Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jaký máte jídelníček? Kojím (máme 2měs.holčičku). Připadne mi, že jím pořád to stejný
Prosím, inspirujte
. Mám taky strach jíst některé věci, aby malou nebolelo bříško. Děkuji moc
ahoj taky kojim, jenze ja sem na tohle flink, pres den skoro nejim, nebo dojidam po starsim a vecer, az deti zalehnou, sezeru na co pridu. Je fakt, ze muzu skoro vsechno, krom prdelacky (moc krup a cesneku), a malej je v pohode. jinak sme posledni dobou zacali vsichni jist tak nejak zdrave. Ale zase mame silenou spotrebu rajcat a ty prej taky nejsou pri kojeni ok. Takze sem ti asi moc neporadila. Jenom mozna proste zkus snist neco, z ceho mas jinak strach kvuli nadymani a kdyz se dva dny nic nestane tek je to v pohode. Muzes to vychytat a zpestrit jidelnicek. ![]()
já jedla 3 měsíce (tak dlouho u nás trvaly prdíky) pořád jen polívky - vývary apod., pak těstoviny, brambory, maso, šunka… po těch 3 měsících už jsem jedla vše kromě extrémě nadýmavých věcí - luštěnin.
Vynechavam kvuli prdikum hodne nadymave veci: lusteniny, zeli, cibule, cerstvy chleba, cerstve kynute veci. Jinak by se taky nemela premira bublinkatych napoju a exotickeho ovoce (i v dzusech) - kvuli moznemu osypani ditete.