Jídelní židličky pro děti DTest

6718
5.7.19 22:04

Ahoj, já jsem moc spokojená s Chicco Polly, měla jsem jí pro obě děti a teď jí ještě dostala neteř. Pořád je v top stavu, polohovatelná, odnímatelný pultík, dá se složit, pak i přisunout ke stolu jako běžná židle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21680
5.7.19 22:14

Zvolila bych rostouci drevenou, kterou vyuzijes dlouhodobe, klidne i k psacimu stolu, fajn ma ted i Lidl ;)
Pak treba jitro, dve mala kridla, hyrak design…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.7.19 22:38

Taky máme dřevěnou a super :palec: já na ní vyrostla tak jsem pro své dítě zvolila to samé, je dobře omyvatelná a fakt bytelna ;) navíc se mi líbí i designově, ty plastové hrůzy mi nějak neprirostli k srdci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.7.19 03:19

@kakuja mam stejny nazor, dalsi plastovej kram, uz tak jsme zavaleni plastem :roll:
Uz jsem alergicka i na ty plastovy hracky, co nic nevydrzi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
6.7.19 06:44

Vem nějakou dřevěnou, např. Jitro. Chicco Polly jsme měli pro období novorozenec až první sed, pak sem se jí ráda zbavila. Prostorově je to velký krám, dítě v ní sjíždí, není hloubkové stavitelná… Jitro ti vydrží do školy, ono totiž ani 4 létě dítě nemá proporce na běžnou židli, ale v plastové ho již neudrzis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
6.7.19 06:45

@Káťa19 my koupili dítěti k prvním narozkám vychvalováno hračku do vody, vydržela doslova 3 dny. Za 9 stovek a co pak s ní, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
6.7.19 06:48

@Saffiraa a vám nepopraskal ten potah? Ještě jsem neviděla plastovou židli, kde by ten potah vydržel dvě děti. Na prasknul hned a pak to mytí byla lahůdka, zvlášť druhé dítě bylo hrozně čuně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
6.7.19 07:47

Sem taky pro drevenou. Ale i tam pozor, meli jsme hauck alpha a ta mi nevyhovovala.mam male deti a tahle ma jen reminek mezi nohama, tak bez pripoutani ksirkama sem se bala, ze mi dite propadne. (A poutat kvuli kazde minutě kdy ho tam posadim aby mi rekl, ze jist nechce a jde zas dolu…)
Takze mame pro oba stokke tripp trapp. Pouzivaji i jako schudky, kdyz se mnou vari.

Co se dtestu tyce stoji to 20kc nebo je v knihovne. Vetsina zidlicek mela nad 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
6.7.19 09:00
@kakuja píše:
Taky máme dřevěnou a super :palec: já na ní vyrostla tak jsem pro své dítě zvolila to samé, je dobře omyvatelná a fakt bytelna ;) navíc se mi líbí i designově, ty plastové hrůzy mi nějak neprirostli k srdci :D

ccs ja mam drevenou zidlicku po me :lol: už na ní vyrostly min. 4 deti, a jeste nekolik jich vydrzi ;) ta židle přežije nás všechny, plast se může jít bodnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.7.19 09:18
@Káťa19
@Káťa19 píše:
@kakuja mam stejny nazor, dalsi plastovej kram, uz tak jsme zavaleni plastem :roll:
Uz jsem alergicka i na ty plastovy hracky, co nic nevydrzi :zed:

Tak o plastovejch hráckach ani nemluvím, to je fakt děs, ale přiznávám pár jich doma máme taky, ale většina je od babiček, prababicek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.7.19 09:19
@debra.morgan píše:
ccs ja mam drevenou zidlicku po me :lol: už na ní vyrostly min. 4 deti, a jeste nekolik jich vydrzi ;) ta židle přežije nás všechny, plast se může jít bodnout :jazyk:

Juuu tak ta je fakt boží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
6.7.19 11:32
@Cuddy píše:
@Saffiraa a vám nepopraskal ten potah? Ještě jsem neviděla plastovou židli, kde by ten potah vydržel dvě děti. Na prasknul hned a pak to mytí byla lahůdka, zvlášť druhé dítě bylo hrozně čuně.

Ne, vůbec. Jen z pásů šla ta špína špatně umýt, tak jsem je vymontovala a šoupla do pračky. Syn v ní byl do tří let, dcera taky a je pořád pěkná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.7.19 11:36
@debra.morgan píše:
ccs ja mam drevenou zidlicku po me :lol: už na ní vyrostly min. 4 deti, a jeste nekolik jich vydrzi ;) ta židle přežije nás všechny, plast se může jít bodnout :jazyk:

Ale tak od roka, až bude dítě samo sedět asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
6.7.19 11:38
@Bubla Bůčková píše:
Ale tak od roka, až bude dítě samo sedět asi :think:

ano, až bude samo sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.7.19 11:43

Pro poslední dítě jsme kupovali rostoucí dřevěnou a lituji, že jsem to neudělala už dávno a neměly ji už starší děti. Perfektní, variabilní židle, která plní naprosto svůj účel, krásně vypadá, vydrží roky a posedí si na ní klidně i dospělák. Jinou už bych nevolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí