Co použít místo dětského lehátka?

Anonymní
13.12.18 21:33

Co použít místo dětského lehátka?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co jste používali místo dětského lehátka? Mám 7 týdenní miminko a přemýšlím zda má smysl jej na pár týdnů pořizovat, je to další krám do domu. Ale právě nevím co případně použít místo lehátka, například až budu dávat příkrmy od 4. měsíce kdy nebude ještě sedět.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
13.12.18 21:36

Tak já zrovna to polohovací obyč lehátko využila asi nejvíc. Zase bych nepotřebovala přebalovák. Malý nechtěl ležet na zádech v rovné poloze, takže byl nadzvedlý v lehátku, když jsem potřebovala něco dělat. A na příkrmy bylo super. Jinak jsou pak i židličky, které jsou vhodné už pro děti, které nesedí a dají se polohovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.12.18 21:38

My lehátko dostali a využila jsem právě až na příkrmy a pak si do toho malá sama sedala jako větší a „četla“ knížečky. Měli jsme Joie Dreamer, je do 13 kilo testované myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 21:43

Měla jsem starou autosedačku (vajíčko), šla různě naklonit. Do auta by si ji už rozhodně nikdo nedal , ale na jídlo super (šla vyprat a nebylo mi jí líto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
13.12.18 21:47

Taky jsem začala pouzivat až s prikrmy a je super, ze se dá vyprat, ale vědět to, jak ho budu používat, tak koupím nějaké naprosto obyčejné, nejlevnější. Já pako koupila ještě těhotná lehatko za 3 tis, vibrační s muzikou a tu krabičku na vibrace a muziku jsme tam ani nenainstalovali, takže asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
13.12.18 21:48

Staré vajíčko do auta sem používala do té doby než z něj sami nezačali vylézat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
13.12.18 21:50

Já krmim malou na klíně, sedět mi nechce. U syna jsem naopak lehátko využila maximálně. Kolikrát v něm jen byl a já třeba zehlila … Dcera v něm nebyla snad nikdy. Takže je to kus od kusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.18 21:56

Tak mně taky s autosedačky vylézaly, ale někdy si do ní i vlezly :lol: ono stejně když jíst nechtěly, bylo jedno v čem sedí, člověk do nich nic nedostal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
13.12.18 21:57

Můžeš autosedačku, ale pro mě to lehátko bylo nedocenitelné, hlavně na ty příkrmy, dítě v něm není tak zalomené jako v tom vajíčku, pokud Teda neplánuješ kupovat nějakou polohovací jídelní židličku určitě lehátko využiješ aspoň do 8 měsíce. Já měla vibrační, malého jsem tam připoutala a dokonce sem občas stihla i něco udělat, a on na mě vydržel koukat, jinak se chtěl pořád nosit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
13.12.18 21:59

Využila jsem houpatko na obě děti… Když byly marod tak super na uspani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
13.12.18 22:10

Nemusis mit lehatko na par mesicu. Ja pouzivam nuna leaf. Od narozeni do 25 kil. Maly v tom lezi, vetsi se v tom vali a kouka na pohadky. Do toho bych investovala znovu. Je draha, ale bazarove sezenes i tady.

• Citovat
  • Upravit
Janli
13.12.18 22:17

Na první dítě jsem jo nepotřebovala, ale u druhého jsem využila maximálně. Měla jsem vibrační do 25kg, dalo se předělat na křesílko. Fisher price rain forest. Při vaření na mě mohlo mimčo koukat a bylo v klidu, později jsem v něm krmila a občas uspávala. Vibrace zase pomáhaly na prdíky.

• Citovat
  • Upravit
5837
13.12.18 22:31
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co jste používali místo dětského lehátka? Mám 7 týdenní miminko a přemýšlím zda má smysl jej na pár týdnů pořizovat, je to další krám do domu. Ale právě nevím co případně použít místo lehátka, například až budu dávat příkrmy od 4. měsíce kdy nebude ještě sedět.

vajíčko…a hodilo se až do tří let, rádi se v něm houpají, vozí v něm hračky atd.Vždy se dá vyložit dekou,aby dítě mělo polohu jakou potřejuju.
Lehátka jsem měla,děti se vibrací bály-vadily jim a lehátka je bavily jen chvíli,dlouho v nich nechtěli být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.12.18 22:40

Vyuzila jsem dost, mimi v tom spalo, kdyz hodne trapily prdy. A pak na prikrmy, urcite do nejakeho 8. Mesice jsem pouzivala. Jinac se da pouzit podobnym zpusobem autosedacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.12.18 23:55

vyuzila jsem na obe deti, v urcitem obdobi to byl velky pomocnik. nejen na krmeni, ale i na uspani nebo kdyz jsem potrebovala neco udelat, uvarit, dat si sprchu, mimco jsem vzala v lehatku s sebou :palec: my meli s vibracemi, deti to mely moc rady.
nemusis kupovat nove, porid z bazarku a pak ho zase prodej. ja mela putovni, vyuziva ho na deti krome me nekolik kamaradek a moji sourozenci, ted je znova v provozu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí