Jak naučit na dudlík?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
2.1.06 15:30

Jak naučit na dudlík?

Ahoj maminy, náš Matyášek se naučil usínat při kojení, což by mi ani tak nevadilo, ale trápí ho bříško a většinou od 3 ráno má „vlnu“ bolestí a uklidní se jen u prsu, někdy s mým malíčkem v pusince. Někdy to trvá od 3 do 6 do rána a já pořád jen dávám a vytahuju malému prso z pusiny. Zkoušeli jsme dudlík, ale neumí si s ním poradit a vyplazuje jazyk i s dudlíkem ven. Neznáte nějaký fígl, jak ho naučit správně „pracovat“ s dudlíkem? Zatím to trénujeme, ale moc se nám to nedaří :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.1.06 15:33

Janiku, radila bych ti vydržet. Někteří pediatři radí po 3. měsíci dudlík začít vysazovat a ne používat. Žany

• Citovat
  • Upravit
986
2.1.06 15:45

Nevím, jaký dudlík máš, ale prý jsou „lepší“ ty obyčejný kulatý. S těma anatomickýma si údajně neumí poradit. Že ten kulatý víc připomíná bradavku. Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
2.1.06 16:14

Souhlasím s Ivčou,náš 2měsíční Kubíček mi anatomický silikonový dudlík taky plive z pusiny a vyplazuje jazyk.Ale když mu dám jeho oblíbený obyčejný „gumák“ za 15,–tak dumlá jak o život :-)

Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
2.1.06 16:16

Ahoj,

já mám dojem, že pro některý mimina jsou dudlíky věda :-) My jsme v porodnici dostali obyčejný kulatý, pak jsme zjistili, že je možná od Bočka, tudíž karcinogenní, takže putoval do popelnice a pak jsme asi 5 týdnů nemohli sehnat adekvátní náhradu a bylo to hrozné období neustálého chování a chlácholení. Pak jsem narazili na kaučukový od Canpol Babies a máme ho doteď. Tak možná zkuste víc typů.

Lasička a Matýsek 1 rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.1.06 16:47

Ahoj,
my jsme pouzivali on fa NUK do6m potom jsme koupili o „cislo“ vetsi. Jsou zprostele.
A byl v pohode. Protoze taky zacinal usinat u kojeni, ale jak jsem prso vytahla, zacal se zase po nem shanet. Tak musela to byt nekdy rychlovka. Prso ven dudlik tam.:-)
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky