Jít dnes do divadla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
10.10.20 17:38
@Anonymní píše:
Díky za reakce. No respiratory berem obě určitě, sundávat nebudeme.Jsem zdravotnik, jsem zvyklá.. Obě se cítíme úplně dobře, při sebemenším příznaku čehokoliv bych to stopla..jen balancuju mezi tím, jestli dráždit hada bosou nohou, nebo jestli je horší smrt z vyděšení.. Jestli mi rozumíte ;)

Nebylo by to „bosou nohou“… budete přece mít respirátory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 17:40

@terien ale ja ziju a docela dobre :) Vzala jsem si zatim z covidu to nejlepsi - zacli jsme s manzelem pravidelne sportovat, chodime do prirody, cerpame pozitivni energii z venku…
Venujeme se vic sami sobe..
Jen proste vynechavame rizikove cinnosti a snazime se omezit riziko sebe nakazy na minimum.. :)
Nepotrebuji chodit do kin, divadel, hospod apod., abych mela spokojeny zivot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.10.20 17:40

@Kacatko1986 mě inteligentní naopak nepřijdeš, jen lehce ovlivnitelná a manipulovatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.10.20 17:42

Šla bych určitě, a nechápu některé tu komentáře. Budete mít respiratory, dezinfekci, tak co jako? A vy co se bojíte, chodíte do obchodu, do práce, k lékaři? Tak nechoďte, protože to můžete chytnout taky. Až se nebude moct nikam chodit vše se zavře, zatím můžeme, jinak by ekonomika šla někam. Kdyby jste pracovali jako číšníce a manžel by byl kuchař, taky by jste byli rádi, že do té hospody někdo přijde, aby bylo na platy. Mimochodem já jdu dnes na pivko, do 8 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
@Kacatko1986 píše:
@terien ale ja ziju a docela dobre :) Vzala jsem si zatim z covidu to nejlepsi - zacli jsme s manzelem pravidelne sportovat, chodime do prirody, cerpame pozitivni energii z venku…
Jen proste vynechavame rizikove cinnosti a snazime se omezit riziko sebe nakazy na minimum.. :)

Tobě chybí už jen objimat stromy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Kacatko1986 píše:

V pořádku, tak nechoďte. Někdo tam chodit potřebuje, tak ať jde, proč se z toho dělá takový drama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566

@Tamara86 užij si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 17:46
@Kockazvysocan píše:
@Kacatko1986 mě inteligentní naopak nepřijdeš, jen lehce ovlivnitelná a manipulovatelná.

V poradku, pravo na tento nazor mas. Nemam potrebuj se tu s Tebou dohadovat, jak jsem ci nejsem inteligentni :lol:
Jen me proste udivouje, ze se clovek chova zodpovedne a hned je oznacovan za lehce manipulovatelnou a neinteligentni osobu…

@Kockazvysocan To uz trochu prehanis, ne?:) Proste jsme zmenili zivotni styl, delame neco pro sve zdravi a je nam mnohem lepe jak loni touto dobou… Musi si clovek na tom vsem najit neco pozitivniho, aby mu nehrablo… Navic jsme oba osoby, co ani nejak velkou spolecnost lidi k stesti nepotrebuji, tak nam to ani nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.10.20 17:49
@Kacatko1986 píše:
V poradku, pravo na tento nazor mas. Nemam potrebuj se tu s Tebou dohadovat, jak jsem ci nejsem inteligentni :lol:
Jen me proste udivouje, ze se clovek chova zodpovedne a hned je oznacovan za lehce manipulovatelnou a neinteligentni osobu…@Kockazvysocan To uz trochu prehanis, ne?:) Proste jsme zmenili zivotni styl, delame neco pro sve zdravi a je nam mnohem lepe jak loni touto dobou… Musi si clovek na tom vsem najit neco pozitivniho, aby mu nehrablo… Navic jsme oba osoby, co ani nejak velkou spolecnost lidi k stesti nepotrebuji, tak nam to ani nevadi…

Promiň, ale fakt se mi při čtení tvého příspěvku vybavil Zeman a jeho stromy. Taky čerpal pozitivní energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 17:51

@Kockazvysocan Vubec me nedavej laskave do souvislosti se Zemanem…
Zeman a Babis a spol - to fakt nejsou mi oblibenci a ani nejsem jejich volicem, dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.20 17:52
@Kacatko1986 píše:
Jen me proste udivouje, ze se clovek chova zodpovedne a hned je oznacovan za lehce manipulovatelnou a neinteligentni osobu…@Kockazvysocan To uz trochu prehanis, ne?:) Proste jsme zmenili zivotni styl, delame neco pro sve zdravi a je nam mnohem lepe jak loni touto dobou… Musi si clovek na tom vsem najit neco pozitivniho, aby mu nehrablo… Navic jsme oba osoby, co ani nejak velkou spolecnost lidi k stesti nepotrebuji, tak nam to ani nevadi…

A to jste museli čekat na coronu? :lol: to mě baví nejvíc, jak se v karanténě někdo probudí a zjistí, že může chodit na procházky a trávit čas s partnerem :mrgreen: a pak to přednáší ostatním, jak je to vlastně úžasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
10.10.20 17:53
@Kacatko1986 píše:

To chápu. Taky radši vyrazím se psem do lesa než do hospody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 17:55

@terien ne, ale do te doby jsme se honili do prace a tyhle veci byly dost na pozadi.
Ale kdyz pak najednou „uviznes“ doma na home office s manzelem, co dela ve stejne firme a jsi s nim 24 hodin denne, tak si proste musis najit nejakou napln, ktera bude bavit oba atd..
Takze jsme zacali doma hodne cvicit a celkove se zamerili na zivotospravu, v lete misto more jsme travili cas na Sumave na chalupe a zacli se venovat pesi turistice a to nas taky zaclo hodne naplnovat a mohla bych pokracovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 17:57

@terien A jinak jsem to myslela hlavne tak, ze si clovek proste na tom case nasel neco pozitivniho a zbytecne neremcal, kdyz jsme nikam nemohli… Taky proto, ze to je proste depresivni a i ja - celkem psychicky odolna osoba - poslednich par dni mam trochu pocity uzkosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.10.20 17:57

Dokud nezačala růst čísla nakažených a mrtvých, bylo mi celkem do smíchu. Moje máma dělá v nemocnici, vedle ní jsou další 3 budovy, a už pár pacientů to dostalo. K ni na oddělení dovezli paní po covidu, její rentgen plic je šílenej. Z poloviny sežrane plíce. (byla na plicním ventilátoru) Od ty doby uz to neberu úplně na lehkou váhu, nešílim, ale jako těhotná, k tomu mam 10ti měsíční dítě, jsem daleko obezretnejsi. U nás na vesnici už je několik pozitivních. Roušku, desinfekci, odstupy apod dodržujeme… Zbytečně bych do divadla nešla, rozhodně ne se seniorem. A ti co zde píšou že do obchoďáku trajdame, tak ano, tam totiž potřebujeme. Trávu ze zahrady nežeru. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA