Covid u dětí

Anonymní
10.10.20 20:38

Covid u dětí

Ahoj. Dnes odpoledne mi volali ze školky, že ve třídě kam chodí moje malá dcera, se objevila nákaza Covidu. Má být 10dni v karanténě. Má otázka zní, zda někdo má zkušenosti? Jak to tak malé děti zvládají, pokud se prokáže nákaza? Mám ještě jedno malé dítě a mám obavy právě hlavně o ty děti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.10.20 20:48

Dítě je mrzuté a má vyrážku. Bez teploty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.20 20:56
@Anonymní píše:
Dítě je mrzuté a má vyrážku. Bez teploty.

Nestraš. Mám dítě s horečkou a vyrážkou. Tak jsem si říkala, že vyrážka k tomu nepatří. Syn chodí do školky s dítětem, jehož máma je v karanténě. Dítě do školky ale chodilo :roll:

• Citovat
  • Upravit
81479
10.10.20 20:57

To si školka zase hraje na hygienu, že nařizuje karanténu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 20:59
I po negativním testování jste v karantene, pokud vám testy nařídili z hygieny ze jste potkala někoho nakazeneho. Ostatní členové pokud neřeknou jinak mohou dal fungovat. Logiku to nemá, ale tu už to nebledam. U nás děti jako každá jina viroza, rýma, kašel, zvysena teplota
@Anonymní píše:
Nestraš. Mám dítě s horečkou a vyrážkou. Tak jsem si říkala, že vyrážka k tomu nepatří. Syn chodí do školky s dítětem, jehož máma je v karanténě. Dítě do školky ale chodilo :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Pifinka
10.10.20 21:01
@Anonymní píše:
Nestraš. Mám dítě s horečkou a vyrážkou. Tak jsem si říkala, že vyrážka k tomu nepatří. Syn chodí do školky s dítětem, jehož máma je v karanténě. Dítě do školky ale chodilo :roll:

A proč by dítě do školy nechodilo, když není v karanténě??? Vyrážka ke covidu rozhodně patří. Nech děcko otestovat.

• Citovat
  • Upravit
42077
10.10.20 21:02
@Lama Lama píše:
To si školka zase hraje na hygienu, že nařizuje karanténu?

U dcery byl pozitivní spolužák před 4 týdny. Taky nás informovala škola, po dohodě s hygienou. Ta jen zadala do systému žádanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 21:08

Take nam volali ze skolky syn musel na test byl pozitivní dětská doktorka poslala žadanku na vyšetření… vůbec nic mu není akorát jsme doma syn se nudi a dělá bordel :D :lol: jinak má 10 dní karantenu +4dny když se neobjeví priznaky může normálně do školky další testy nejsou potřeba my jako rodiče pokud budem bezpriznakovy a budem držet karantenu jako on na testy nemusíme :palec:

• Citovat
  • Upravit
81479
10.10.20 21:10
@Havlova píše:
U dcery byl pozitivní spolužák před 4 týdny. Taky nás informovala škola, po dohodě s hygienou. Ta jen zadala do systému žádanky.

Pak to není karanténa, ale nějaká lidová tvořivost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 21:15
@Pifinka píše:
A proč by dítě do školy nechodilo, když není v karanténě??? Vyrážka ke covidu rozhodně patří. Nech děcko otestovat.

Protože máma s tátou jsou doma, oba v karanténě, ale dítě pošlou s babičkou do školky :roll:. Není to předškolák. Čekala bych trochu ohleduplnosti. Oba rodiče se setkali s nákazou.
Otestovat ho nenechám. Počkám, co z toho bude. Doufám, že to bude jen nějaká jiná věc.

• Citovat
  • Upravit
1266
10.10.20 21:16

My jsme taky marodi a holky to nechytly. Hlavně ta starší chodila do školky, tak jsem čekala tu hrůzu volat ředitelce, že jsme nejspíš nakazili celou třídu, ale naštěstí dobré. Zato my se v tom placame už 14 dní a stojí to za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
10.10.20 21:18

Nám ve středu taky volala ze školky, že nám hygiena nakazuje karantenu
dnes potvrzení nákazy ve třídě a v po máme oslovit praktického dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42077
10.10.20 21:19
@Lama Lama píše:
Pak to není karanténa, ale nějaká lidová tvořivost, ne?

A proč? Prostě škola rozeslala pokyny hygieny, já dala škole souhlas s předáním údajů a šla akorát 2× na odběr s dcerou. Za mě je to asi efektivnější, než aby hygiena obvolávala všech 500 studentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
10.10.20 21:21
@Anonymní píše:
Ahoj. Dnes odpoledne mi volali ze školky, že ve třídě kam chodí moje malá dcera, se objevila nákaza Covidu. Má být 10dni v karanténě. Má otázka zní, zda někdo má zkušenosti? Jak to tak malé děti zvládají, pokud se prokáže nákaza? Mám ještě jedno malé dítě a mám obavy právě hlavně o ty děti.

vy máte školku v sobotu?
a děti to zvládají vesměs dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.10.20 21:23
@Anonymní píše:
Protože máma s tátou jsou doma, oba v karanténě, ale dítě pošlou s babičkou do školky :roll:. Není to předškolák. Čekala bych trochu ohleduplnosti. Oba rodiče se setkali s nákazou.
Otestovat ho nenechám. Počkám, co z toho bude. Doufám, že to bude jen nějaká jiná věc.

NO, ale kontakt kovidu jsou máma s tátou. Dítě v kontaktu s tím covidem nebyly. Kdyby měl být kontakt kontaktu v v karanténě, tak máš v karanténě celou republiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí