Jídelníček 8měsíčního kojeného dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22830
20.2.15 19:07

Jídelníček 8.měsíčního KOJENÉHO dítěte

Ahoj ženy, dnes je dceři 8.m a zajímá mne jaký máte jídelníček…
Dcera baští od 5,5m, měla děsný zájem o jídlo a je to malý otesánek :-)
Přez den dostává
v pul 10 ovocnou přesnídávku 120-200g
ve 13h masozeleninový nebo jen zeleninový příkrm
v 18h zeleninový příkrm, nebo masozeleninový nebo kaši..

přez den sem tam křupky, sem tam jí něco šoupnu na ožužlání do ručky, ale jelikož nemá zuby tak opravdu spíš na ožužlání :lol:

kojí se cca za 24h cca 8×… dávám i vodu na pití už…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.2.15 19:15

Dcera presne 8m
Rano okolo 7 kojim
Okolo 9-10 kojeni/ chleba s lucinou/ ovoce/ jogurt - neco z toho
12-13 mosozel/zelenina/zelenina zloutek
15-16 ovoce/jogurt
18-20 kase z mm a ryzove krupicky
Kojim tak 5× - 10× za noc
Pres den pije vodu, mm vetsinou nechce
Sem tam zdlabne krupku, kousek jablka nebo kurku od chleba/rohlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
20.2.15 19:17

@lucynka25 1Ahoj,tak ja jsem na tom stejne i kdyz malemu bude uz skoro 10 mesicu.Rano mezi ctvrtou patou vstava to ho nakojim pak dostane snidani, vetsinou chleba s lucinou, pak jogurt, ale ty moc nechce, nebo ovoce, pak obed v pdstate uz normalni jidlo je nesolene, pak zas nejaky cleba nebo rohlik, no a na veceri to co na obed, kase nesnasi.No mezi tim kojeni a bylinkove caje. V noci taky jeste kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
20.2.15 19:39

@wonder woman uz chleba s lucinou? mate zuby? nevim teda jak by se stim ta moje mala poprala :nevim: ted teprve zacnu davat jogurt bily, uz ho ochutnala..davam ji i cerstve ovoce sem tam co je k mani (hr.vino,pomelo, banan, jablko)
uvazuji prave zda uz pridat dalsi jidlo.. :nevim:
jako ze
rano kojeni
v pul 10 svaca
kolem poledne obed
v 15h svaca
a v 18 veceri
mezitim kojit…

ja se prave bojim aby pak nebylo malo mleka nebo tak neco..kdyz napisu ve skupine LP tak by mne ukamenovali, ze uz 8.m chci davat jidlo 4× denne :zed: uz 3× je pro ne dost.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
20.2.15 19:40

@TomyTomy a kdy jsi zacla davat jidlo 4× denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
20.2.15 19:45

@lucynka25 Zacala jsem tak jak u dvou predeslych pred tim sestym mesicem.Vzdy jsem zacala se vsym najednou, ne po lzickach, kluci byli po jidle jak divy, tak bastili, snidani,2 svaciny, obed a veceri hned ze dne na den a vse vzdy v pohode. Proste ji jidlo nabizej, treba i mezi temi hlavnimi jidli, kdyz bude mit hlad, vezne si, kdyz ne nedostanes ho do ni, oni jsou pane chytri mimca. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
20.2.15 19:49

@TomyTomy jo to ona by si vzala cokoliv kdykoliv :lol: ale bojim se o to mlicko :nevim: ale asi jo a holt si 2× denne prinejhorsim odstikam a bud ji dam do kase a nebo zamrazim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 19:52

@lucynka25 ja zuby mam uz vsechny, mala spodni jednicky :nevim: zkousim to ted asi tyden, na male kousicky aona si to rozzuzla. Jinak co do cetnosti tak davame stejne, ona mi pres den prso nechce, to akorat kouka co kde lita misto aby pila, proto ma ty 4 jidla (i kdyz ta kase je z mm, takze vlaste 3?)
Navic ma prakticky denne jogurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
20.2.15 19:55

@lucynka25 To se vubec nebo, ze bys stratila mleko, ty prsa se prizpusobi a budou delat jen kolik je potreba. Nekdo treba koji jen jednou dvakrat denne a mliko ma treba tri roky. Klidne ji davej jist a pit cokoliv kdykoliv, malyted uz taky pres den tomu kojeni moc neda, ale davam mu na uspani a z jednoho prsa nechce skoro vubec, ale sem tam si cucne, tak tam mliko mam porad. Urcite bych neodstrikavala, zbytecne je zmates a budou tvorit vic mlika nez je potreba a budes je.mit zbytecne nalite. Urcite se toho neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
20.2.15 19:59

@TomyTomy tak jo, vyzkousim to :palec: diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
20.2.15 20:02

@lucynka25 Nemas zac, at se dari. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.2.15 20:10

Hodně tady píšete chleba s lučinou, můžu se zeptat, jak ji dětem „servírujete“ a dáváte? Já krájím synovi rohlík na kolečka a na ty mažu tu lučinu, nebo menší kousky chleba s lučinou. Krásně si to vezme do ruky a sní. Akorát tu lučinu pak má rozpatlanou úplně všude, na rukách, na tvářích, na židličce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
20.2.15 20:12

@Luminel hehe to si prave myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 20:57

@Luminel davam ji to do pusy, do ruky vezme tak kazdou patou… jak si to strci do pusiny tak ji utru ruce, ale i tak je obcas jak cune :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.2.15 21:23

Málá má 8.měsíců a nad ránem má MM, kolem 9-10 má ovoce a nebo ovocnou přesnídávku,
12-13 má oběd
15-16 má jogurt s ovocem nebo piškotem
18-19 má mléčnou kaši
20 - MM a v noci kojím jednou až dvakrát, takže kojím 3krát až 4krát za 24hodin a mléka mám pořád hodně, takže se bát nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí