jídelní židlička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
2.1.06 22:15

jídelní židlička

Ahojky maminky,
tak jsem tu dlouho nebyla :oops: , naposledy ještě jako těhule, teď už mám svoji princeznu doma :-) a už jí jsou 4,5 měsíce a utíká to! Zatím jen kojíme, i když v poslední době s tím už jsou trochu problémy, zdá se, že jí MM nestačí, tak jsem zkoušela dokrmit UM z flašky, asi 3×, ale nechtěla to. Tak zatím bojujeme. Ale teď řeším jiný problém, respektive se chystám na budoucnost, za chvíli snad začně sedět (zatím se tedy ještě ani neotáčí :-( ) a taky začneme přikrmovat, tak přemýšlím, jakou pořídit jídelní židličku. Dívala jsem se do inzerátů na nějaké použité, ale jaksi není nabídka :-(, tak budu muset jít do nové. Takže abych specifikovala můj dotaz, jaké máte s židličkami zkušenosti, jakou by jste doporučily???
Předem moc díky!
Elli a Sabinka 4m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.1.06 22:23

Ahoj!
My meli Cam Futura z druhe ruky a byli jsme s ni naprosto spokojeni. Drevenou zidlicku jsme meli u nasich a nebylo to ono a taky nam z ni za chvili vyrost. Jinou drevenou jsme meli jednou v restauraci a taky hruza (pro male mimi asi v pohode, ale jak trochu povyroste je to nanic, nemohl se v ni hybat a vyndavali jsme ho 3).
 Kita

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.1.06 22:25

To jsme jeste ja… Male doplneni. Neztracej hlavu, kdyz neobjevis zidlicku v inzeratech hned. Ja po ni patrala asi mesic. Navic mas docela dost casu. Maleho jsme do ni davali az kdyz sedel a to bylo nekdy okolo 8. mesice. Do te doby se neco urcite najde.
 Kita

• Citovat
  • Upravit
830
2.1.06 23:08

Ahojky,

tak my máme tu dřevěnou, z Makra asi za 1100,–, jsme s ní naprosto spokojeni, jen bych na ní uvítala nějaké pásy, syn byl děsný šídlo a musela jsem ho tam poutat plínkou.
Druhý syn už byl v pohodě, seděl tam klidně a doteď se o ni kluci perou :D .

A pro druhého synka jsme koupili druhou židličku z IKEA za 400,– (z finančních důvodů, jinak bych koupila asi tu samou dřevěnou), není špatná, má pásky na upoutání, ale asi je to spíš nouzovka než jídelní židlička.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.1.06 23:15

Už tady to téma taky někde bylo( zkus pohledat ). My máme Chicco mamma, je polohovací - můžeš do ní dát mimi už teď. Stolek s trnem mezi nohama oddělávací, je na kolečkách. A samozřejmě má kšíry a různé nastavení výšky sedátka. Já ji používám cca od 3 měsíce. Malou jsem do ní třeba jen na chvilku po:,–(ila, ať má změnu. Podobných typů židliček je dost, mrkni na net. Určitě doporučuju polohovací - skvělá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
2.1.06 23:20

Ahoj.

Máme poděděnou starší dřevěnou židličku a plně vyhovuje. Dá se rozložit na židličku a stoleček. Krmit se v ní dá až když mimi docela jistě sedí - tak 8-9 měsíců - dřív ne. Do té doby jsme používali autosedačku.
Zkus mrknout do starších debat.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.1.06 23:45

Holky, zatím díky za příspěvky.

Madelen, kolik stála ta vaše židlička??
Právě, že jsem koukala na nějaké ty polohovací, tam by malá mohla být i dřív, než bude sedět, alespoň na chvíli a taky se mi líbí, že se může polohovat výška, kolečka jsou taky super, trn mezi nohama a kšíry se hodí… a tohle vše ty levnější nemají. Ale zase si to člověk musí připlatit, tak jsem chtěla tak nějak vysondovat, jestli se tyhle věci „navíc“ v praxi užijí.
Jo a zkoušela jsem do vyhledávače vložit „jídelní židlička“ nebo „jídelní židle“, ale nic mi to nenašlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
3.1.06 07:31

My jsme malé koupili Neonato Multiplo novou a jsme s ní doteď moc spokojeni. Je polohovací, má své bezpečnostní pásy. Pokud budeš od 6 měsíce přikrmovat a tvé dítko ještě nebude sedět, tak si v té židličce poleží jako v autosedačce. Navíc tato židlička má dole košík, do ketrého my ukládáme malé hračky. Ta židlička stojí v obýváku a malá si teď už k ní doleze a vytáhne si, co chce. Koupili jsme ji za super cenu 3200,–. Teď co jsem viděla, tak stojí kolem 4400,–. Snad jsem ti pomohla, i když na druhou stranu vím, že když jsem sháněla autosedačku či židličku a tady se ptala na názory, tak čím více maminek odpovědělo, tím více jsem v tom měla zmatek. Když už si nebudeš vědět rady tak dej ruku na srdce a peněženku.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.1.06 09:05

Dokud malá neseděla, krmila jsem jí v autosedačce. Židličku dostala po 9měsíci, kdy už seděla pevně a dobře. Koupili jsme obyč dřevěnou židličku a stoleček, po roce jsem odmontovala pultík a rozložila to a malá je v pohodě a spokojená. Přišlo mi zbytečné investovat do nějaké plastové polohovací. Teď už si holka sedá i na lavici a krmíme normálně u stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
3.1.06 10:35

Elli,

zkus se mrknout na nějaký stránky s kočárkama, já nejčastěji chodím na dětskýdům.cz http://www.detskydum.cz/prehled.aspx?… nebo jiné http://www.babydirekt.cz/…default.aspx?… http://www.babydirekt.cz/…default.aspx?… http://www.babydirekt.cz/…default.aspx?… , myslím, že něco jistě vybereš :wink: .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
3.1.06 11:08

Ahojky,
tak my máme polohovací CAM CAMPIONE, ale polohování moc nepoužíváme, takže bysme se bez toho klidně obešly. Důležité pro nás jsou bezpečnostní pásy a nastavitelnost výšky židličky. Tahle židlička je ale dost masivní. O něco menší je od BABYDREAMS židlička BAMBI. Také je o dost levnější a splňuje myslím všechno. Mrkni se na
http://www.caryfuk.cz/…bambi-vzor-2
Já bych asi volila tu levnější…mimochodem myslím, že www.caryfuk.cz je nejlevnější obchod alespon co se týká židliček!!!
Přeju dobré pochutnáníčko nejen v židličce. Pa Kačula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.1.06 16:58

Elli,
ta naše byla dost drahá, 5.000 Kč :roll: . Po nějaké době jsem ji viděla kolem 4000Kč, mrkni ve slevách a akcích. Obdoba té Chicco mamma je Polly, ta byla o něco levnější a taky moc pěkná se stejnými funkcemi. My ji kupovali cca před rokem. Chtěla jsem mít vše doma, ať pak nemusím lítat i s mimi. Kšíry jsou 5ti bodové. A ten trn mezi nohama je dobrej oddělávací ( součást stolku ). Kamoška má pevnej, a když jí malá sama slejzá, musí se přes to tak kroutit a já bych měla strach, aby se na to nějak nenapíchla nebo kůli tomu nespadla. No, musíš to napřed omrknout v obchodě, pak třeba objednat přes internet. Teď už bych to tak udělala. Ale ještě plánuju druhé mimi, tak se ta investice vyplatí, fakt jsem s tím spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.1.06 13:56

Ahoj, my se krmíme v židličce Troll od firmy Patron Bohemia. Židlička má nastavitelnou výšku a je polohovací. Je dobře polstrovaná a má kšíry na připásání, je na kolečkách a můžeš ji zabrzdit. Jsme s ní naprosto spokojeni.
Stojí asi 3000 Kč.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.1.06 20:22

Ahoj holky,před dvěma měsíci jsem také řešila židličku.Hledala na netu,koukala v obchodech.Nakonec jsem se rozhodla pro Chicco Polly a jsem spokojená.Danielce je nyní 6mesíců.Židlička má polohovací záda až do lehu,ale teď už využíváme jen dvě polohy,ona sedí zapřená zádičkama a tahá se do sedu za pultík.Takže židličku máme vlastně nastavenou na úplné sezení.Může se libovolně nastavit do různých výšek,zatím využíváme jen jednu.Perfektně,rychle a jednoduše se složí a sama složená stojí.Trn je u téhle židličky přidělán u pultíku,ale ty trny,které mají ostatní židličky přidělané na sedátku se většinou dají také oddělat.Polstrování se může sundat a zůstane polstrování pro větší dítko,stejně tak se dá pak přisunout k „dospěláckému“ stolu.Dá se s ní dobře jezdit.Samozřejmostí jsdou bezpečnostní pásy,ty mám zatím schovaný,protože malá ještě není tak aktivní,aby mi vypadla.Cena je trochu vyšší,mě stála v akci 3600kč.Také je dobrá židlička od PegPerego - PrimaPapa.Pokud pobrozdáš na netu,určitě najdeš spoustu židliček.

Dandule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.1.06 21:24

Ahoj holky,

taky jsme několik dní s manželem brouzdali po netu a hledali vhodnou židličku pro naší stázičku. Nakonec jsme se rozhodli pro tuhle
http://sweb.cz/Key./G42.jpg /> Je to hlavně kvůli tomu, že jsou docela drahé, tak aby malé trochu vydržela. Nejvíc se nám na ni líbí to rozložení na židličku a stoleček.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky