Nespí přes noc

632
13.2.11 07:11

nespí přes noc

Ahoj poradí mi někdo jak na měsíční mimčo, od narození mi v noci spal asi jednou jinak sou to jen probrečené a probdělé noci. Malého nekojím baští každé 3-4 hodiny. Přes den je celkem klidný pospávási ale je i dost vzůru. Jakmile se setmí tak malej začne pofňukávat a postupně řvát..takto to trvá opravdu celou noc spíme tak půl hodiny a pak zase 2 hodiny brečíme. Zkoušela jsem snad všechno, lampičku, i k sobě do postele do lehátka, hlazení, dudlíčky, přidat jídlo jestli nemá hlad a nic…a už si nevím rady Mám ještě 4 letého syna a tak si nemohui dovolit spát s miminkem přes den kdy by to i šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
13.2.11 08:24

No, nevím jestli to pomůže ale já jsem se snažila od začátku zavést režim - přes den jsem se malé hodně věnovala - trénovala na bříšku, cvičila kyčle, povídala, nosila atd. A v noci naopak vše potmě, velmi rychle a potichu - jen přebalit, nakrmit, nepovídat a zase spát - na hraní je den. Od 3 měsíců mi spí skoro celou noc, ale to je i povahou. Takže bych zkusila víc unavit přes den a zavést rituály na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.2.11 08:25

Tak u nás to bylo podobné,přez den většinu času prořveme(malý má hodně větry,k tomu mu lezou v 7 týdnech dolní obě jedničky 8-o :roll: ).Doma mám již jednoho tříleťaka.Spí jen v kočárku,nebo na rukách :roll: Co nás spasilo je šátek,malý tam je spokojený,pěkně tam spí a já mám volné ruce.Já teda taky nekojím,před 3 dny jsme přešli z MM na Um Beba sensitive a ted už mi 2× po sobě,prospal celou noc(8 hodin v kuse).Každý den koupu kolem 7,pak dostane mlíčko,pevně ho zavinu do plínky podle Dr Karpa a malý usíná do chviličky a budí se pak kolem 3 nebo 4.Hodně nám pomohlo i to zavinování.První měsíc malý křičel třeba i do třeti do noci,hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.2.11 08:26

S tíme režimem to je pravda pravdoucí :palec: Večer rozvicená jen lampička a ticho,v noci se prostě spí a nepovídá,nehraje.Přez den naopak.Miminko pak už bude vědět co a jak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.2.11 08:46
Chillinka píše:
S tíme režimem to je pravda pravdoucí :palec: Večer rozvicená jen lampička a ticho,v noci se prostě spí a nepovídá,nehraje.Přez den naopak.Miminko pak už bude vědět co a jak :dance:

to je sice pravda ale jak to tomu miminku vysvětlím že se v noci spí a břes den hraje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
13.2.11 09:13

jestli takhle pláče v noci,nemá koliky?Dáváš něco na bříško?Zkusit vykoupat,pocvičit,namazat bříško Pupíkem,dát kapičky…Ev. pomoct rourkou :nevim:
To je moje noční můra,aby dítě nespalo v noci.Takže Tě chápu a lituju.Ale to Ti nepomůže :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.2.11 09:15
jana32 píše:
jestli takhle pláče v noci,nemá koliky?Dáváš něco na bříško?Zkusit vykoupat,pocvičit,namazat bříško Pupíkem,dát kapičky…Ev. pomoct rourkou :nevim:
To je moje noční můra,aby dítě nespalo v noci.Takže Tě chápu a lituju.Ale to Ti nepomůže :hug: :hug:

mám kapičky krémíky masíruji a už si nevím rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
13.2.11 09:29

tak zkus to pevné zavinutí. případně v knize dr. Karpa „Nejšťastnější miminko v okolí“ jsou ještě další fígle na nespavce.
nám se jinak na bříško osvědčil nahřívací sáček s třešňovými peckami z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.2.11 09:42

Ivuss, mě moje tříměsíční dcerka spí celkem hezky, ale usínala pozdě. Šla jsem na kurz masáží miminek a po masáži spala nádherně (dokonce jednou i 8 hodin v kuse:-), předtím se budila co tři hoďky. Masíruju večer, u toho potichoučku vykládám a snažím se ji uklidnit. A do půl hoďky spí jak dudek. Pokud v okolí takový kurz najdeš, radím vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.2.11 10:20

já jsem v tomhle věku prcka ještě celý noci pronosila a prochovala, ale tak ve 3 měsících jsme to utli pomocí metody kontrolovaného pláče. Za tři dny to malá pochopila a krásně spinkala s jedním probuzením v noci na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
14.2.11 16:53

Myslím, že u měsíčního miminka je to ještě zcela běžné probdělá noc. My jsme to měli do 6-ti týdnu až do 2 měsíců, upravilo se to až pak. Nezoufej, nepotrvá to věčně :wink:
Přeju hodně štěstí a trpělivosti :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.2.11 18:10
ivuss píše:
Chillinka píše:
S tíme režimem to je pravda pravdoucí :palec: Večer rozvicená jen lampička a ticho,v noci se prostě spí a nepovídá,nehraje.Přez den naopak.Miminko pak už bude vědět co a jak :dance:
to je sice pravda ale jak to tomu miminku vysvětlím že se v noci spí a břes den hraje… :nevim:

Měsíčnímu miminku asi dost těžko :roll: Je mi tě líto,měla jsem to s malou asi do šesti neděl to samé,pak se to samo od sebe nějak srovnalo,mám taky pětiletou kočičku,takže vim jak je to vyčerpávající :roll: Přeju hodně sil,fakt nevím jakou radu na to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
632
14.2.11 20:26
Měsíčnímu miminku asi dost těžko :roll: Je mi tě líto,měla jsem to s malou asi do šesti neděl to samé,pak se to samo od sebe nějak srovnalo,mám taky pětiletou kočičku,takže vim jak je to vyčerpávající :roll: Přeju hodně sil,fakt nevím jakou radu na to :nevim:

jojo říká se hodně že se po 6 nedělích řežim miminku upravý sám, dnes v noci se mi zbudil pouze jednou na mlíčko tak sem se nestačila divit ale myslím že to byla náhoda, dnes už to bude asi to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.11 21:05

No můžu ti říct, že natálka mi to taky dělala a trvalo to asi 3 měsíce. Vůbec jsem se nevyspala, přesně vím jak ti je. Hodně mi pomohl kojící polštář vždycky večer jsem si je přiložila k prsu a nemusí ani sát bude to mít místo dudlíka. A tak jsem pak usli spolu ikdyž kolikrát ráno jsem měla tak zlomený krk, že jsem nemohla pořádně pohnout s hlavou ale aspoň trošku spánku jsem měla teď už má 2 roky a spinká celou noc. Neboj to přejde držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
14.2.11 21:54

tak ono na to aby tak brzy spal přes noc je asi brzy, tak malých mimísků který spí v noci pořádně je fakt málo. nám se to podařilo přesně po 6ti nedělí kdy spal v kuse 6 hodin, ted spí v kuse 10-11hpdin,ale je mu 8 měsíců, časem se to bude jen zlepšovat. nejlepčí je pokud neplače jen si večer , nebo v noci hraje zdekou ručičkama, delat , že tam vubec nejsi, nepovídat a nijak nezabavovat, na to je den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí