Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, já jsem moc spokojená s Chicco Polly, měla jsem jí pro obě děti a teď jí ještě dostala neteř. Pořád je v top stavu, polohovatelná, odnímatelný pultík, dá se složit, pak i přisunout ke stolu jako běžná židle. ![]()
Zvolila bych rostouci drevenou, kterou vyuzijes dlouhodobe, klidne i k psacimu stolu, fajn ma ted i Lidl ![]()
Pak treba jitro, dve mala kridla, hyrak design…
Taky máme dřevěnou a super
já na ní vyrostla tak jsem pro své dítě zvolila to samé, je dobře omyvatelná a fakt bytelna
navíc se mi líbí i designově, ty plastové hrůzy mi nějak neprirostli k srdci ![]()
@kakuja mam stejny nazor, dalsi plastovej kram, uz tak jsme zavaleni plastem ![]()
Uz jsem alergicka i na ty plastovy hracky, co nic nevydrzi ![]()
Vem nějakou dřevěnou, např. Jitro. Chicco Polly jsme měli pro období novorozenec až první sed, pak sem se jí ráda zbavila. Prostorově je to velký krám, dítě v ní sjíždí, není hloubkové stavitelná… Jitro ti vydrží do školy, ono totiž ani 4 létě dítě nemá proporce na běžnou židli, ale v plastové ho již neudrzis.
@Káťa19 my koupili dítěti k prvním narozkám vychvalováno hračku do vody, vydržela doslova 3 dny. Za 9 stovek a co pak s ní, že ![]()
@Saffiraa a vám nepopraskal ten potah? Ještě jsem neviděla plastovou židli, kde by ten potah vydržel dvě děti. Na prasknul hned a pak to mytí byla lahůdka, zvlášť druhé dítě bylo hrozně čuně.
Sem taky pro drevenou. Ale i tam pozor, meli jsme hauck alpha a ta mi nevyhovovala.mam male deti a tahle ma jen reminek mezi nohama, tak bez pripoutani ksirkama sem se bala, ze mi dite propadne. (A poutat kvuli kazde minutě kdy ho tam posadim aby mi rekl, ze jist nechce a jde zas dolu…)
Takze mame pro oba stokke tripp trapp. Pouzivaji i jako schudky, kdyz se mnou vari.
Co se dtestu tyce stoji to 20kc nebo je v knihovne. Vetsina zidlicek mela nad 60
@kakuja píše:
Taky máme dřevěnou a superjá na ní vyrostla tak jsem pro své dítě zvolila to samé, je dobře omyvatelná a fakt bytelna
navíc se mi líbí i designově, ty plastové hrůzy mi nějak neprirostli k srdci
ccs ja mam drevenou zidlicku po me
už na ní vyrostly min. 4 deti, a jeste nekolik jich vydrzi
ta židle přežije nás všechny, plast se může jít bodnout ![]()
@Káťa19 píše:
@kakuja mam stejny nazor, dalsi plastovej kram, uz tak jsme zavaleni plastem
Uz jsem alergicka i na ty plastovy hracky, co nic nevydrzi
Tak o plastovejch hráckach ani nemluvím, to je fakt děs, ale přiznávám pár jich doma máme taky, ale většina je od babiček, prababicek… ![]()
@debra.morgan píše:
ccs ja mam drevenou zidlicku po meuž na ní vyrostly min. 4 deti, a jeste nekolik jich vydrzi
ta židle přežije nás všechny, plast se může jít bodnout
Juuu tak ta je fakt boží ![]()
@Cuddy píše:
@Saffiraa a vám nepopraskal ten potah? Ještě jsem neviděla plastovou židli, kde by ten potah vydržel dvě děti. Na prasknul hned a pak to mytí byla lahůdka, zvlášť druhé dítě bylo hrozně čuně.
Ne, vůbec. Jen z pásů šla ta špína špatně umýt, tak jsem je vymontovala a šoupla do pračky. Syn v ní byl do tří let, dcera taky a je pořád pěkná. ![]()
@debra.morgan píše:
ccs ja mam drevenou zidlicku po meuž na ní vyrostly min. 4 deti, a jeste nekolik jich vydrzi
ta židle přežije nás všechny, plast se může jít bodnout
Ale tak od roka, až bude dítě samo sedět asi ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Ale tak od roka, až bude dítě samo sedět asi
ano, až bude samo sedet.
Pro poslední dítě jsme kupovali rostoucí dřevěnou a lituji, že jsem to neudělala už dávno a neměly ji už starší děti. Perfektní, variabilní židle, která plní naprosto svůj účel, krásně vypadá, vydrží roky a posedí si na ní klidně i dospělák. Jinou už bych nevolila.