Jídelníček a kojení devítiměsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Adéla F.
27.4.11 10:19

Patriama: Tak naše holčička se moc nerozpapala, ale zrušila jsem kojení v 8.00 a nahradila ho chlebíkem s Lučinou, což jí moc chutná, a dopolední sváču máme kojení. Moc si nevezme, ale těžko posoudit, hlavně, že je spokojená. Teď je jí 11 měsíců a o plných dávkách nemůže být řeč. Na oběd sní tak 100g, ale je to rozmačkané jídlo bez vody, takže rozhodně jiná konzistence než v kupovaných skleničkách. Večerní kaši sní taky poloviční dávku. jen bílý jogurt sní celý a s chutí. Ovoce stále bojkotuje… Nějak si nedovedu představit, že v roce by měla jíst společné jídlo s námi… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
139
27.4.11 18:36

Nas Nicolas vcera uz spapal celou hami porci kasicky a dnes k obedu zbastil celou zeleninku brokoli 125g od hippu, moc mu chutna! Presnidavku kdyz zbasti taky asi 100g jeste se nestalo, ze by ji ale snedl celou. Jake rozmackane papani ji davas? Ja asi vyzkousim kralici maso to je vhodnejsi ale ne hned. U kojeni mne nekdy usne takze kdyz nenakoji dostatek vzdy se po chvilce ozve a ja ho dokojim a ulozim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
27.4.11 20:30
patriama píše:
Nas Nicolas vcera uz spapal celou hami porci kasicky a dnes k obedu zbastil celou zeleninku brokoli 125g od hippu, moc mu chutna! Presnidavku kdyz zbasti taky asi 100g jeste se nestalo, ze by ji ale snedl celou. Jake rozmackane papani ji davas? Ja asi vyzkousim kralici maso to je vhodnejsi ale ne hned. U kojeni mne nekdy usne takze kdyz nenakoji dostatek vzdy se po chvilce ozve a ja ho dokojim a ulozim.

Tak to gratuluju k jezení. :potlesk:
Já jí vařím sama a pak jídlo vždycky rozmačkám-brambory, králíčí maso, různou zeleninu. Brambory střídám s rýží, teď už i bezvaječnými těstovinami, pohankou, kuskusem… Maso jsme měli zatím jen králíčí, krůtí a párkrát hovězí. Kuřecí mně přijde moc hormonové. A po obědě vždycky taky ještě dokojuju, jistota je jistota. Jen nevím, jak to budu praktikovat, až odstavíme. Snad se tělíčko přeprogramuje a bude baštit víc…

• Citovat
  • Upravit
kaťan
27.4.11 21:13

Tak my to máme takhle (je nám 8,5 měsíce, jsem nedonošený o 6 týdnů a máme 7 kg), začali jsme zeleninou v 6,5 měs.
8.00 kojení
10.00 ovoce - banán plus 125 g přesnídávky, nebo 200g jogurt, nebo 200g přesnídávka… :oD
12:30- zelenina,maso cca 200g, někdy i víc :oD
14:00 kojení
17:00 kojení
20:00-kojení a cca 1× až 2× v noci taky kojení.
Od zítřka plánuji zrušit kojení ve 14.00, kojit v 16:00, v 19.00 kaše a pak v 8 před spaním nakojit. Podle mě docela režim ,ktrej vyhovuje, prostě snídaně, sváča, oběd, sváča a večeře. Myslim, že takhle by to mohlo nějakou dobu vydržet, s tím, že časem nahradím i odpolední sváču. Jo a holky, myslíte že jí moc? Vše jí chutná, tak jí nějak neomezuju, jen se trochu stydím když vidím ty příspěvky okolo 100 g… :o)

• Citovat
  • Upravit
3161
6.5.11 12:00

Holky ja mam kluka 8,5 mesicu a okolo 10 kilo. sni mi dost a po každem jidle ješte knuči že by si dal…premyšlim ho dokojit,ale je takovej tlustoučkej, moc se nehybe, je to lenoch, jen leži a sem tam se pretoči za brichoa a nazapatek
6hod kojeni
9hod jugurt 125g
12hod masozelenina domaci nebo kupovana 190g
16hod ovocna presnidavka 190g
18hod kojeni
21hod kojeni 00hod kojeni
3 hod kojeni

pres den dostane do ruky kousek rohliku,sušenku a pije vodu, ale malo

vadi mi to nočni kojeni, možna ma žizen, mam zkusit pres den vic kojit?
a taky už nevim co varit…menim kure,kralik plus cuketa,brambor,mrkev,kvetak,salat
plus kupovany jidlo s ryži a s testovinama
kaše nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí