.1.06 22:30

Já to měla týden po 6ti nedělí a pravidelně. Jenom naposledy týden zpoždění. Plně kojím a prášky neberu :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
2.1.06 22:42

Tak jsem nahlédla do svých záznamů :D a po tom prvním porodu jsem to měla asi půl roku nepravidelný, dokonce s jednou 3 měsíční pauzou, ale potom už opravdu pravidelný. Po druhém porodu už jsem to měla pravidelný asi po třetí MS.
Nicméně Ti držím palce, ať Ti to ještě chvíli vydrží :wink: .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky