Jídlo v 6,5 měsících

135
7.1.12 13:20

jídlo

Ahoj holky a ženy,mám 6,5měsíční mimino,které se teda narodilo o 2měsíce dřív,ale doktor doporučil dávat příkrmy.je zdravá,moc ji příkrmy chutnali,až za poslední 2dny je odmítáRve u toho jak tur,prohíbá se a nežere a nežere.Ani přesnídávku nechce,pořád jí jen mléko..je toto normální,stalo se to některé z vás a co jste dělali.jsem z toho celkem hotová.Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
7.1.12 13:23

Tak si dejte pauzu. Zkus to znova za tyden dva. Takhle ji to akorat zprotivis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.1.12 13:26

Ahoj, můj syn se taky narodil o 2 měsíce dřív a bylo nám doporučeno už mezi 4-5 měsícem začít přikrmovat. naštěstí díky lékům podávaných lžičkou, byl na lžičku naučenej a příkrmy mu taky jeli. Já bych to být tebou ale nehrotila. Každej den bych zkoušela po lžičce, buď si vezme nebo ne. podle mě to pak jednou za den místo mlíčka vezme na milost :D a dáváš jí skleničku nebo domácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.1.12 13:26

Jooooo to z nam tuhle etapu sme meli taky nechala sem ji byt a zkusila to o par dni pozdeji vzala si to bez remcani… hlavne ji nenut at si k tomu nyvytvori odpor !!! My meli tuhle etapu a o mesic pozdeji zas jedla vsechno ale mliko sem do ni nedostala za par dni si ho normalne vzala…ted ji vse !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.1.12 13:27

xxx

Dávám ji svoje i kupované,jedla to krásně oboje ze lžičky a teď tohle vyvádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.1.12 13:30
koblizek0434 píše:
Dávám ji svoje i kupované,jedla to krásně oboje ze lžičky a teď tohle vyvádí

já bych jí nechala chvilku být. 3 dny se na to vyprdni a pak jí zase nabídni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81529
7.1.12 13:31

nenu´t, dáávej jen mlíko. myslím, že to budou zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
7.1.12 13:36

to znám :palec: Nenuť jí to, dej jí mlíčko a zkus za pár dní zase příkrmy. Nijak jí to neuškodí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí