Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lucie_Sx píše: 😀 Zasmala jsem se a vzpomnela na divadla se skolou.Jinak kdyz budou lidi sundavat rousky, tak jim to proste zavrou… Co na to rict. Kdyby meli respirator vsichni, nic by se nesirilo…
Za prvé všichni respirátor mít nemůžou, protože jich ani tolik není, a za druhé je hloupé kritizovat ostatní kvůli stažené roušce a zároveň se holedbat, že vy máte respirátor, který nechrání ostatní, jen Vás…
Já věřím Pekové a mám klid. ![]()
https://www.reflex.cz/…prirody.html
@Martina D. píše:
Za prvé všichni respirátor mít nemůžou, protože jich ani tolik není, a za druhé je hloupé kritizovat ostatní kvůli stažené roušce a zároveň se holedbat, že vy máte respirátor, který nechrání ostatní, jen Vás…
Ale jdi, ty brepto… zakladatelka nepsala, že by měla respirátor s výdechovým ventilkem 😷
@Kacatko1986 píše:
No jako sorry, ale kdy pochopite vy odpiraci rousek a opatreni, ze covid JE skutecny a NENI to je nejaka mala rymicka!!!
Asi nemate v okoli nebo rodine nekoho, kdo to chytl ze?
Ja bohuzel kolem sebe u znamych spoustu lidi a nekteri jsou na tom velmi spatne…
Je to o tom mit trochu mozek a zbytecne neriskovat, jako sorry ale v lete me malem mr-dlo, kdyz jsem jela tramvaji v Praze, protoze jsem MUSELA (kam to slo, cestovala jsem autem) a tramvaj narvana a rousku jsme meli ja a pak jeden starsi par, jinak nikdo..
To si jako lidi mysleli, ze covid si sbalil kufry a odjel do Chorvatska nebo ja nevim…Je mi u zadku, ze vlada pres leto zmirnila podminky, jsem inteligentni clovek a snazim se chovat individualne bezpecne, takze ne, kdyby Babis rekl " Skocte z okna, nic se vam nestane", tak taky nebudu skakat!
Na co zbytecne lezt mezi lidi, kdyz cisla jsou kazdym dnem vyssi a vyssi..
Ja vim, pro nektere firmy to bude likvidacni (hospody, divadla…), ale to je bohuzel realita.. Ja jsem sobec a jde mi o sebe a rodinu, takze nebudu do hospody chodit jen proto, aby nezkrachovala…
Modlim se (a verici nejsem ale..) za vsechny lidi, co delaji v postizenych sektorech, je mi jich moc lito a doufam, ze to nejak vsichni prezijeme…
A modlim se za to, aby lidi dostali rozum a zacli se chovat ukaznene, protoze jinak se ritime do italskeho scenare nebo mozna jeste hur!
To si potom draha nevidis dal nez na spicku vlastniho nosu, kdyz je ti fuk, ze zkrachuji hospody apod., protoze krach tech hospod sama nakonec bolestne pocitis na vlastnich financich. Ale tezko to vysvetlovat nekomu, kdo si s klapkama na ocich sedi ve sve bubline.
@Martina D. píše:
Tady zakladatelka..hlasim, že jsme nakonec šly, obě s respiratorem 3. celou dobu..divadlo uplne plné, no a většina si hned po prichodu rousku sundale, ze..nebo si ji aspoň dali pod nos, což je taky k prdu, že..Za prvé všichni respirátor mít nemůžou, protože jich ani tolik není, a za druhé je hloupé kritizovat ostatní kvůli stažené roušce a zároveň se holedbat, že vy máte respirátor, který nechrání ostatní, jen Vás…
Respirator ze nechrani ostatni?? Leda ten s vydechovym ventilem, ale ten my nemame. A jo, budu kritizovat lidi, co chodi s rouškou pod nosem nebo dokonce pod bradou a na upozornění odpovi no a, vsak ja rousku mam ![]()
@Alberta Tak to se omlouvam, videla jsem respiratory jen s ventilkem. Posunovani rousky pod nos je alibismus, to uz se nemusi nosit vubec.
@Martina D. píše:
@Alberta Tak to se omlouvam, videla jsem respiratory jen s ventilkem. Posunovani rousky pod nos je alibismus, to uz se nemusi nosit vubec.
@Martina D. V pohodě, my v nemocnici mame vsichni respiratory bez vydech. ventilu a na tom jeste stity..je to hnus mit to na ksichtě 12 hodin, tlačí to, svědi a dycha se blbě, ale co se da delat..kdyz nekdo prijde s respikem s ventilem, davame mu pod to jeste normalni rousku..je to opruz pro nas vsechny, no bohužel..
@Quinn7 píše:
Jasne ze siriloto bys totiz musela zakazat i sahani na kliky, cudliky ve vytahu, kosiky, madla v MHD atd. Proto jsou rousky k nicemu, siri se to i jinak.
A desinfekce rukou je k čemu…?
@Martina D. píše:
Tady zakladatelka..hlasim, že jsme nakonec šly, obě s respiratorem 3. celou dobu..divadlo uplne plné, no a většina si hned po prichodu rousku sundale, ze..nebo si ji aspoň dali pod nos, což je taky k prdu, že..Za prvé všichni respirátor mít nemůžou, protože jich ani tolik není, a za druhé je hloupé kritizovat ostatní kvůli stažené roušce a zároveň se holedbat, že vy máte respirátor, který nechrání ostatní, jen Vás…
Respirátor chrání i ostatní, ne? Nechrání ten s výdechovým ventilem.
A těch FFP2 hodně je. Nebo nanoroušky. Polomasky. Zatím teda.