Zánět středního ucha x dudlíky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
2.1.06 15:01

Zánět středního ucha x dudlíky

Ahoj narazila jsem na netu na zajímavý článek tak pokud to někoho zajímá tak tady to je: http://www.babybazar.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
2.1.06 15:12

Zajímavé, hlavně mě to utvrdilo v názoru, že tomu dítěti nemám nic cpát do ucha :wink: Moje matka se divila, že Kláře nečistím uši denně. Když se jí udělá víc mazu, většinou to povyleze z toho ucha ven. Potom to jenom lehce vytřu gázovým tamponkem. Po plavání jí do ucha dávám na chvilku tamponek, který nasaje vodu, a je to !!!!! U sebe si je vytírám odličovacím tamponem po sprchování. Problémy s ušima nemám. A nemá je ani to dítě - ťuk ťuk ťuk. O to víc mně překvapil kamarád. Říkal, že měl pocit, že hůř slyší, tak šel na ušní. Tam mu doktor vynadal, že si nečistí uši denně. Možná by měl jít příště s ušima jinam :lol: :lol: :lol: Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 15:28

Jsem ráda, že se tu tento článek objevil. Dětem čistím uši až když je vidět maz pohledem do ucha. na to mám z lékárny borovou vodu do které namočím vatovou tyčinku a tím ucho očistím jenom na krajíčku. Děti jsou bez zánětu, z vlastní zkušenosti vím, že tím víc si o uši pečuju, tím častěji se mi udělá nějaká infekce, takže tomuhle článku dávám za pravdu.
 Radka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí