Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Dítě je mrzuté a má vyrážku. Bez teploty.
Nestraš. Mám dítě s horečkou a vyrážkou. Tak jsem si říkala, že vyrážka k tomu nepatří. Syn chodí do školky s dítětem, jehož máma je v karanténě. Dítě do školky ale chodilo ![]()
@Anonymní píše:
Nestraš. Mám dítě s horečkou a vyrážkou. Tak jsem si říkala, že vyrážka k tomu nepatří. Syn chodí do školky s dítětem, jehož máma je v karanténě. Dítě do školky ale chodilo
@Anonymní píše:
Nestraš. Mám dítě s horečkou a vyrážkou. Tak jsem si říkala, že vyrážka k tomu nepatří. Syn chodí do školky s dítětem, jehož máma je v karanténě. Dítě do školky ale chodilo
A proč by dítě do školy nechodilo, když není v karanténě??? Vyrážka ke covidu rozhodně patří. Nech děcko otestovat.
@Lama Lama píše:
To si školka zase hraje na hygienu, že nařizuje karanténu?
U dcery byl pozitivní spolužák před 4 týdny. Taky nás informovala škola, po dohodě s hygienou. Ta jen zadala do systému žádanky.
Take nam volali ze skolky syn musel na test byl pozitivní dětská doktorka poslala žadanku na vyšetření… vůbec nic mu není akorát jsme doma syn se nudi a dělá bordel
jinak má 10 dní karantenu +4dny když se neobjeví priznaky může normálně do školky další testy nejsou potřeba my jako rodiče pokud budem bezpriznakovy a budem držet karantenu jako on na testy nemusíme ![]()
@Havlova píše:
U dcery byl pozitivní spolužák před 4 týdny. Taky nás informovala škola, po dohodě s hygienou. Ta jen zadala do systému žádanky.
Pak to není karanténa, ale nějaká lidová tvořivost, ne?
@Pifinka píše:
A proč by dítě do školy nechodilo, když není v karanténě??? Vyrážka ke covidu rozhodně patří. Nech děcko otestovat.
Protože máma s tátou jsou doma, oba v karanténě, ale dítě pošlou s babičkou do školky
. Není to předškolák. Čekala bych trochu ohleduplnosti. Oba rodiče se setkali s nákazou.
Otestovat ho nenechám. Počkám, co z toho bude. Doufám, že to bude jen nějaká jiná věc.
My jsme taky marodi a holky to nechytly. Hlavně ta starší chodila do školky, tak jsem čekala tu hrůzu volat ředitelce, že jsme nejspíš nakazili celou třídu, ale naštěstí dobré. Zato my se v tom placame už 14 dní a stojí to za nic.
Nám ve středu taky volala ze školky, že nám hygiena nakazuje karantenu
dnes potvrzení nákazy ve třídě a v po máme oslovit praktického dr.
@Lama Lama píše:
Pak to není karanténa, ale nějaká lidová tvořivost, ne?
A proč? Prostě škola rozeslala pokyny hygieny, já dala škole souhlas s předáním údajů a šla akorát 2× na odběr s dcerou. Za mě je to asi efektivnější, než aby hygiena obvolávala všech 500 studentů.
@Anonymní píše:
Ahoj. Dnes odpoledne mi volali ze školky, že ve třídě kam chodí moje malá dcera, se objevila nákaza Covidu. Má být 10dni v karanténě. Má otázka zní, zda někdo má zkušenosti? Jak to tak malé děti zvládají, pokud se prokáže nákaza? Mám ještě jedno malé dítě a mám obavy právě hlavně o ty děti.
vy máte školku v sobotu?
a děti to zvládají vesměs dobře
@Anonymní píše:
Protože máma s tátou jsou doma, oba v karanténě, ale dítě pošlou s babičkou do školky. Není to předškolák. Čekala bych trochu ohleduplnosti. Oba rodiče se setkali s nákazou.
Otestovat ho nenechám. Počkám, co z toho bude. Doufám, že to bude jen nějaká jiná věc.
NO, ale kontakt kovidu jsou máma s tátou. Dítě v kontaktu s tím covidem nebyly. Kdyby měl být kontakt kontaktu v v karanténě, tak máš v karanténě celou republiku.
Ahoj. Dnes odpoledne mi volali ze školky, že ve třídě kam chodí moje malá dcera, se objevila nákaza Covidu. Má být 10dni v karanténě. Má otázka zní, zda někdo má zkušenosti? Jak to tak malé děti zvládají, pokud se prokáže nákaza? Mám ještě jedno malé dítě a mám obavy právě hlavně o ty děti.