Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Bože, opravdu se řeší, zda jít do divadla a nebo ne? vážně? LOCKDOWN NA VÁS…
@Kacatko1986 píše:
@terien ne, ale do te doby jsme se honili do prace a tyhle veci byly dost na pozadi.
Ale kdyz pak najednou „uviznes“ doma na home office s manzelem, co dela ve stejne firme a jsi s nim 24 hodin denne, tak si proste musis najit nejakou napln, ktera bude bavit oba atd..
Takze jsme zacali doma hodne cvicit a celkove se zamerili na zivotospravu, v lete misto more jsme travili cas na Sumave na chalupe a zacli se venovat pesi turistice a to nas taky zaclo hodne naplnovat a mohla bych pokracovat..
Myslím, že do práce chodí a HO skončilo mnohem víc lidí, než jen vy. A tomu, co vy jste objevili na jaře jako WOW, se já osobně věnuji už roky. Ať jde o životosprávu, cvičení, sport i tu pěší turistiku.
Pořád to pro mě není důvod být poprděná z toho omezování svobody.
@mackA159 Moje rec, ja taky rozhodne nesilim, i kdyz posledni dny mi do zpevu moc neni…
Jinak nakupy si objednavame online, dokud ta moznost je, obavam se, ze brzy zase budou vyprodane terminy na tydny dopredu :-/
Jinak presne - proste mezi lidmi (posta, lekarna, obchod, MHD) si tu rousku nebo respirator vezmu dobrovolne…
Ruce si myju nebo desinfikuji a snazim se zbytecne nelezt do davu apod..
Myslim, ze je to celkem rozumny pristup.
Ono mozna kdyby ti „chytri“ sli pomahat na infekcni luzkove do nemocnice, tak by uz tak ramena nedelali.. A rovnou bez ochrannych prostredku, protoze covid prece neni, ne? ![]()
@Kacatko1986 píše:
@Kockazvysocan Vubec me nedavej laskave do souvislosti se Zemanem…
Zeman a Babis a spol - to fakt nejsou mi oblibenci a ani nejsem jejich volicem, dekuji
Tak sorry, ale napadlo mě to vážně jako první.
@Kockazvysocan Nejak nechapu, kde jsi vzala, ze jsem poprdena?
Gratuluju, ze se tomu venujes bezne, my meli proste jiny styl zivota a po tom omezeni pohybu jsme si uvedomili, co je lepsi a prioritnejsi…
Jako je skoda, ze az tehdy, ale aspon ze tak…
Ja jen pisu, ze se proste chovam zodpovedne..
@Kacatko1986 píše:
@Kockazvysocan Nejak nechapu, kde jsi vzala, ze jsem poprdena?
Gratuluju, ze se tomu venujes bezne, my meli proste jiny styl zivota a po tom omezeni pohybu jsme si uvedomili, co je lepsi a prioritnejsi…
Jako je skoda, ze az tehdy, ale aspon ze tak…
Ja jen pisu, ze se proste chovam zodpovedne..
To bylo na všechny, co podléhají té davové hysterii.
Tak já ten přiblblej hadr na tý hubě taky nosím. A na mytí rukou a hygienu nepotřebuji covid, to považuji za samozřejmost.
@Kockazvysocan Tak jasne, ale urcite sis treba driv, kdyz vylezes z MHD a nez vlezes do vlastniho auta, nedesinfikovala ruce..
Ja to ted delam, nechci si ohrabat volant apod buh vi cim…
To je to, co ted delam napr. extra…
@Kacatko1986 píše:
@mackA159 Moje rec, ja taky rozhodne nesilim, i kdyz posledni dny mi do zpevu moc neni…
Jinak nakupy si objednavame online, dokud ta moznost je, obavam se, ze brzy zase budou vyprodane terminy na tydny dopredu :-/Jinak presne - proste mezi lidmi (posta, lekarna, obchod, MHD) si tu rousku nebo respirator vezmu dobrovolne…
Ruce si myju nebo desinfikuji a snazim se zbytecne nelezt do davu apod..
Myslim, ze je to celkem rozumny pristup.
Ono mozna kdyby ti „chytri“ sli pomahat na infekcni luzkove do nemocnice, tak by uz tak ramena nedelali.. A rovnou bez ochrannych prostredku, protoze covid prece neni, ne?
Přesně tak… Náš soused skončil na plicním ventilátoru… Nic moc pak potkávat jeho manželku která z toho byla totálně v prd…
(soused má rakovinu) U nás nákupy online bohužel nejsou.
Sama osobně bych to využila fakt ráda, ale bohužel… Jako jo, není mi příjemná rouška, když začal covid byla jsem na začátku těhotenství a bylo mi z ní zle. Teď jsem ve 33tt, a ještě sebou tahám 8kg dceru (není to moc, ale sama jsem hodně drobná, takže pro mě už je to dost..
] takže jsem ráda že se někam doplazime ufuneny
Ale stále je to vesměs to nejmenší co pro svoje zdraví můžeme udělat…
Když to tady čtu, je mí celkem studno, že jsem Čech… na co my potřebujeme vládní nařízení, ve Švédsku zvládnou na základě vládních doporučení a i když vlna nákazy v květnu povolila, tak si vesele dál nosili roušky, desinfikovali si ruce a nechodili, kam nutně nepotřebovali. My Češi se museli rozjezdit do celého světa, abychom mohli vyvalit pupky na slunce u moře… Já jsem mladý, zdravý a Covidu se opravdu nebojím, ale průser je v tom, že než vůbec pocítí člověk, že je nemocen, může nakazit mnoho jiných lidí. Mnoho starých lidí. Prarodiče, rodiče, no i mladé lidi po operaci - těm to může skutečně uškodit a kdyby to náhodou přežili, mají poškození plic. Takže, ne děkuji, budu raději zmanipulovaný blbeček ( jak tady dáváte najevo ) než nezodpovědné hovado - " vrah "
@kebulebambule píše:
Když to tady čtu, je mí celkem studno, že jsem Čech… na co my potřebujeme vládní nařízení, ve Švédsku zvládnou na základě vládních doporučení a i když vlna nákazy v květnu povolila, tak si vesele dál nosili roušky, desinfikovali si ruce a nechodili, kam nutně nepotřebovali. My Češi se museli rozjezdit do celého světa, abychom mohli vyvalit pupky na slunce u moře… Já jsem mladý, zdravý a Covidu se opravdu nebojím, ale průser je v tom, že než vůbec pocítí člověk, že je nemocen, může nakazit mnoho jiných lidí. Mnoho starých lidí. Prarodiče, rodiče, no i mladé lidi po operaci - těm to může skutečně uškodit a kdyby to náhodou přežili, mají poškození plic. Takže, ne děkuji, budu raději zmanipulovaný blbeček ( jak tady dáváte najevo ) než nezodpovědné hovado - " vrah "
A i přes to se můžeš nakazit a pak nakazit rodiče a prarodiče… Myslet si, že když nebudu jezdit na dovolenou a budu nosit roušku, tak mě to nemůže potkat je neskutečně naivní.
@terien Mohu poprosit o návod, jak tvou reakci přelouskat? Nevím, co tím básník chtěl říci? Já napsal něco o tom, že jsem " save "? jediné, co ty jsi dala najevo tvou reakcí je, že jsi obyčejná ovce, co nemyslí…
@Kacatko1986 píše:
@terien vis reknu to oblibenou hlaskou z jednoho filmu - P*cu jsi mi neukazala a taky verim, ze ji mas…Nic vic na to rict nejde.![]()
Blbosti vymyslis určitě víc. Ale dělat to nemusíš.
@kebulebambule píše:
Bože, opravdu se řeší, zda jít do divadla a nebo ne? vážně? LOCKDOWN NA VÁS…
Lockdown na Babiše s Prymulou.
@kebulebambule píše:
@terien mohu poprosit o návod, jak tvou reakci přelouskat? nevím co tím básník chtěl říci? Já napsal něco o tom, že jsem " save "? jediné co ty jsi dala najevo tvou reakcí, je že jsi obyčejná ovce co nemyslí…
Básník chtěl říci, že problém není dovolená nebo huba bez roušky, ale úplně běžné činnosti, jako například chodit do práce. Tam je riziko mnohem větší než s vyvaleným pupkem u moře. A přes to většina lidí do práce chodí a chodit bude, protože bez toho to prostě nejde. Tak se promoříme a bude klid, bez toho šílenství, co dneska někteří předvádí. Jestli je ovce ten, co pracuje, tak klidně. Určitě na tom po tom všem budu líp, než ten, co o práci přišel kvůli takovým, jako jsi ty, ty pane Zodpovědný
@Baba Babiše a Prymulu skutečně nemusím…, ale pokud lidi budou nezodpovědní, nic jiného se dát dělat nebude.