Jídelníček miminka 7 měsíců
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jídelníček miminka 7měsíců
Dobrý den maminky, chtěla bych se prosím zeptat co si myslíte o jídelníčku me dcerky…v 6:30 150ml.UM 8:30 tak 100g ovoce 11:30 oběd maso zelenin. příkrm někdy bez masa každý den maso nedávám 14h. UM 150ml. 16h. trošku ovoce 18h. večeře kaši nedávám dávám ji zelenin. příkrm tak 140-150g 19h. UM 150ml. pak se jde koupat tak kolem pul osme a spinka celou noc mimo to píje i čajík toho píje tedy opravdu dost jinak jí dám i kukuřičnou křupku během dne…v 6.měsících měla 8.800g dr říkala, že je teda pěkná jako trochu tlustá..tak nevim jestli toho nemá moc jestli ji nemám odpol to mléko přestat dávat a nějak ji upravit tu odpolední svačinu dát jí třeba víc toho ovoce třeba s jogurtem myslíte že to bude vadi, když bych jí to odpol. mléko odbourala. Nechci ji nějak přecpávat doktorka má vždycky řeči
že je tak nějak oplácaná noo
Moc děkuji za vaše názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
7 jídel denně je na ten věk asi hodně.. Přesně jak píšeš - mezi obědem a večeří dej 1 sváču. Ovoce s jogurtem nebo něco takovýho
A buď ráda že ti malá takhle baští
však se z té „oplácanosti“ vytáhne až začne chodit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vypozorovano, že děti na UM jsou většinou trochu oplacanejsi, takže bych to nijak zasadne neresila. Co bych za takhle jedle dítě dala já.
U nás to bylo až do 11 měsíců jen mléko -mléko-mléko+vyplivane 2 lžičky prikrmu a pak už zase jen mléko, mléko a zase mléko. Bud ráda, že holčičce chutna. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji moc za Váš názor uberu to mlíčko odpoledne a dám jí jen sváču jogurtík s ovocem nebo tak něco…jj jinak berušce chtná to joo zatím není nic co by nesnědla
Jinak mám jí furt na dece a aby měla aspoň nějaky pohyb je to dost pohodářka teda na vše má dost času trošku lenoch ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malinika píše:
Mám vypozorovano, že děti na UM jsou většinou trochu oplacanejsi, takže bych to nijak zasadne neresila. Co bych za takhle jedle dítě dala já.U nás to bylo až do 11 měsíců jen mléko -mléko-mléko+vyplivane 2 lžičky prikrmu a pak už zase jen mléko, mléko a zase mléko. Bud ráda, že holčičce chutna.
Můj syn byl na UM a k většině se neřadil, byl nejhubenější miminko v okolí, doteď je žížalka. No a dcerka je na UM tak z 40% a je úplná žížalinka, startovala s 2,65 kily a teď, v 5 měsících má 5,1 kilo. A můžu jí přecpávat jak chci, ale nepřibere nic víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to prijde super, nic ze bych si rekla, ze toho ma moc a bude oplacana. U moji dcery se vzdy stridaji obdobi, kdy je normalni az treba hubenejsi, s obdobim, ldy vypada oplacaneji.Asi jak zrovna roste.Taky ji vzdy chutnalo.Ted uz je starsi, tak se snazim o pohyb, hodne zeleniny, ovoce, pije vodu, omezit sladke a zbytecne pecivo a stejne si obcas rikam, ze to nikdy nebude takova ta holcicka, co ji chrastej kosti:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to prijde v pohode, nic bych nemenila.
Příspěvek upraven 11.01.18 v 21:15
- Citovat
- Upravit
@Martulle já v tomto období jen kojila…ale s UM je to asi jiné (a malá měla teda kolem šesti kil)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám je teda 6,5 měsíce. Máme 8.5kg a malou jenom kojim a občas má kukuřičnou křupku a k obědu zeleninový příkrm. Sní cca půlku té maličké skleničky. Ve flaštičce má čajíka. Sáčkového, ničím nepřislazuji. A někdy vypije 30 ml někdy skoro celou tu menší flašku 150 ml. Nic víc nemá. Zdřejmně mám supr mléko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit