Jít dnes do divadla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
10.10.20 16:57

Šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
10.10.20 17:04
@Kacatko1986 píše:
Nesla bych, snazim se zbytecne v teto dobe neriskovat a nelezt mezi lidi, kdyz nekam vylozene nemusim (napr vysetreni naplanovane dlouho dopredu). A uz vubec ne s maminkou seniorkou.
A presne kvuli pristupu, jako ma Bukvicka a rada dalsich jsme tam, kde jsme… Kdyby se kazdy choval ukaznene, nosil rousky i v lete v MHD apod, tak jsme nemuseli byt tam, kde ted jsme…

Jsme tam kde jsme jen kvůli takovým jako ty - těm, kteří jim na to skočili!
Já roušku nosím fakt jen tam kde se to vyžaduje a to jen tak na půl, aby se neřeklo. Kdo chce ať si ji nosí klidně i doma, já nechci a každému je do toho houno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.10.20 17:04

Šla bych určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.10.20 17:07

Běžte. Já lituju, že jsem ve čtvrtek nedala bazén. Vemte respirátor, dodržuj hygienu, rozestup, a buďte v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siaaanka01
10.10.20 17:10

@BeNiPe a právě díky lidem jako jsi ty jsme na čísle osm tisic a víc. Proboha lidi, seberte se. To tu má každéj íkvétykve nebo co? :zed: Řeknu ti jednu věc a tím zde me přispívání konci. A vůbec v této komunitě. Kdyby bylo tvoje dítě v rizikové skupině, tak sedíš doma prikovana jako hřebík a lezt do divadel by tě ani nenapadlo. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam.

• Citovat
  • Upravit
60142
10.10.20 17:14
@Siaaanka01 píše:
@BeNiPe a právě díky lidem jako jsi ty jsme na čísle osm tisic a víc. Proboha lidi, seberte se. To tu má každéj íkvétykve nebo co? :zed: Řeknu ti jednu věc a tím zde me přispívání konci. A vůbec v této komunitě. Kdyby bylo tvoje dítě v rizikové skupině, tak sedíš doma prikovana jako hřebík a lezt do divadel by tě ani nenapadlo. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam.

Nejvíc nákaz je z práce a rodin. Bububu.
Nadávej na vládu, ne na lidi kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
10.10.20 17:16
@P4ja píše:
Běžte. Já lituju, že jsem ve čtvrtek nedala bazén. Vemte respirátor, dodržuj hygienu, rozestup, a buďte v klidu.

Bazén jsem ještě stihla :D joo to bylo plánů, že ted budu chodit každý týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.10.20 17:30
@Siaaanka01 píše:
@BukvickaMalicka zeptám se tě na jednu věc. Máš dítě?

Mám, a je to úplně jedno.
Nevydirej mě citove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 17:31

No jako sorry, ale kdy pochopite vy odpiraci rousek a opatreni, ze covid JE skutecny a NENI to je nejaka mala rymicka!!!
Asi nemate v okoli nebo rodine nekoho, kdo to chytl ze?
Ja bohuzel kolem sebe u znamych spoustu lidi a nekteri jsou na tom velmi spatne…
Je to o tom mit trochu mozek a zbytecne neriskovat, jako sorry ale v lete me malem mr-dlo, kdyz jsem jela tramvaji v Praze, protoze jsem MUSELA (kam to slo, cestovala jsem autem) a tramvaj narvana a rousku jsme meli ja a pak jeden starsi par, jinak nikdo..
To si jako lidi mysleli, ze covid si sbalil kufry a odjel do Chorvatska nebo ja nevim…

Je mi u zadku, ze vlada pres leto zmirnila podminky, jsem inteligentni clovek a snazim se chovat individualne bezpecne, takze ne, kdyby Babis rekl " Skocte z okna, nic se vam nestane", tak taky nebudu skakat!

Na co zbytecne lezt mezi lidi, kdyz cisla jsou kazdym dnem vyssi a vyssi..
Ja vim, pro nektere firmy to bude likvidacni (hospody, divadla…), ale to je bohuzel realita.. Ja jsem sobec a jde mi o sebe a rodinu, takze nebudu do hospody chodit jen proto, aby nezkrachovala…
Modlim se (a verici nejsem ale..) za vsechny lidi, co delaji v postizenych sektorech, je mi jich moc lito a doufam, ze to nejak vsichni prezijeme…
A modlim se za to, aby lidi dostali rozum a zacli se chovat ukaznene, protoze jinak se ritime do italskeho scenare nebo mozna jeste hur!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.10.20 17:33
@Siaaanka01 píše:
@BeNiPe a právě díky lidem jako jsi ty jsme na čísle osm tisic a víc. Proboha lidi, seberte se. To tu má každéj íkvétykve nebo co? :zed: Řeknu ti jednu věc a tím zde me přispívání konci. A vůbec v této komunitě. Kdyby bylo tvoje dítě v rizikové skupině, tak sedíš doma prikovana jako hřebík a lezt do divadel by tě ani nenapadlo. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam.

Jasně ty čísla. Pořád všude, strachem.se paralyzuj. Netahej do toho děti. A netahej sem strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.20 17:34
@Kacatko1986 píše:
Nesla bych, snazim se zbytecne v teto dobe neriskovat a nelezt mezi lidi, kdyz nekam vylozene nemusim (napr vysetreni naplanovane dlouho dopredu). A uz vubec ne s maminkou seniorkou.
A presne kvuli pristupu, jako ma Bukvicka a rada dalsich jsme tam, kde jsme… Kdyby se kazdy choval ukaznene, nosil rousky i v lete v MHD apod, tak jsme nemuseli byt tam, kde ted jsme…
:lol: :lol: twl von tomu fakt někdo věří :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.20 17:36

@terien vis reknu to oblibenou hlaskou z jednoho filmu - P*cu jsi mi neukazala a taky verim, ze ji mas…

Nic vic na to rict nejde. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.20 17:36
@Siaaanka01 píše:

Vždyť každý může sedět doma, jak je mu libo. Že někdo čeká na smrt z vyplašení neznamená, že ostatní přestanou žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.10.20 17:37
@Siaaanka01 píše:
@BukvickaMalicka zeptám se tě na jednu věc. Máš dítě?

Co to má společného s jeho názorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.20 17:37
@Kacatko1986 píše:
@terien vis reknu to oblibenou hlaskou z jednoho filmu - P*cu jsi mi neukazala a taky verim, ze ji mas…Nic vic na to rict nejde. :zed: :nevim:

A teď si vem, co „holek“ jí v kalhotách nemá a nikdy bys tomu nevěřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí