Jídelníček 8měsíčního mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
23.4.13 09:22

@dandysek joo, vsak kdyz to nejde jinak… nejsem zastánkyne vylucneho kojeni. my tak bojovali s kojením, ale jsem ráda, že jsem to vydržela a kojila do 6 mesice…:-) proste kazdý to má jinak a dulezite je, ze dítka prospívají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.4.13 09:23
@dandysek píše:
Ahoj, sice mám mladší dítko, 18.dubna měl ukončenej 5.měsíc, ale přijde mi, že toho sní stejně, jako tvůj 8-mi měsíční chlapeček.
Ráno 7:00 UM, většinou 150ml, 8-9:00 znovu UM, většinou 100ml, (je po ránu hrozně hladovej), cca 11:00 oběd - masozelenina, 13-14:00 ovocná přesnídávka nebo UM, podle jeho chuti, 17:00 kaše nebo UM s kaší 150ml a od té doby nic až do rána. Jinak přes den ještě pije čaj.

jj starší dcera toho sní teď ve 4letech míň než v 8-12m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
23.4.13 09:24

@Blanka S já bych byla radši, kdyby na ty příkrmy tak nespěchal, ale on jinak nedá. Má dny, kdy chce jen UM a pak přijdou dny, kdy mlíko nevezme do pusy a chce jen příkrmy. Nikdy předem nevím, co bude ten den jíst, je to na pytel, hlavně s cestováním. Pořád s sebou tahám jak skleničky, tak flašky,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
23.4.13 09:30

No, holky, jsme ráda, že vůbec něco jí, období po nemoci bylo děsný, odstat do něj aspoň trochu UM nadlidskej výkon, zkoušeli jsme i doslazovat glukopurem, nakonec teda zabralo kakao, ale to se doktorce nelíbilo a tak zvolila menší zlo - příkrmy. Taky se mi dítko pěkně zakulacuje :D Snad to vyběhá, až začne. Oproti ostatním dětem se ale naopak zase nepřetáčí, ani na bok, to už musí být, když se snaží, jinak jen leží jako placka, případně se snaží vytahovat do sedu a řevem si sezení vynucuje. na palici prostě :D

přeju všem zdravá miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko