Jít dnes do divadla?

Anonymní
10.10.20 15:32

Jít dnes do divadla?

Otázka je jasná, dnes premiéra, lístky koupené.. Co teď? Jít -nejít? Já a mamka_senior..ona jit chce, já jsem na vážkách..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
10.10.20 15:38

Jestli se cítíte fit, šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.10.20 15:39
@Anonymní píše:
Otázka je jasná, dnes premiéra, lístky koupené.. Co teď? Jít -nejít? Já a mamka_senior..ona jit chce, já jsem na vážkách..

Bez pochyb. Strach je deevolucni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65206
10.10.20 15:41

Užij si poslední divadlo na dlouhý čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
10.10.20 15:44

Nevim, zda bych sla do divadla, kde bude rada lidi, kterym nebude dobre, ale aby jeste na poslední chvili si uzili, tak jdou. Rousky take nikdo nebude resit, proc by resil, kdyz bude tma, ze? Mrzi me rada veci, ktere jsou jiz zavrene a kam bych klidne sla, ale divadlo bych mozna jiz vypustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.10.20 15:47

Rozhodně bych si vzala respirátor, pokud máte. Ty roušky opravdu každý ve tmě sundá, ohleduplnost nula.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.20 15:51

Díky za reakce. No respiratory berem obě určitě, sundávat nebudeme.Jsem zdravotnik, jsem zvyklá.. Obě se cítíme úplně dobře, při sebemenším příznaku čehokoliv bych to stopla..jen balancuju mezi tím, jestli dráždit hada bosou nohou, nebo jestli je horší smrt z vyděšení.. Jestli mi rozumíte ;)

• Citovat
  • Upravit
1392
10.10.20 15:53
@Anonymní píše:

A je divadlo vůbec otevřené? Abyste nedopadli jak ti ve zprávách, jeli na výlet do zoo a zoo zavřené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.10.20 15:54

Už bych teď nesla, včera měla jít moje mamka do divadla v krajském meste a rozmluvili jsem jí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
10.10.20 15:55
@Anonymní píše:

ano, běžte, dlouho pak žádné divadlo nebude - však máte ty respirátory :kytka:

Příspěvek upraven 10.10.20 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 15:55
@Mayaa007 píše:
A je divadlo vůbec otevřené? Abyste nedopadli jak ti ve zprávách, jeli na výlet do zoo a zoo zavřené :)

Jo, je dnes otevřené právě kvuli te premiery..od zitrka zavreno..

• Citovat
  • Upravit
1392
10.10.20 15:56
@Anonymní píše:
Jo, je dnes otevřené právě kvuli te premiery..od zitrka zavreno..

jo taaak 8), tak to bych asi naposled šla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siaaanka01
10.10.20 16:01

Ne. Nešla bych. Bez divadla se člověk skutečně obejde. Pokud jsi zdravá, tak riskujes, že se nakazís, pokud už vir máš (a nemusíš o tom ani vědět) tak aspoň nenakazis další osoby. Člověk by měl být ohleduplny. Na nákup jídla se musí, k lékaři se musí, na úřady se třeba musí, ale divadlo? Fakt bych nechodila.

• Citovat
  • Upravit
22566
10.10.20 16:03
@Anonymní píše:

Nepropadla bych davové hysterii a pokud divadlo hraje, šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
10.10.20 16:06

Taky bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie