jídelníček pro 8měsíční miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tady si stahnni postupy a tabulky, je tam vsechno pekne popsane, co se smi a co ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak u nás to je takhle: 05:00 UM 08:00 UM , dnes jsem poprvé zkusila chleb s gervais
10:00 ovovce(banán, jablko), přesnídávka
11:30 zeleninka (někdy + kuřecí, králičí někdy + žloutek) + těstoviny nebo brambory nebo rýže
15:00 bílý jogurt Holandia
17:00 UM
19:00 kaše
24:00 UM
Vypadame na pěkný žroutíky
, misa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky potřebuju radu s jídelníčkem pro mího 8 měsičního syna po narození se musel dokrmovat měla jsem malo mleka a kojila jsem jen do 6nedělí a měl pravidelný 3 hodinový režim, který vyžaduje i dnes navíc to je jedlík a zkouší vyžadovat věští porce. paní doktorka říkala máme dat co chce jenže on pokaždé vypije všechno už je zněj skoro otesánek, Vypadá jak roční dítě musíme už jeho váhu hlídat aby se mohl hýbat. instatní kaše mame zakazaný jaký kaše bych mohla dat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucci píše:
Tady si stahnni postupy a tabulky, je tam vsechno pekne popsane, co se smi a co ne.
ahojky Lucii zkusím juknout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
staci to?
Ahoj, chci se zeptat zda si myslíte, že stačí tento jídelníček… v noci se budime, tak přemýšlím, zda by to nemohlo souviset…
Kolem 2:00 150UM
Kolem 5:00 100UM
7:30 130 ovocné pyre
11:30 madozeleninovy přikrm 160
15:00 160UM, nebo kombinace 100UM+60banan, po jogurtu zvrací
18:30 120 kaše,100 UM
Neni zadžádný hubenour, spispíše naopak, v půl roce měla 8kg,67cm. Zítra máme 8měsíců.
Děkuji za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matef a v kolik chodi spat, ze ma v pul 7 kasi? Tam se mi zda, ze je docela dlouha doba mezi snidani a obedem…Dala bych ke snidani um, pak svacu v 10:00 - 100g, obed ve 12:00 - 200g
- načítám...
- Citovat
- Zmínit