Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
může te mi, prosím, poradit, jaké nej jídelní židličky? Zda je to jedno nebo to je také tak jak s nosítky, že některé se nedoporučujou (klokanky) a tak.
Díky moc za typy a rady
Mám dřevěnou s atestem o zdravotní nezávadnosti a musím sebekriticky uznat, že jsem se na to měla vy.rat a koupit obyč. ikeáckou. Mají je na plavču a jedním tahem se dá celá židlička umýt. Stabilita perfektní a i z ní malý tolik nevylézá, jako z té dřevěné (pokud ho přivážu, tak řve jak tur). Ta dřevěná má šprucle a místa, kam se hadrem při nejlepší vůli nedostanu. Mlátím se hlavou do zdi ještě teď ![]()
No mě se právě zalíbila tady ta:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale teď si mě dostala
takže jsem na vážkách
Šla bych též už do ikeácké… Máme Chicco Polly a čistit ty záhyby pod „matračkou“ a kolem je maso. A i v plastech jsou různé škvíry a mezírky… Blbě se to myje, už 2× nám začala zapáchat, když jsme někde přehlédli, že třeba zatekl jogurt… Na druhou stranu je polohovací, což je pro nesedící mimčo super. Ale jestli ti malá sedí, tak běž do Ikey ![]()
Tak my máme tuto http://www.caryfuk.cz/…-ruzne-vzory a jsme spokojený je polohovací a vše se dá umýt ![]()
My máme Graco - vybírala jsem ji, jako nejvyšší jídelní židli. Potřebovala jsem, aby byl syn s námi u stolu ![]()
Jsem spokojena, velice. Jídelní židli mám poprvé a nevím, jak jsem předtím mohla krmit kluky bez židle ![]()
IKEA Antilop!!!!!! je relativne cestovni. zrovna jsem ji koupila jako druhou na aukru.
jinak mame takovou tu drevenou se stoleckem, co se postavi na sebe - a to ti ma tolik ruznech pricek a prkynek, ze kdyz mu neco vypade z pusinky, omatla se to na tolika mistech - po kazdem jidle to musim cele umyt a kdyz neco zapomenu, prischne to a jde to jen nozem, cimz se to zase nici. No sice se nam k devenemu nabytlku hodi vic, ale pokud se jidelnich zidlicek tyce, mam stale vetsi dojem, ze v jednoduchosti je krasa.
Na prvni holku jsem mela drevenou se stoleckem a myt to byl des.
Na druhou mame plastovou z Ikei a nemuzu si ji vynachvalit a co tak ctu, tak ten kdo ji ma si na ni vubec nestezuje, navic za ty prachy… ![]()
Ahoj,já mám Babypoint Fábula a spokojenost,polohovatelná,omyvatelná.
po klárce mám doma Babypoint Fábula. byla jsem s ní strašně spokojená. hlavně se může používat už od prvních příkrmů pro nesedící mimi, protože je polohovací. později jsem strašně ocenila pětibodové pásy
je krásně omyvatelná a hodně jsem využila i posouvání nahoru a dolů. ve dvou letech jsme pak kupovali rostoucí dřevěnou židli Jitro.
tu ikeáckou můžeš začít používat až v době, kdy ti dítko samo sedí.
No, tak já nevím, kamarádka má Ikea Antilop a našeho kluka jsem tam v roce a půl už nenarvala..
Je fakt, že není žádné tintítko. ![]()
My máme Chicco mamma a jsme s ní naprosto spokojení, je pevná, stabilní, kvalitní matroš, potah sundávací, takže ho v pohodě vydrhneš. Akorát ta cena
, před 5ti lety stála 4500Kč..
ahoj…my máme CAM a spokojenost…
je polohovatelná,takže když mates ještě sám neseděl,byl v pololehu a kolikrát jsem potřebovala něco v kuchni udělat,tak v ní „ležel“a koukal co dělám…
Ted si zrovna na pultíku maluje… ![]()
A na plavču mají ikeácké a do té se taky ještě vejde ![]()
Alinka píše:
My máme Graco - vybírala jsem ji, jako nejvyšší jídelní židli. Potřebovala jsem, aby byl syn s námi u stolu
Jsem spokojena, velice. Jídelní židli mám poprvé a nevím, jak jsem předtím mohla krmit kluky bez židle
Ahoj,
my máme Chicco Polly a jak tu už psala Angua, vyčistit jí je teda šichta. Kromě toho se nám zdá, že má krátký sedák na to naše dlouhý dítě.
Pro druhou dceru jsme koupili BebeConfort Omega - ta je hodně pohodlná, dcera je tam jak v ušáku. Ale taky samý záhyby, škvírky atd. takže čištění je děs. Za sebe si říkám, že jsme měli koupit tu z Ikea a měli jsme po starostech a ušetřili jsme.
Příspěvek upraven 05.10.10 v 11:39