Které lehátko Chicco nebo Fisher Price?

1322
13.2.11 11:17

Které lehátko Chicco nebo Fisher price?

Tak jsem se konečně rozhodla, že objednám polohovací lehátko pro mimčo a teď se nemůžu rozhodnout, zda Chicco nebo Fisher price?

http://www.zbozi.cz/…-mia-mr-owl/?…

http://www.zbozi.cz/…a-po-batole/?…

Chicco se mi zdá lepší polstrování, takové měkoučké a fisher price zase všichni vychvalují a je až do 18 kg, jenže hodně lidí od toho odrazuje, že se začně mimčo přetáčet, nebude v něm chtít sedět.

Pro které lehátko hlasujete? :) Nebo máte dobrou zkušenost? Děkuji všem za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4433
13.2.11 11:21

Já měla něco podobnýho jako chicco, tam mimčo spíš leží - bylo super. Vyměnila jsem ho za fischer price, jelikož malej se blížil 9 kg a měl je hrozně rád. Ale v tom od FP je spíš v polosedu a dokonce se mi už i převrátil. Takže já hlasuji pro chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
13.2.11 11:22

Máme to křesílko FP a službu udělalo, o tom žádná.
Ale vůbec bych se nedívala na maximální možné zatížení. Máme dcerku rok a půl, křesílko má stabilně v obýváku a jestli si do něj sedne jednou za týden… Pro větší dítě, které už chodí a občas se potřebuje někde uvelebit v pohodlíčku, bych už dneska pořídila něco jiného.
Takže bych vypustila hledisko „až do … kg“ a soustředila se na to, aby lehátko bylo co nejpohodlnější pro ležící miminko.

Příspěvek upraven 13.02.11 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
13.2.11 11:22

Mě osobně se víc líbí to FP (viděla jsem obě naživo), ale pokud se ti líbí víc Chicco, tak do něj klidně jdi, váhu bych nebrala jako relevantní údaj, i to Chicco bude mít stejnou nosnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.2.11 11:24

Já mám od Fisher price. Jsem spokojená. Vydrží to, i když tam sedí naše tříletá dcera. Je pravda, že když začala chodit, sedět tam nechtěla, ale to už seděla ve vysoké židličce, ale potom se vrátila k lehátku, pěkně se tam pohoupe… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.2.11 11:25

Já bych hlasovala pro Fischer price,zdá se mi že se v něm dítě líp zabaví.My máme podobný,taky od Fischer price.Malá už se nám otáčí,vydrží v něm max. 15minut a pak už ji to nebaví.Pro mě každá minuta kdy vyrží o samotě dobrá.Záleží na dítěti.Ona v lehátku ani nikde jinde moc dlouho nevydrží,nejradši by se pořád chovala a abysme s ní dělali blbosti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
13.2.11 11:26

No já přemýšlím, jak to budu dělat, když si budu potřebovat někam odskočit nebo uvařit apod. Tak mi přijde to lehátko asi takové nejideálnější. Tj dilema :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.2.11 11:29

my máme pro takové případy cestovní postýlku, je to spíš taková ohrádka. to lehátko jen na papání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.2.11 11:30

já měla Fisher a spokojenost… využivali jsme ho dost.. ale pak kolem roku jsem ho už prodala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.2.11 11:30

Mam to FP a nemile mne prekvapilo, ze to neni nic moc pohodlne, proste silnejsi latka (byl to darek), priste bych vybirala neco vic polstrovane a co treba drzi hlavicku (mala je tam vzdycky hrozne zkroucena).

• Citovat
  • Upravit
1475
13.2.11 11:41

mi měli chicco sea dreams s hrací hrazdou a super doporučuji,polohovací

Něco podobného:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
13.2.11 11:52

my máme FP a je v kurzu už 3roky, nemám na něho jedinou negativitu. ted jen doufám, že straší dcera ho půjčí pro tu mladší, abych nemusela kupovat druhé :lol:

nechápu to převrácení, když má být dítě připásané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.2.11 11:55

my máme od FP a už v něm bylo přes 5 miminek včetně mojí malé…ten potah se dá sundat a vyprat..takže pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.2.11 12:00

My máme v plánu kupovat Chicco, už jen kvůli designu. Ty FP se mi nějak nepáčí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.2.11 12:19

ja myslim ze je to uplne jedno…zalezi ktery se ti vic libi…ja dostala FP tak sme meli to a pohoda…jinak si myslim ze poslouzi vsechny stejne…terka jak zacala sedet tak uz v tom stejne nechtela byt…takze ani 18 kg nebylo vyhodou…prodala jsem ho kdyz mela cca rok a to uz tu jen 4 mesice stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí