Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Otázka je jasná, dnes premiéra, lístky koupené.. Co teď? Jít -nejít? Já a mamka_senior..ona jit chce, já jsem na vážkách..
Bez pochyb. Strach je deevolucni…
Nevim, zda bych sla do divadla, kde bude rada lidi, kterym nebude dobre, ale aby jeste na poslední chvili si uzili, tak jdou. Rousky take nikdo nebude resit, proc by resil, kdyz bude tma, ze? Mrzi me rada veci, ktere jsou jiz zavrene a kam bych klidne sla, ale divadlo bych mozna jiz vypustila.
Rozhodně bych si vzala respirátor, pokud máte. Ty roušky opravdu každý ve tmě sundá, ohleduplnost nula.
Díky za reakce. No respiratory berem obě určitě, sundávat nebudeme.Jsem zdravotnik, jsem zvyklá.. Obě se cítíme úplně dobře, při sebemenším příznaku čehokoliv bych to stopla..jen balancuju mezi tím, jestli dráždit hada bosou nohou, nebo jestli je horší smrt z vyděšení.. Jestli mi rozumíte ![]()
@Anonymní píše:
Otázka je jasná, dnes premiéra, lístky koupené.. Co teď? Jít -nejít? Já a mamka_senior..ona jit chce, já jsem na vážkách..
A je divadlo vůbec otevřené? Abyste nedopadli jak ti ve zprávách, jeli na výlet do zoo a zoo zavřené ![]()
Už bych teď nesla, včera měla jít moje mamka do divadla v krajském meste a rozmluvili jsem jí to
@Anonymní píše:
ano, běžte, dlouho pak žádné divadlo nebude - však máte ty respirátory ![]()
Příspěvek upraven 10.10.20 v 15:56
@Mayaa007 píše:
A je divadlo vůbec otevřené? Abyste nedopadli jak ti ve zprávách, jeli na výlet do zoo a zoo zavřené
Jo, je dnes otevřené právě kvuli te premiery..od zitrka zavreno..
@Anonymní píše:
Jo, je dnes otevřené právě kvuli te premiery..od zitrka zavreno..
jo taaak
, tak to bych asi naposled šla ![]()
Ne. Nešla bych. Bez divadla se člověk skutečně obejde. Pokud jsi zdravá, tak riskujes, že se nakazís, pokud už vir máš (a nemusíš o tom ani vědět) tak aspoň nenakazis další osoby. Člověk by měl být ohleduplny. Na nákup jídla se musí, k lékaři se musí, na úřady se třeba musí, ale divadlo? Fakt bych nechodila.
@Anonymní píše:
Nepropadla bych davové hysterii a pokud divadlo hraje, šla bych.