Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Kacatko1986 píše:
@BukvickaMalicka Sorry, ale proc si je voli, kdyz maji dost tehle panaku?
Pořád jsou tu idioti a. hajzlove, kterým to vyhovuje. Ale, je to výhodné. Nebo teda je jim nakecano, že to je pro ně výhodné a oni to věří. Viz voliči Burese, ksčm, spd. Idioti. Hlavně starý naivní, nebo ztroskotanci. A bohužel spousta mladých radši nejde volit. To je špatný no, nevím jak je přesvědčit… Kdyby se ten svěží vítr do plachet rozfouakal, změní se to k lepšímu. Starý struktury už musí pryč. Stále pozůstatky komunismu.
A díky tomu, že starý už nikdo nepredela, jsou naivní a moc nepřemýšlí. Mladí se4ou na volby, tak to tady takhle vypadá.. není. l to. dobre.
@BukvickaMalicka píše:
Všichni nepotřebují být v nemocnici. VETSINA má minimální nebo žádné příznaky.A na ty akutní, může vzniknout polní nemocnice. Armáda, policie, vypomuze.
Je směšný že se počítá že někdo. kdo měl 10 nemocí, byl třeba po chemo a tudíž by ho sundala i těžší jiná viróza se počítá jako chudacek zemreli na čínskou nemoc…
Vlada se nehorazne zadluzi, bez koncepce…
Nepíšu všichni. Píšu 4 % z nakažených. Tzn. při 8 tisících přes 300 lidí denně. Polní nemocnice nedisponuje takovým vybavením, jako klasická nemocnice. Hlavně chybí dostatek přístrojů a vyškoleného personálu. Nejsem si úplně jistá, jestli policista bude umět obsluhovat byť jen kapačku.
Normalne bych sla. Dokud budou lidi tupe podporovat tohle divadlo kolem, tak to nikdy neskonci. Ted se vse zavre, pocty se snizi, na jare to tu mame zpet, takze opet vse zavreme, pak zase na podzim. Takze od ted se to bude porad opakovat kazdy rok? Kompetne si nechame znicit ekonomiku statu, vydeptat lidi kvili chripce? Opravdu neverim, ze vsechny oběti zemrely pouze na covid. Urcite mely skryty nemoci o ktwry treba ani nevedeli atd.
Tady zakladatelka..hlasim, že jsme nakonec šly, obě s respiratorem 3. celou dobu..divadlo uplne plné, no a většina si hned po prichodu rousku sundale, ze..nebo si ji aspoň dali pod nos, což je taky k prdu, že.. Jak říkám, dělám v prvni linii ve špitále a tam mame respiky i se štíty. Ma s covid + pacošema jsem denně.. No a k samotnemu představení, nechtela jsem to zmiňovat, ale já byla v divadle asi v 5.třídě ZŠ..no a moje pocity byly stejne jako tenkrat..hnus, nuda a jsem ujištena, ze do divadla už nepůjdu par desitek let..o prestavce jsme se s mamkou zvedly a prchly a odfrčely autem hezky domů.. K těm listkum jsem přišla jak slepý k houslim, ale bylo mi blbe je nechat prostě propadnout..děkuji vsem za názory, jako ja nepanikarim ani nemůžu, kdyz jsem s covidem denně.. Ale bez respiku nechodim a desinfekci mam porad u sebe, ale nijak zvlášť to doma neprozivame..jen to divadlo bylo trošku omyl no..děkuji všem ![]()
@Anonymní píše:😀 Zasmala jsem se a vzpomnela na divadla se skolou.
Tady zakladatelka..hlasim, že jsme nakonec šly, obě s respiratorem 3. celou dobu..divadlo uplne plné, no a většina si hned po prichodu rousku sundale, ze..nebo si ji aspoň dali pod nos, což je taky k prdu, že.. Jak říkám, dělám v prvni linii ve špitále a tam mame respiky i se štíty. Ma s covid + pacošema jsem denně.. No a k samotnemu představení, nechtela jsem to zmiňovat, ale já byla v divadle asi v 5.třídě ZŠ..no a moje pocity byly stejne jako tenkrat..hnus, nuda a jsem ujištena, ze do divadla už nepůjdu par desitek let..o prestavce jsme se s mamkou zvedly a prchly a odfrčely autem hezky domů.. K těm listkum jsem přišla jak slepý k houslim, ale bylo mi blbe je nechat prostě propadnout..děkuji vsem za názory, jako ja nepanikarim ani nemůžu, kdyz jsem s covidem denně.. Ale bez respiku nechodim a desinfekci mam porad u sebe, ale nijak zvlášť to doma neprozivame..jen to divadlo bylo trošku omyl no..děkuji všem
Jinak kdyz budou lidi sundavat rousky, tak jim to proste zavrou… Co na to rict. Kdyby meli respirator vsichni, nic by se nesirilo…
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka..hlasim, že jsme nakonec šly, obě s respiratorem 3. celou dobu..divadlo uplne plné, no a většina si hned po prichodu rousku sundale, ze..nebo si ji aspoň dali pod nos, což je taky k prdu, že.. Jak říkám, dělám v prvni linii ve špitále a tam mame respiky i se štíty. Ma s covid + pacošema jsem denně.. No a k samotnemu představení, nechtela jsem to zmiňovat, ale já byla v divadle asi v 5.třídě ZŠ..no a moje pocity byly stejne jako tenkrat..hnus, nuda a jsem ujištena, ze do divadla už nepůjdu par desitek let..o prestavce jsme se s mamkou zvedly a prchly a odfrčely autem hezky domů.. K těm listkum jsem přišla jak slepý k houslim, ale bylo mi blbe je nechat prostě propadnout..děkuji vsem za názory, jako ja nepanikarim ani nemůžu, kdyz jsem s covidem denně.. Ale bez respiku nechodim a desinfekci mam porad u sebe, ale nijak zvlášť to doma neprozivame..jen to divadlo bylo trošku omyl no..děkuji všem
Prosím tě, co to bylo za představení? Já se v divadle vždy skvěle bavím…
@Lucie_Sx píše: 😀 Zasmala jsem se a vzpomnela na divadla se skolou.Jinak kdyz budou lidi sundavat rousky, tak jim to proste zavrou… Co na to rict. Kdyby meli respirator vsichni, nic by se nesirilo…
Jasne ze sirilo
to bys totiz musela zakazat i sahani na kliky, cudliky ve vytahu, kosiky, madla v MHD atd. Proto jsou rousky k nicemu, siri se to i jinak.
@Lucie_Sx píše: 😀 Zasmala jsem se a vzpomnela na divadla se skolou.Jinak kdyz budou lidi sundavat rousky, tak jim to proste zavrou… Co na to rict. Kdyby meli respirator vsichni, nic by se nesirilo…
Díky, manžel se tu taky válí smíchy.. Jako neříkám, ze divadlo je špatné, to vubec ne, jen neni pro mně.. Mě je lip ve špitále i kdyz s koviďákama, to ma pro me smysl
No takže se raději zaměřím na domácí cvičení a budu snažit konečně shodit břišní špek..
Nesla bych. Pro me to v aktualni situaci pozbyva to poteseni. Neni nalada.
@Fazulina píše:
Prosím tě, co to bylo za představení? Já se v divadle vždy skvěle bavím…
nezlob se, to nechci říkat, aby mě nekdo nepoznal
ale podle toho, jak se dost lidí chechtalo, tak to bude určitě úspěšné.. Ja jsem holt divadelní barbar.. ![]()
@Alberta píše:
nezlob se, to nechci říkat, aby mě nekdo nepoznalale podle toho, jak se dost lidí chechtalo, tak to bude určitě úspěšné.. Ja jsem holt divadelní barbar..
Zase pozitivní je, že tě nemusí trápit zavření divadel… ![]()
@Fazulina píše:
Zase pozitivní je, že tě nemusí trápit zavření divadel…
To je fakt, jako já se skoro stydím, ale me netrapi zavření skoro ničeho.. Jsem rada doma s manželem, dětma.. Akorat chodim do práce, na rychly nakup a domů, kvočna hadr.. ![]()
@Fazulina píše:
Zase pozitivní je, že tě nemusí trápit zavření divadel…
A vo tom to je… snažit se vnímat věci z té pozitivní stránky
![]()