Jídelníček šestiměsíčního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Veru1987 píše:
A dát jen třeba 60ml toho UM na zapití? Dcera taky po obědu si dala ještě UM.
Zkoušela jsem dát nejmíň 90ml a za chvíli měl hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu dejte co si žádá. Já sice kojím, přikrmuju, ale sní tak max 4 lžičky k obědu, snídani a svačinkám. Večeři prakticky nejí. K tomu se stále kojí co 2 hodiny. Když chce tak mu dám. Je to miminko co to prostě potřebuje. Některé názory dr. Jsou fakt mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dara90 píše:
Zkoušela jsem dát nejmíň 90ml a za chvíli měl hlad.
Po tom obědě bych dala malou dávku UM, a pak za hodinu dala větší jak vyžaduje… každopádně takto by se neměl poblít aspoň. Postupně toho jídla sní na oběd více a více neboj se. Maso už taky dávaš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dara90 píše:
Podle dr. už má sníst normálně oběd a žádné mléko, ale to u nás prostě nejde.. a i když dám po jídle třeba jen 90ml um tak má za hodinu zase hlad..takže za den sní půl skleničky oběda, půl skleničky ovocné přesnídávky a litr mléka. Není to moc na takovýho drobka??
Na dr. kašli… ta jede co by měl a asi své dítě nenaprogramuješ co by mělo dle dr. Od segry dcera byla do asi 14m jen na UM… odmítala absolutně vše.
ty obědy zkus mu vařit… přidat maso, třeba to pak zasytí. A třeba mu domácí zachutná více. Zkoušej různé varianty… na paře, dušené… různé zeleniny…batát je sladký může zachutnat. červená řepa, mrkev…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 píše:
Na dr. kašli… ta jede co by měl a asi své dítě nenaprogramuješ co by mělo dle dr. Od segry dcera byla do asi 14m jen na UM… odmítala absolutně vše.
ty obědy zkus mu vařit… přidat maso, třeba to pak zasytí. A třeba mu domácí zachutná více. Zkoušej různé varianty… na paře, dušené… různé zeleniny…batát je sladký může zachutnat. červená řepa, mrkev…
Má i domácí i kupované a sní toho stejné množství. Maso dávám taky. Celou porci snědl jen dvakrát za ty 2 měsíce a stejně chtěl hned um. No mě hlavně zaráží to, že um vypije úplně stejně ať má příkrmy nebo ne. Všude čtu, že by se množství um mělo snižovat když se přikrmuje, ale to u nás nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dara90 píše:
Má i domácí i kupované a sní toho stejné množství. Maso dávám taky. Celou porci snědl jen dvakrát za ty 2 měsíce a stejně chtěl hned um. No mě hlavně zaráží to, že um vypije úplně stejně ať má příkrmy nebo ne. Všude čtu, že by se množství um mělo snižovat když se přikrmuje, ale to u nás nejde.
Kasli na dr i na tabulky.
Doktorky vyzive prd rozumi a clanky nezachyti to, ze kazde dite je jine.
Porad je to kojenec, pamatuj na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit