Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminečky,chtěla jsem se zeptat jak podáváte vašim drobečkům tyto kapičky. Podle návodu se nemají podávat s mlékem, ale to u plně kojeného mimíska jaksi nejde.
Zkoušela jsem jak chutnají a bez zapití bych to nedala ani já.
Tak jestli začít dávat čaj a přidat je do toho. Raději bych mu to dala zapít z prsu. myslíte, že to má až tak snížující účinky?
ahojky -já je musela také dávat tak na lžičku s čajíkem…byl to boj…čajík byl granulovaný fenyklový od Čajánku…cokoliv zašpiníš už Ti nepustí…malá byla také plně kojena…jeden čas jsem jí to dávala i do flašky s trochou čajíku..bylo sice zředěné,ale účel to splnilo
MIMOCHODEM KRÁSNÉ OSLOVENÍ MAMINEK NA E-MIMINU
Malému jsem zkoušela dávat čajík, když trpěl na prdíky,ale bezúspěšně. Vůbec mu nechutnal.A ještě do toho ty kapky to bude fak boj. ![]()
alissa píše:
Tomu nerozumím, mám dávat 3 krát denně 12 kapek.
JÁ MĚLA DÁVKOVÁNÍ STEJNÉ…JE NA PRD..VĚTŠÍ LŽIČKU-JE TOHO MOC,VĚTŠINA JDE VEDLE..MALÁ-ZASE SE NEVEJDE VŠE…V ČAJÍKU VE FLAŠCE POTÁHLA PAK UŽ NIC..NEBYLO TO HNED NAJEDNOU-POSTUPNĚ…JO A PŘIPRAV SE NA ZÁCPU ![]()
jezis , tak to si nech napsat maLtofer, pak das 3 kapky a hotovo, jo a rovnou kup svestkovou stavu, protoze bude zacpa a boleni, jak hrom
S
zácpou to je fajn, už teď kaká jednou týdně. Máme to na 3 týdny. Berou potom zase krev?
Na ten maltofer se zeptám. bylo by vyřešeno 12 a 3 je rozdíl. ![]()
np ja davam normalne mezi kojenim s mlekem!! 2× 7 kapek.tak ted prave hledim ze se nesmi davat s mlekem a proc??
Ahoj alisso, naneštěstí neporadím, jak děcku podat aktiferrin, já jsem ho totiž do svého syna nedostala s bojem ani bez boje. Ale s maltoferem nebyl problém žádný
Tak kdyby se vám nedařil aktiferrin, požádala bych doktorku, aby předepsala maltofer a vyzkoušela to.
Ja zatim davam po 3 kapkach 2 x denne, ale postupne zvysujeme. Davam to lzickou s fenyklovym cajem nebo v normalni vode. Maly je sikula - asi mu to chutna, zatim to neplive, ale mozna je to tim, ze je to mala davka.
Podávala jsem spolu s mateřským mlíčkem. Vždy pár kapek do misky, zastříkala MM a podala lžičkou. Docela mu to jelo ![]()