Jiná práce v této době

Anonymní
11.10.20 16:31

Jiná práce v té to době

Pracuji 2 mesice v jedne firme, ale dostala jsem moznost pracovat nekde jinde, za lepsi penize, lepsi pracovni dobu..

Ted mam smlouvu na neurcito, kolegové jsou tu strasny, neochotni a tak. Prace me nebavi, nenaplnuje.

V te nove praci jsem uz pracovala rok, ale snižoval se stav a tak me museli propustit..
mela bych smlouvu na rok, lepsi kolegové, za lepsi penize teda a lepsi prac. Doba.

A ted otazka.. sli byste do toho v této dobe? Co kdyz me zase vyhodí? Ale ta prace me bude stopro bavit😟

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9039
11.10.20 16:38

Já bych asi nešla nikam, odkud už mě jednou vyhodili. Pořád bych se bála, že jsem postradatelná a udělají to znovu. :? Nezůstávala bych ale ani v současné práci, kde jsi nešťastná. Zkusila bych najít třetí možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.10.20 16:39

Zkusila bych změnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
11.10.20 16:40

Už tě jednou vyhodili, to bych se obávala, ale jinak bych brala práci, která mě bude bavit. Zatím jsi tam dva měsíce, třeba se vztahy zlepší, ale výhoda je smlouva na neurčito. Tam budeš třeba rok, není tam 100% jistota, že smlouvu prodlouží.
Jestli je to blíž, o kolik je vyšší mzda, pracovní doba, to bych si položila tyto otázky a pak se rozhodla.

• Citovat
  • Upravit
7765
11.10.20 16:45

Očividně s tebou byli spokojeni, proto tě vezmou zpět a předtím to bylo vážně jen o snižování stavu. Většinou firma než nabere nové zaměstnance velice přehodnoti, jestli to utáhne. Přišli na to, že to zvládnou, tak co řešíš? Vyhodit tě můžou naprosto všude s myslím si, že větší riziko je ve stávající práci ještě měsíc můžeš letět ze dne na den a pak kdykoliv, třeba budou snižovat stav
Nehledě na to, že do práce by člověk neměl chodit jen pro peníze, měla by ho bavit, aby ho to nezničilo. Takže já bych šla a to okamžitě. Vůbec nechápu proč pochybujes… Přijít o práci mužem všude, tak proč nebýt ve fajn kolektivu za víc peněz a víc si ušetřit než někde kde se mi nelíbi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
11.10.20 22:44

Řekla bych, že přijímám, ale pouze se smlouvou na neurčito, vzhledem k tomu, že tě znají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí