Jít dnes do divadla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
10.10.20 18:36
@kebulebambule píše:
@Baba Babiše a Prymulu skutečně nemusím…, ale pokud lidi budou nezodpovědní, nic jiného se dát dělat nebude.

Přesně tak :pankac: třeba když budou nezodpovědně chodit do práce. Jenom toho zdravotnického personálu, co se nakazilo :cert: zavřít všechno a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
@kebulebambule píše:
Když to tady čtu, je mí celkem studno, že jsem Čech… na co my potřebujeme vládní nařízení, ve Švédsku zvládnou na základě vládních doporučení a i když vlna nákazy v květnu povolila, tak si vesele dál nosili roušky, desinfikovali si ruce a nechodili, kam nutně nepotřebovali. My Češi se museli rozjezdit do celého světa, abychom mohli vyvalit pupky na slunce u moře… Já jsem mladý, zdravý a Covidu se opravdu nebojím, ale průser je v tom, že než vůbec pocítí člověk, že je nemocen, může nakazit mnoho jiných lidí. Mnoho starých lidí. Prarodiče, rodiče, no i mladé lidi po operaci - těm to může skutečně uškodit a kdyby to náhodou přežili, mají poškození plic. Takže, ne děkuji, budu raději zmanipulovaný blbeček ( jak tady dáváte najevo ) než nezodpovědné hovado - " vrah "

Jenže tím nic nespasis. A ničit celý svět kdlvuli tomu že to má menší úmrtnost než angina… To ne. VETSINA LIDI NEMA ANI PRIZNAKY… jsi magor. Ses blázen a nazývat nas vrahy je dost drzi

Příspěvek upraven 10.10.20 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@terien NESOUIHLASÍM. Problém jsou dovolené a trajdání. Nepsal jsem nic o tom " nechodit do práce ". V tomto vlákně se řešilo jít, či nejít do divadla. A ano, jsem zodpovědný a bohužel, vy evidentně moc ne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.20 18:40
@kebulebambule píše:
@terien NESOUIHLASÍM. Problém jsou dovolené a trajdání. Nepsal jsem nic o tom " nechodit do práce ". V tomto vlákně se řešilo jít, či nejít do divadla. A ano, jsem zodpovědný a bohužel, vy evidentně moc ne!!

Kolik lidí se nakazilo v práci a kolik na dovolené? Když jsou roušky tak bezpečné, tak v ní klidně může jít do divadla a nemůže se nikomu nic stát ;) ty jsi vyplašený a ne zodpovědný, to je rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
@kebulebambule píše:
@Baba Babiše a Prymulu skutečně nemusím…, ale pokud lidi budou nezodpovědní, nic jiného se dát dělat nebude.

Jenomže to je ono, vše hodíme na nezodpovědné lidi. Protože jim taky nic jiného nezbývá. Mě by zajímalo, kde je to zodpovědná vláda. Ti, kteří se v červnu kasali, jak jsme vše zvládli. jak musíme mít rychlou chytrou karanténu, trasování. Ti, kteří vyjednávali, aby v cizině otevřeli hranice našim lidem, a teď jim nadávají. Ti, kteří kvůli krajským volbám oddalovali roušky. Nešli do karantény.

A to můžou být rádi, že lidi nejsou takoví jako oni, A valná většina se opravdu snaží. A chová podle platných nařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@BukvickaMalicka píše:
Jenže tím nic nespasis. A ničit celý svět kdlvuli tomu že to má menší úmrtnost než angina… To ne. VETSINA LIDI NEMA ANI PRIZNAKY…

@BukvickaMalicka

Nechci nic spasit. PROBOHA LIDI CO BERETE ZA MATROŠ?? Angína? Vážně? v čem ti angína způsobí poškození výměny kyslíku v plících proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.20 18:42
@kebulebambule píše:
@BukvickaMalickaNechci nic spasit. PROBOHA LIDI CO BERETE ZA MATROŠ?? Angína? Vážně? v čem ti angína způsobí poškození výměny kyslíku v plících proboha?

8o 8o jestli nevíš, co angína dokáže, tak si o tom něco přečti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 18:43

@terien nj jenze na anginu mame leky narozdil od Covidu, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.20 18:43

@P4ja Já ti nevím, ale podle mě řešit to, zda jít do divadla a nebo ne je nezodpovědné. Nemyslíš?

Příspěvek upraven 10.10.20 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.10.20 18:44
@kebulebambule píše:

Jenže oni to dodržovat nebudou dál. Tohle jde za těma nahoře. Když rozkazujou, lžou, manipulujou… a vymýšlí kolikrýt fakt kraviny, nebudou je lidi poslouchat. To udělali sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.20 18:46

@Baba A proto jsem psal o tom, že na co my potřebujeme vládní nařízení, zvládají v jiných zemích pomocí zdravého rozumu. Očividně i tato vláda jde za občany této malé země, sami jsme si ji zvolili a doposud nevystříleli její voliče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.10.20 18:47
@kebulebambule píše:
@P4ja Já ti nevím, ale podle mě řešit to, zda jít do divadla a nebo ne je nezodpovědné. Nemyslíš?Příspěvek upraven 10.10.20 v 18:44

Podle mě ne. Pokud tam jdu s respirátorem. A půjdu na představení a po něm domů za dodržování hygienických pravidel, tak nevidím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.20 18:47
@Kacatko1986 píše:
@terien nj jenze na anginu mame leky narozdil od Covidu, ze?

Ale máme. Navíc angína není u třičtvrtě lidí bezpříznaková. Není o nic míň nebezpečná, ale tyjátry kolem ní nikdo nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.10.20 18:49
@kebulebambule píše:
@terien NESOUIHLASÍM. Problém jsou dovolené a trajdání. Nepsal jsem nic o tom " nechodit do práce ". V tomto vlákně se řešilo jít, či nejít do divadla. A ano, jsem zodpovědný a bohužel, vy evidentně moc ne!!

Necháš si věset buliky na nos. A bojíš se neposlouchat… nejsi zodpovědný, jsi jen neinformovany a naučeny poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.20 18:55

@BukvickaMalicka Mno!!!, očividně mě moc neznáš!! Kdyby mi někdo věšel bulík na nos, asi by si dlouho na prdku nesedl, jak bych ho do ní nakopal. A já jsem dost informovaný, narozdíl od Vás čerpám ze zdrojů podložených daty a studiemi. Je potřeba si ověřovat zdroje článků a reportáži, co čtete. Víte to vůbec? Nebo jen tupě věříte autorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí